Teraz jest 28 kwi 2025, o 19:55

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Zatrzymanie paczki przez urząd celny !! @@

Witam mam pytanie do was zamawiałem okulary na ali i czekałem na 4paczki były to okulary na moj użytek nie na żaden handel czy cos. Wchodze własnie na tracking i patrze ze urzad celny przeją mi wszystkie paczki.I teraz mam pytanie do was co z tego wyjdzie dalej? Czy jeżeli nie "przyjme"/"nie przyznam sie" do tych paczek poprostu powiem ze ktos to zamowił na mój adres czy to wszystko obejdzie sie bez żadnych konsekwencji ? ...
Czytaj więcej : Zatrzymanie paczki przez urząd celny !! @@ | Wyświetlone : 642895 | Odpowiedzi : 3230 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Post pod postem

Pisząc post zaraz po swoim poście, oba są scalane ale wątek nie pojawia się jako ten z nowym wpisem. lekko to bez sensu. Zamiast utrzymywać porządek na forum zachęca to do zakładania coraz to nowych tematów bo w tamtym nikt nie odpowie. Na wszystkich forach jeśli już jest automatyczne scalanie postów to wątki z nimi są pokazywane w nowych, nieprzeczytanych.
Czytaj więcej : Post pod postem | Wyświetlone : 1117 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Firefox OS

Ktoś się orientuje czy trwają jakieś prace nad przeniesieniem tego systemu na inne telefony ze wskazaniem na te chińskie? Czy producenci telefonów płacą coś Google za każdy telefon z Androidem? Bo pewnie Firefox OS będzie całkowicie darmowy.
Czytaj więcej : Firefox OS | Wyświetlone : 1609 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

2 problemy: Nie rozlacza i pyta o PIN znienacka

Pacjent to Zopo ZP900 android 4.0.4

Czasem sie zdarza, ze na akranie podczas połaczenia pojawia sie napis "trwa rozlaczanie" i nic sie nie daje z tym zrobic, zamknac, wyłaczyć, ubić. Chodzi mi o standardowy ekran, który jest w czasie polaczenia (na górze nazwa kontaktu i numer, w srodku obrazek, a na dole czerwony przycisk do rozlaczania)
W tym czasie nie mozna ani zadzwonic z telefonu (z jednego i drugiego sima) ani sie dodzwonic do telefonu. ...
Czytaj więcej : 2 problemy: Nie rozlacza i pyta o PIN znienacka | Wyświetlone : 1160 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Wymiana ekranu dotykowego - czym przykleić

Witam!
Jestem na etapie wymiany ekranu dotykowego w swoim telefonie.
Obrazek
Ekran był przyklejony elastyczną gumą i pytanie, czym przykleić nowo wstawioną szybkę.
Może silikon ze strzykawki w małej ilości?
Czytaj więcej : Wymiana ekranu dotykowego - czym przykleić | Wyświetlone : 9295 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[android] MicroSD 32gb class 10 nie można przenieść aplikacj

Witam! w telefonie lenovo a830 mam kartę pamięci 32gb class 10 i nie mogę przenieść aplikacji na nią, strasznie mnie to denerwuje tak samo nie mogę ustawić robienia zdjęć na karcie pamięci nie ma opcji takiej w ustawieniach mimo, że czasami mi pisze, żeby zmienił pamięć na kartę, tak samo z przenoszeniem aplikacji nie ma w ogóle takiej opcji. Próbowałem coś pokombinować z ext2 i fat32 ale dalej nic, napisze mi ktoś jak to od ...
Czytaj więcej : [android] MicroSD 32gb class 10 nie można przenieść aplikacj | Wyświetlone : 2533 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Pytania, problemy

ROM do Jiayu G4

Jak w temacie, ma ktoś namiar na sprawdzony z PL?
Czytaj więcej : ROM do Jiayu G4 | Wyświetlone : 1836 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Xiaocai X9 2 GB pamięci RAM i 32 GB ROM

W sprzedaży jest już Xiaocai X9 w wersji "Youth" więc teraz przyszła pora na premierę wersji premium który oferuje 2 GB pamięci RAM i 32 GB wbudowanej pamięci.

Obrazek

Zwiększenie pamięci RAM umożliwiło Xiaocai X9 zdobyć 15.116pkt w Antutu,co jest bardzo dobrym wynikiem jak na telefon który kosztuje w chinach 1099 juanów (178 dolarów ).

Xiaocai X9 wyposażono w 5-megapikselowy aparat z przodu, 8-megapikselowy z tyłu i 4,5-calowy wyświetlacz OGS. Jedynym minusem telefonu ...
Czytaj więcej : Xiaocai X9 2 GB pamięci RAM i 32 GB ROM | Wyświetlone : 1659 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

FAEA F2 Penguin

Już niebawem firma FAEA po udanym debiucie telefonu FAEA F1 wprowadzi do sprzedaży model F2

Obrazek

FAEA F2 Penguin został wyposażony w 5,0 calowy wyświetlacz wyprodukowany przez SHARP o rozdzielczości FullHD 1920 x 1080 ,czterordzeniowy procesor MediaTek MT6589T o taktowaniu 1,5GHz wspomagany przez 2GB RAM. Telefon będzie posiadał 13-megapikselowy aparat z tyłu z przesłoną f/2.2 i z podwójną lampą błyskową, 5-megapikselowy z przodu, 16GB pamięć, i NFC. Bateria ma pojemność 2300nAh, za komunikacje odpowiada ...
Czytaj więcej : FAEA F2 Penguin | Wyświetlone : 1823 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Verne V8 z ośmiordzeniowym procesorem MediaTek MTK6592

Verne to kolejna marka po G Five Kivu która zapowiedziała wydanie smartfona z ośmiordzeniowym procesorem MediaTek –MTK6592 .

Verne V8, napędzany będzie przez ośmiordzeniowy procesor MediaTek MT6592 o taktowaniu 2 GHz z czterordzeniową grafiką PowerVR SGX544MP4.Verne V8 będzie miał 13-megapikselowy aparat główny od Sony,2 GB pamięci RAM i 32 GB pamięci wewnętrznej, a to wszystko pod 5,5-calowym wyświetlaczem w rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 pikseli).
Według serwisu gizchina smartfon zadebiutuje jeszcze w tym roku, ...
Czytaj więcej : Verne V8 z ośmiordzeniowym procesorem MediaTek MTK6592 | Wyświetlone : 1248 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570