Teraz jest 29 kwi 2025, o 14:11

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Jiayu G6 z 8-rdzeniowym procesorem?

Przez weekend w Shenzhen fani jiayu mogli zobaczyć najnowsze modele tego producenta i poznać plany na przyszłość.Dość niespodziewanie zapowiedziany został model JiaYu G6

Obrazek

JiaYu G6 będzie wyposażony w 5,7-calowy wyświetlacz 1080HD i procesor Mediatek, być może wyposażony będzie już w 8-rdzeniowy procesor MTK zapowiadany na jesień tego roku.

Obrazek
Czytaj więcej : Jiayu G6 z 8-rdzeniowym procesorem? | Wyświetlone : 2176 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

[android] system is not autorized prosze o pomoc

zrootowałem clona glaxy s 3 mtk6577 i wszystko działało ok . prócz samego dzwonienia i odbierania telefonu sms i kontaktów wyskakuje info the system is not authorized i nie wiem co z tym zrobić.Może ktoś ma jakieś pmysły proszę o pomoc.Dodam jeszcze że zostały usuniete niektóre chiński aplikacje moze to jest powód.
Czytaj więcej : [android] system is not autorized prosze o pomoc | Wyświetlone : 1442 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Brak GPS w chinskich telefonach ?

Moze lamerskie pytanie zadam :-/ , ale czy jest jakas mozliwosc uzycia navigacji, jesli w danym telefonie nie ma GPS i AGPS ?
Mam na oku pare telefonow i w dwoch brakuje GPS . Potwierdzili mi to tez sprzedawcy jak do nich napisalem . W jednym widze info tylko o GPRS .
Pewnie brakuje w nich odpowiednich nadajnikow , ale moze jest jakis inny sposob ? Laikiem ...
Czytaj więcej : Brak GPS w chinskich telefonach ? | Wyświetlone : 1916 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Problem z dotykiem

Z dnia na dzien przestal dzialac mi dotyk nie wiem czym bylo to spowodowane .Podpowiedziano mi zebym zrobil twardy reset ale tez nic z tego.Gdy naciskam kombinacje klawiszy to pokazuje mi sie leżący ludzik androida i czerwony trojkat z wykrzyknikem i nie moge przejsc dalej.Prosze o pomoc co jest z tym telefonem

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Problem z dotykiem | Wyświetlone : 1335 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Nie działa aliexpres i strony z trackingiem

Czy u Was tez tak jest?
Nie działa mi strona aliexpress, 17track.net, singpost. Co tam bomba pierdykła na chiny czy co?
Czytaj więcej : Nie działa aliexpres i strony z trackingiem | Wyświetlone : 5057 | Odpowiedzi : 25 | Dział : HydePark

Lenovo A820 padł po reset factory

Mam problem z moim Lenovo
Wykonałem reset factory data z poziomu andorida i telefon nie wtał po resecie.

zatrzymuje się na startowym logo lenovo i dalej nie idzie.

co robić?

dodam ze power z vol + i - da sie wejsc w menu recovery ale wszystko jest po chinsku - pozniej wrzuce screen

HELP
Czytaj więcej : Lenovo A820 padł po reset factory | Wyświetlone : 2597 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pytania, problemy

[poradniki] i 9300

Witam wszystkich forumowiczów :)
czy ktos mógłby mi ktos opisac jak zdemontowac tylny głosnik w podróbce samsunga S III . Oraz prósił bym o podpowiedz czy mozna gdzięs zamówic ten głosnik bo ten nie działa . albo moze któs wie co zróbic zeby działał. bo kiedys telefon mi upadł od tamtej pory czasami głosnik działał ale bardzo rzadko .
Czytaj więcej : [poradniki] i 9300 | Wyświetlone : 1581 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

[poradniki] Jak wyłączyć internet w samsungu i 9300?

Jak wyłączyć internet w samsungu i 9300?Zżera mi pieniądze z konta a ja nawet internetu nie używam. pomóżcie mi proszę, bo nigdzie nie ma tych wiadomości
Czytaj więcej : [poradniki] Jak wyłączyć internet w samsungu i 9300? | Wyświetlone : 2057 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

Jak spolszczyć telefon?

Witam, mam pytanie. Jak spolszczyć telefon Lenovo a820? Android 4,1,2. Wiem, że może być problem, bo telefon wyszedł miesiąc temu, ale wiem, że były jakieś programy spolszczające. Proszę o pomoc.
Czytaj więcej : Jak spolszczyć telefon? | Wyświetlone : 2266 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pytania, problemy

"Mniej to więcej"

http://www.gsmarena.com/join_our_quest_for_a_highend_compact_android_smartphone-news-5858.php

Co sądzicie?
Czytaj więcej : "Mniej to więcej" | Wyświetlone : 1285 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570