Teraz jest 10 lis 2025, o 04:57

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

[android] Czy mtk6577 moze miec taktowanie wyzsze niz 1.2 gh

Witam trafilem na model telefonu ktorego taktowanie na cpu identifierze pokazuje rzekome 1.7 ghz ,score'sy porownywalne sa do telefonow z ukladem ktore maja 1.7 ,pytanie jest takie czy to mozliwe czy raczej fake ? oczywiscie ten telefon jest na mtk6577
http://img29.imageshack.us/img29/1207/12253054.jpg
zdjecie z cpu identifier
Czytaj więcej : [android] Czy mtk6577 moze miec taktowanie wyzsze niz 1.2 gh | Wyświetlone : 1161 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

DUAL+Wi-Fi+GPS+Bluetooth+Tuner DVB-T

Witam,
Szukam kombajnu, jak w temacie.
Czy Ktoś z Userów wie o takim modelu?

Pozdrawiam, Piotrek.
Czytaj więcej : DUAL+Wi-Fi+GPS+Bluetooth+Tuner DVB-T | Wyświetlone : 11727 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dual SIM

OrientPhone Mega 6.5

Smartfony rosną i rozmiarami przypominaja tablety. Przykładem ogromnego phabletu jest pochodzący z Państwa Środka tabletofon – OrientPhone Mega 6.5.

<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/VRWm4SS2gJE?version=3&hl=pl_PL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/VRWm4SS2gJE?version=3&hl=pl_PL" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Urządzenie wyposażono w duży 6,5-calowy wyświetlacz wykonany w technologii IPS, w rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 pikseli). Phablet posiada procesor MediaTek MT6589T o częstotliwości taktowania 1,5 GHz z układem graficznym PoverVR SGX544 wspomagany przez 1 GB pamięci operacyjnej RAM. ...
Czytaj więcej : OrientPhone Mega 6.5 | Wyświetlone : 1439 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

[porady] Hummer H

Witam
Poniewaz to pierwszy post na tym forum to nie bijcie jezeli nie w tym miejscu
Mma 2 problemy z moim Hummerem

1. dzwiek - jest charczacy ,skrzecacy w glosniku podczas odtwarzania muzy jak i podczas rozmowy - z tego co mi powiedziano ten typ takie ma glosniki, ale....
nieraz jest ok wiec od czego to zalezy ze ten sam dzwiek/melodia raz jest dobrze słyszalna a raz nie?

2. zamiana pamieci - to jest z ...
Czytaj więcej : [porady] Hummer H | Wyświetlone : 5570 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Poradniki

[android] Lenovo a820

Witam wszystkich. Dzięki wam zaraziłem się chińskimi telefonami :D
Mam mały problem. Wczoraj doszedł drugi lenoviak a820 dla szwagierki. Wzięli go do domu i coś z nim robili nie wiem dokładnie co. Podobno skończyli na pinie jakimś z karty. Wyłączyli i dzisiaj tel się nie uruchamia. Wisi na logo Lenovo i potem czarny ekran. Co to może być ?
Ja stawiam na botloader. Proszę o pomoc.
Czytaj więcej : [android] Lenovo a820 | Wyświetlone : 1307 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Gionee Elife E6

Na chińskim rynku zadebiutował Gionee Elife E6, smartfon wyposażony w 5-calowy ekran Full HD (1920 x 1080 pikseli), czterordzeniowy procesor MediaTek MT6589T taktowany zegarem o częstotliwości 1,5 GHz, wspomagany przez 2 GB pamięci RAM oraz 13 MPx aparat główny z c autofocusem i diodą doświetlającą LED.
Obrazek

Ponad to Gionee Elife E6 ma kamerę frontową o matrycy 5 MPx, 32 GB wbudowanej pamięci, slot kart microSD, za komunikację odpowiada Wi-Fi, Bluetooth, podwójny slot kart ...
Czytaj więcej : Gionee Elife E6 | Wyświetlone : 1683 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Wgranie polskiego menu

Witam mam taki problem mam telefon B2000 MTK6573 Android 2.3 Czarny bez polskiego menu jest tylko plugin wgrany że można pisać polskie wyrazy a cała reszta jest po angielsku czy jest możliwość przez internet i kabel usb sciągnięcia całego polskiego menu dla tego telefonu czy lepiej do serwisu isć ale chciałbym oszczędzić pare groszy i jak się da to samemu jestem laikiem na tym telefonie zawsze nokie miałem proszę o pomoc.
Czytaj więcej : Wgranie polskiego menu | Wyświetlone : 1337 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

[zakupy] Czy jestes zadowolony z chinskich smartphonów-ANKIE

W ankiecie zaznaczamy swoje zadowolenie ze smartphonów.
Oczywiscie mowa o smartphonach a nie podróbkach samsunga galaxy za kilkadziesiąt dolarów czy podróbach iphona.
W kazdej czesci a,b,c po jednym głosie. W sumie 3 głosy na ankietę.
W dyskusji zawsze podajemy model swojego smarphona o ile nie jest widoczny w statusie uzytkownika.
Czytaj więcej : [zakupy] Czy jestes zadowolony z chinskich smartphonów-ANKIE | Wyświetlone : 1657 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

FullHD QuadCore do 1100 zł w polskim sklepie

Cześć. Szukam telefonu z ekranem Full HD i QuadCore (4 rdzenie) do 1200 zł w sklepie podobnym do tego: http://www.tions.pl/zopo-zp980 (nie zamierzam bawić się w sprowadzanie z chin :-/ ). Moim kandydatem jest między innymi podany wcześniej zopo zp980 albo zopo c2. Przeczytałem tutaj o nim dobre opinie, a 5 calowy ekran FHD :shock: ...
Czytaj więcej : FullHD QuadCore do 1100 zł w polskim sklepie | Wyświetlone : 2812 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Jaki telefon kupić ?

N7100, producent nieznany

Ja mam GT-M7100 (JRO03C, product t03g) i nie mogę go zrootować żadnym programem, a boję się grzebać we Flash, bo nie bardzo się na tym znam. Możesz polecić jakiś sprawdzony program? Mam z tym telefonem jeszcze jeden problem - może ktoś będzie miał pomysł na rozwiązanie. Mam abonament w Playu, po włożeniu karty do tele okazało się, że jest problem z połączeniem z siecią. Mieszkam w Warszawie, zawsze miałem 100% zasięgu i stabilności. Teraz Play ...
Czytaj więcej : N7100, producent nieznany | Wyświetlone : 1277 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165105 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39589