Teraz jest 28 kwi 2025, o 20:11

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Podróbka Ipoda

Witam,
Czy istnieje jakaś firma, podrabiająca ipod nano6?
Chodzi o to aby najlepiej znaleźć na allegro ]
pozdrawiam

@ref
Czytaj więcej : Podróbka Ipoda | Wyświetlone : 1268 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

[ ROOT] Root mojego chinczyka, jak przeprowadzić?

Witam posiadam jedną z podróbek SGS3 nie wiem dokładnie jaka słabo działa mi na nim GPS wyczytałem gdzieś żeby użyć aplikacji fasterfix. Niestety mój tel nie jest odblokowany. Próbowałem zrobić root różnymi sposobami dostępnymi w sieci ale jakoś to nie działa. Jak mam zrobić root na tym chińskim "cudeńku"?

ref

[ Dodano: 2013-06-30, ...
Czytaj więcej : [ ROOT] Root mojego chinczyka, jak przeprowadzić? | Wyświetlone : 2435 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

[android] GT-A7100 czy warto?

Witam.Zastanawiam sie nad kupnem tego własnie modelu.Pytanie czy jest warto?Np z tej aukcji?
http://allegro.pl/smartfon-a7100-note-1 ... 14389.html
chodzi o to czy za takie pieniądze telefon sie sprawdzi,widziałem go juz na yt jak dziaa itp i po tym co widziałem to wnaet mnie zachęcili do jego kupna.Co wy uważacie?aa i ten tel ma napewno andka 4.0?
Czytaj więcej : [android] GT-A7100 czy warto? | Wyświetlone : 3478 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Umeox X5 smukły telefon 5.6 mm z wyświetlaczem OLED

Umeox X5i odebrał tytuł najcieńszego telefonu Huawei Ascend P6, który dopiero co został uruchomiony w zeszłym tygodniu.

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Inżynierowie mieli trudne zadanie aby stworzyć super smukły telefon który ma dobrą żywotność baterii, a to wszystko w obudowie 5.6mm!

Umeox X5 posiada 4-calowy wyświetlacz OLED o rozdzielczości 640 x 360. OLED OGS składa się z folii z cząsteczek organicznych. Po przejściu prądu przez folie, cząsteczki tworzenia światło bez konieczności podświetlenia.
Zastosowanie ...
Czytaj więcej : Umeox X5 smukły telefon 5.6 mm z wyświetlaczem OLED | Wyświetlone : 1933 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Newman K2 5,5-calowy FHD 1920 x 1080 1,5 GHz

Newman przygotowuje nowy flagowy telefon quad-core inie będzie to Newman N3! Będzie to nowy telefon z serii K z 5,5-calowy ekranem.

Obrazek

Newman K2, będzie większy bardziej wydajny i w wyższej rozdzielczości niż Newman K1 i Panda K1. Zdjęcia szpiegowskie pokazują, że telefon będzie dostępny w kolorze białym, będzie zasilany przez procesor quad-core 1.5GHz MT6589T.Telefon będzie posiadał 5,5-calowy ekran w rozdzielczości FHD 1920 x 1080 OGS i 13 mega-pikselową kamerę tylną !

Data ...
Czytaj więcej : Newman K2 5,5-calowy FHD 1920 x 1080 1,5 GHz | Wyświetlone : 2488 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Co to za telefon?

Siemka. Dostałem telefon do "ogarnięcia" ale problem jest taki ze nawet nie wiem co to jest.
Wyglad SGS Note.
Pod bateria:
Mobile Phone
Model : GT-9220

Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Co to za telefon? | Wyświetlone : 1254 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

awaria forum telchina.pl w dniu 27.06.2013 14:00-19:30

czy coś wiadomo o dzisiejszej awarii może potrzeba wprawnego admina aby utrzymał to wszystko? :)
Czytaj więcej : awaria forum telchina.pl w dniu 27.06.2013 14:00-19:30 | Wyświetlone : 7934 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

IOcean X8 z 6 calowym ekranem FHD

Wczoraj w chinach miało premierę 5 chińskich słuchawek w tym IOcean X7 Elite z procesorem MTK 6589 quad-core 1,5 GHz, z 2 GB pamięci RAM i wyświetlaczem FullHD.

Obrazek

Premiera tego telefonu została jednak przyćmiona przez informację o młodszym bracie z ogromnym ekranem.
Chiński producent smartfonów pracuje nad urządzeniem iOcean X8, który potencjalnemu nabywcy zaoferuje 6-calowy wyświetlacz wykonany w technologii One Glass Solution (OGS), na którym zobaczymy obraz w rozdzielczości Full HD (1920 x ...
Czytaj więcej : IOcean X8 z 6 calowym ekranem FHD | Wyświetlone : 3038 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Mało pamieci na GT-N7100, root, jaki to model ?

Witam Panie i Panów
Wróciłem niedawno z chin i ogólnie nie obeszło się bez przywiezienia gadżetów :)
Kupiłem dla żony Android Note II oczywiście jest to "samsung" pełną gęba. Nie spodziewałem się po nim rewelacji ale ogólnie słuchawka mnie zaskoczyła dobrym wyświetlaczem, żywotnością baterii i stabilnością :)
Jedyny jej problem to mała ilość pamięci wewnętrznej na aplikacje.
Próbowałem przenosić appki na kartę SD ale nic to nie daje :( albo nie chcą się przenieść albo ...
Czytaj więcej : Mało pamieci na GT-N7100, root, jaki to model ? | Wyświetlone : 1144 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Oryginalne oprogramowanie samsung a podróbka

Witam, można zrobić coś takiego aby wgrać oryginalne oprogramowanie samsunga galaxy s 3 na podróbkę, tak aby podróbka posiadała wszystkie funkcje oryginału?
Czytaj więcej : Oryginalne oprogramowanie samsung a podróbka | Wyświetlone : 1240 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570