Teraz jest 29 kwi 2025, o 14:13

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Zakupy na Aliexpress - buty Nike ?

Hej,
moze ktos sie orientuje jak to jest z zakupami butow Nike z Aliexpress ? W tym przypadku nie ma chamskich podrobek z inna nazwa, buty sa idealna kopia , roznia sie jedynie wykonaniem i oczywiscie czasami materialem .
Czy tu jest wieksze prawdopodobienstwo zatrzymania ich na cle itd ?
Zamawialem kiedys tak przez zagraniczny sklep inetrnetowy, Nike przyszly do mnie po 3 tygodniach, widnial napis GIFT, nic nie placilem z dodatkowych kosztow . Teraz ...
Czytaj więcej : Zakupy na Aliexpress - buty Nike ? | Wyświetlone : 4997 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

ZTE V970 - problem z uwierzytelnianiem sieci wi fi

Witajcie,

Jak próbuję podłączyć się do domowej sieci wifi to telefon zwraca komunikat "problem z uwierzytelnianiem" .
Ustawione zabezpieczenia WEP/automatic-ASCII
key2 na 128 bit. Próbowałem restartować ruter i telefon. Hasło mam dobrze wklepane.
Jak tylko wyłączę zabezpieczenia w sieci to łączy sie bezproblemowo. włączenie zabezpieczeń i problem wraca... Pozostawić sieć otwartą raczej nie wchodzi w rachubę.

Czy ktoś wie jak zmusić ZTE V970 do pracy w zabezpieczonej sieci?

ps: router to tp-link tl-wr340g
Czytaj więcej : ZTE V970 - problem z uwierzytelnianiem sieci wi fi | Wyświetlone : 2375 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

problem z ladowaniem n7100

Witam, kilka dni temu dostalem telefon n7100. Nie wiem jakiej dokladnie marki. I mam problem z ladowaniem, mianowicie przez cala noc telefon naladowal sie 29% czy to normalne? Moge cos z tym zrobic?
Czytaj więcej : problem z ladowaniem n7100 | Wyświetlone : 1584 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Lenovo A820

Witam, prosiłbym o jakieś opinie odnośnie tego telefonu. Planuje jego zakup, ale nie jestem pewien co do jego jakości. Na obrazku wygląda pięknie, ale jak jest w rzeczywistości? :)

Ok. ile może trzymać bateria tego telefonu? da rade wytrzymać cały dzień przy sporym użytkowaniu ? druga sprawa. Jak jest z muzyką w tym telefonie? gra czysto/głośno?

Proszę o opinie. :)

Tamten temat czytałem, niewiele się dowiedziałem. ;/
Czytaj więcej : Lenovo A820 | Wyświetlone : 2768 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Jaki telefon kupić ?

[dualsim] Samsung Galaxy S+ vs Zte V970

Nie wiedziałem gdzie dodać ten krótki filmik.
Jest to porównanie wyświetlaczy dwóch smartfonów.
Jakość wyświetlacza wypada lepiej u samsunga.
Cała reszta jest na plus w ZTE.
http://www.youtube.com/watch?v=MH0P8GUc3ow
Czytaj więcej : [dualsim] Samsung Galaxy S+ vs Zte V970 | Wyświetlone : 1646 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

do posiadaczy 4.1 jelly bean- błedy

Czy możecie sprawdzić na przeglądarce boat lub dolphin browser wchodzac na stronę m.allegro.pl czy przeglądając stronę po wciśnięciu wstecz, przeglądarka cofa do poprzedniej strony czy się wysypuje? No i czy działa autospacja w programie swype w przegladarkach? Zarowno na thl jak i zopo z 4.1 nie działa prawidłowo

http://forum.android.com.pl/f28/swype-p ... ji-287512/
Jak widac na swype mam wytłumaczenie i pewnie to samo jest z przeglądarkami. Po prostu nie działaja ...
Czytaj więcej : do posiadaczy 4.1 jelly bean- błedy | Wyświetlone : 1487 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Lenovo A820

Tak na szybkiego napisze pierwsze wrazenia. :-)
Tefen jest bardzo solidnie i ładnie wykonany, mam porownianie do THL W5 i ten Lenovo zdecydowanie bardziej mi przypadł do gustu.
Przed zakupem miałem obawy ze tylna klapka jest wykonana z szajs plastiku bo tak to widać na filmikach yt jednak okazało się ze jest z wykonana z milego w dotyku gietkiego tworzywa.

W moim A820 jest wgrany język polski ...
Czytaj więcej : Lenovo A820 | Wyświetlone : 132853 | Odpowiedzi : 666 | Dział : Dyskusja o telefonach Lenovo

[android] i9300 z Androidem ?

Witam,
mam pytanie o klony S3 sprzedawane na allegro . Widze, ze wiekszosc ma system operacyjny Java , natomiast znalazlem pare szt z systemem Android .
Jesli znalazlem takie wysylane z PL , sprzedawca napisal , ze na wyswietlaczu jest ikona Android i na naklejce , to moze byc jeszcze jakis haczyk ?
Rozumiem, ze jak jest android to mozna korzystac ze strony Google Play Android ?
Ceny tez chyba mocno spadly, pod koniec 2012 ...
Czytaj więcej : [android] i9300 z Androidem ? | Wyświetlone : 1723 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

i9300 mtk 6515

Hey
Czy mógł by mi ktoś pomóc w znalezieniu romu z polskim językiem do I9300 procek mtk 6515???
lub jak dodać język polski

z góry dziekuje
Czytaj więcej : i9300 mtk 6515 | Wyświetlone : 1704 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Dwa fajne tablety - iFIVE MX 8' i PIPO M8 9.4'

Znalazlem 2 fajne/ladne i ciekawe tablety
Oba moga byc w wersji 3G

IFIVE to 8 calowiec bardzo dobrze wykonany o oryginalnym wzornictwie
PIPO M8 ro 9.4 calowiec wygladem nawiazujacy do tabletow Sony

Przy kontakcie ze sprzedawca dowiedzialem siie, ze
niestety ten PIPO M8 nie bedzie obslugiwal naszych czestotliwosci WCDMA
DZIALA TYLKO Z:
 core frequency: 1920~1980MHz,2110~2170MHz(upload and download)
 complementary frequency: 1755~*5MHz,1850~1880MHz(upload and download)

Pewnie to samo bedzie z iFIVE MX 3G...

Ale oba tableciki ...
Czytaj więcej : Dwa fajne tablety - iFIVE MX 8' i PIPO M8 9.4' | Wyświetlone : 1768 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570