Teraz jest 28 kwi 2025, o 20:04

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Goclever Terra 90 + ZTE MF631 = problem z Play

Witam

Wiem, ze to forum bardziej o chinczykach, ale moze tutaj ktos będzie mi w stanie pomoc.
Znajomy podrzucił mi tablet Goclever Terra 90 (android 4.1.1) oraz modem ZTE MF631, żebym uruchomił mu internet z playa. Ustawiłem apn:

nazwa: Play
apn: internet
mcc: 260 (wykryło samo)
mnc: 06 (wykryło samo)
ustawiłem jako aktywny i nic się nie dzieje... przetestowałem na dwóch różnych kartach z Playa i również nie działa.
Dla testu wsadziłem kartę Aero2 i ...
Czytaj więcej : Goclever Terra 90 + ZTE MF631 = problem z Play | Wyświetlone : 1836 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

[android] Orient N9500 czy jest nowsza wersja romm?

Witam wszystkich.Jestem tu nowy Mieszkam w Niemczech i pare dni temu sprowadziłem z chin
tel.Orient N9500.Numer kompikacji rommu to N9500_20130510.Czy jest już może nowsza i lepsza?Pytam bo mam problem z odbiorem sygnału na operatorze O2 w pierwszym slocie sim.W drugim slocie sim jest karta operatora Lebara i działa ok.Oraz nie mogę złapać sygnału GPS.Oraz telefon cicho dzwoni,a głośność jest na maximum.
Nadmienie iż telefon jest bardzo dobrze wykonany.Bardzo mi się podoba.Jestem zaskoczony chińską jakościa.Prosze o ...
Czytaj więcej : [android] Orient N9500 czy jest nowsza wersja romm? | Wyświetlone : 1180 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Huawei Ascend P6

Huawei, które radzi sobie dobrze w Chinach, jest już przygotowany, aby stworzyć konkurencję także na rynkach światowych . Ascend P6 chce udowodnić, że Huawei potrafi produkować nieprzeciętne smartfony, które cechują się dobrym designem i solidnym wykonaniem.

Obrazek

Smartfon ma być napędzany przez czterordzeniowy chipset Hass K3V2 1.5GHz, , 4.7” ekran HD, 2GB RAM, 8GB ROM, 5MP aparat oraz system Android 4.2.2 Jelly Bean. Głównym atutem tego telefonu, jest jego smukła obudowa o grubości wynoszącej ...
Czytaj więcej : Huawei Ascend P6 | Wyświetlone : 1688 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

THL W11

THL to solidna firma z dobrej jakości telefonami. THL W8 i W9 sprzedają się dobrze, choć niczym szczególnym się nie wyróżniają, wieksze zmiany może przynieść model W11.

Obrazek

Smartfon z przodu ma podobny profil do Oppo Find 5 a tył widać inspiracje czerpane z HTC One.
THL W11 posiadał będzie 5-calowy ekran 1920 x 1080 i kamerę z tyłu o matrycy 13 mega pikseli. Na razie nie wiadomo jaki procesor będzie napędzał ten telefon. ...
Czytaj więcej : THL W11 | Wyświetlone : 3013 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

ładowarka do baterii li-on

Witam, czy są ładowarki do baterii li-on do telefonów, bo coś nie mogę znaleźć
Czytaj więcej : ładowarka do baterii li-on | Wyświetlone : 1183 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Sprzeczne informacje o produkcje

Witam,
chciałbym w tym temacie poruszyć temat niezgodności towaru z opisem...szukam telefonu dla siebie i dla dziewczyny...sobie wybrałem już model iOcean X7 i raczej jak przeglądam aukcje na aliexpress to wszystkie parametry raczej nie budzą wątpliwości...

Dziś przeglądam aukcję poszukując telefonu dla dziewczyny i ku mojemu zdziwieniu ZNALAZŁEM !!! Super telefon 128$, fajnie wygląda, quad core, 1GB ramu !! no właśnie - jakie 1GB ramu ??!!
Link do aukcji

Czy naprawdę tak ciężko chinczykom wysilić ...
Czytaj więcej : Sprzeczne informacje o produkcje | Wyświetlone : 1215 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Oppo Find 7 z dużą baterią 4000mAh i procesorem Snapdragon

Chiński producent telefonów OPPO zasłynął z cienkiego na 6,65 mm oppo Finder 3 i z OPPO Find 5 z doskonałym wyświetlaczem.

Obrazek

Po sukcesie Find 5 rozpoczęto prace nad Oppo Find 7 który ma trafić do sprzedaży już we wrześniu tego roku! Nowy telefon ma mieć 5-calowy wyświetlacz 1080 i 13 megapikselową kamerę z tyłu. w aparacie znajdzie się miejsce na szybszy procesor Snapdragon 800 i ogromną baterię 4000mAh! Obecnie tylko 6,1 calowy ...
Czytaj więcej : Oppo Find 7 z dużą baterią 4000mAh i procesorem Snapdragon | Wyświetlone : 1499 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

pracownicy lotniska w Chinach

teraz wiecie czemu paczki giną ;)
http://www.sadistic.pl/pracownicy-lotniska-w-chinach-vt206914.htm
Czytaj więcej : pracownicy lotniska w Chinach | Wyświetlone : 3717 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Humor

Deflacja ?!

W tym wypadku spadek cen chińskich telefonów.

Panowie - generalnie jak widzicie jestem nowy w temacie telefonów z Chin i dopiero kupuje swój pierwszy, dlatego powiedzcie mi jak wygląda sprawa z cenami. Chodzi o fakt, że w przeciągu 1-2 miesięcy będą same premiery telefonów z procesorami MTK Turbo, 2GB ramu, lepsze wyświetlacze, gorrila glass itp itd...więc jak się będą mieć ceny popularnych teraz zwykłych MTKów wspieranych 1GB ramu z szkłem utwardzanym itp itd ? Od ...
Czytaj więcej : Deflacja ?! | Wyświetlone : 1725 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Lenovo a800

Witam
zakupiłem na ali... Lenovo A800 dziś odebrałem i mały zonk w telefonie brak języka polskiego.
Mnie osobiście nie przeszkadza ale telefon idzie na prezent dla mojego dzieciaka i będzie mały problem.
Więc czy ktoś z forumowiczów może posiada rom z językiem polskim.

Z góry dzięki
Pozdrawiam
Robert
Czytaj więcej : Lenovo a800 | Wyświetlone : 16928 | Odpowiedzi : 74 | Dział : Dyskusja o telefonach Lenovo

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570