>> Chinatronic - China brand Smartphone Supplier <<
Chinatronic, bardzo dobry kontakt, bardzo dobre ceny, Positive feedback 99.3%, telefony wysyła często z wgranym najnowszym softem z językiem polskim, wysyłka przez Singapore Post lub Swiss Post.
UWAGA: specjalnie dla czytelników telchina do każdego zakupu w Chinatronic dodatkowy prezent.
Wystarczy w wiadomości do sprzedawcy napisać telchina.pl lub recommended telchina.pl
APOLLOSHOW - Ship-Flag Shop
Sklep ma kilkanaście tysięcy zadowolonych klientów, szybkie wysyłki i dobry kontakt.
Specjalnie dla czytelników tego forum można otrzymać do telefonu dodatkowy prezent, wystarczy w wiadomości do sprzedawcy dopisać "telchina.pl"
Desoon Technology
UWAGA, w ostatnim czasie wielu kupujących jest niezadowolonych z tego sprzedawcy.
[hide]Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj![/hide]bardzo dobra firma, reklamowałem u nich Jiayu G3, bardzo sprawnie wszystko poszło, G3 mam juz w domu z wymienionym wyswietlaczem.
Greetings for Koccis of Desoon Technology.
szybko i sprawnie, dobry kontaktKod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
troche sciemniali z dostępnoscią, ale kontakt rewelacyjny.Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
kiedys sprzedawali tylko tablety, teraz smartphony widze ze maja tez. Bardzo dobra firma i kontaktowaKod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Oczywiscie u wszystkich wymienionych kupowałem już.[hide]Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj![/hide]
Mega dobry kontakt i expresowa wysyłka.