Teraz jest 27 kwi 2025, o 18:17

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Bład 495 - Nie mogę pobierać z google play

Witam.
Chciałem pobrać jakąś aplikację ale wyskakuje mi cały czas błąd 495 i nie moge nic pobrać. Czytałem w internecie że trzeba zmienić dns na googlowe więc sciągnąłem Set DNS i takie tez ustawiłem ale niestety to nic nie pomogło. Ma ktoś jakiś inny pomysł ?
Czytaj więcej : Bład 495 - Nie mogę pobierać z google play | Wyświetlone : 5273 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

duże zurzycie baterii przy wyłaczonym telefonie

Witam,
mam oto taki problem - telefon przez noc zżera - bo inaczej nie da się tego ując 20% baterii. Telefon na noc jest wyłączany więc zużycie powinno być minimalne, tymczasem po właczeniu telefonu w katalogu bateria pojawia się informacja o procesie "telefon nieaktywny" - 30%. Jest to telefon i9300+ z androidem 4.0.4 na pokładzie. Rozumiem, że są rózne programy battery saver ale one chyba działają tylko gdy są uruchomione czyli na włączonym telefonie?
Czy ...
Czytaj więcej : duże zurzycie baterii przy wyłaczonym telefonie | Wyświetlone : 6549 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Pytania, problemy

TCL N3 6-calowy zgrabny telefon

TCL opublikowało projekt nowego 6-calowego TCL N3, telefon prawdopodobnie będzie dostępny na arenie międzynarodowej pod marką Alcatel.
Obrazek
Według doniesień TCL/Alcatel N3 będzie napędzany procesorem Meidatek 1.5GHz MT6589T , będzie miał co najmniej 2 GB pamięci RAM, 5-megapikselowy aparat z przodu, 13-megapikselowy z tyłu, i baterię 3400mAh. Chociaż ekran jest 6-calowy, projektanci TCL byli na tyle sprytny, aby zachować szerokość telefonu do minimum z stosując bardzo małe krawędzie.Powierzchnia wyświetlacza TCL N3 zajmuje ponad 80% frontowego ...
Czytaj więcej : TCL N3 6-calowy zgrabny telefon | Wyświetlone : 5759 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

OPPO N1, genialny telefon.

Wczoraj na konferencji prasowej zaprezentowano światu OPPO N1,nowoczesny innowacyjny phablet.
Obrazek
Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=Whb2PRU3m-U

Dobrym rozwiązaniem jest dotykowy tylny panel obudowy. Takie przewijanie czytanego ekranu poprzez przesunięcie palca po pleckach telefonu to innowacyjny bajer. N1 ma mocny aparat foto. Poza podwójną dioda led wyróżnia się on obrotowym korpusem kamery. Dzięki temu możemy łatwiej wykonywać zdjęcia nie manipulując całym smartfonem. Wbudowany aparat ma rozdzielczości 13 megapikseli i służy jako przednią i tylną kamera.
Obiektyw wyposażony jest w ...
Czytaj więcej : OPPO N1, genialny telefon. | Wyświetlone : 2925 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

recovery

hej przydal by sie poradnik jak zrobic kopie systemu i jak ja wgrac.
np przy pomocy Mobileuncle Tools
dla mnie wazne by było by na przykladzie zte v967s
Czytaj więcej : recovery | Wyświetlone : 918 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Vivo Xpaly 2 Będzie posiadał obrotowa kamerę

Według doniesień, nowy telefon Vivo Xpaly 2 Będzie posiadał obrotowa kamerę.

Obrazek

Obrazek

Smartfon ma posiadać 20-megapikselowy aparat fotograficzny, przysłoną F2.0! Najciekawsza częścią jest obrotowy korpus dzięki czemu można korzystać z potężnego aparatu z przodu lub z tyłu. Pomysł ten jest znaczny od dawna i została wykorzystany przez NEC w wielu telefonach komórkowych około 10 lat temu.

Vivo jest marką znaną z bardzo pięknych telefonów, miejmy nadzieję ze zdecydują sie aby uruchomić je w skali ...
Czytaj więcej : Vivo Xpaly 2 Będzie posiadał obrotowa kamerę | Wyświetlone : 1316 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

gps fix

Witam,
czy znacie sposób na "trwałą naprawę" wyłapywania sateitów przez gps ? Mam problem z GPS jak większość uzytkowników chińskich telefonów. W związku z tym skorzystałem z poradników. Zrootowałem system, zainstalowałem root explorer, faster GPS, Mobileuncle MTK Tools. Cały proces przebieg zgodnie z poradnikami na youtube. GPS ładnie łapie sygnał po fixie .... ale do momentu wyłaczenia telefonu. Po ponownym właczeniu GPS znowu nie znajduje sygnału. Czy fixa trzeba używać za każdym razem przed włączeniem ...
Czytaj więcej : gps fix | Wyświetlone : 1153 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

tanie tshirty

siemanko :)

mam pytanie, na tej aukcji http://www.aliexpress.com/item/2013-sum ... 11866.html mozna kupic spoko koszulki.... jednak wysyłka mozliwa wylacznie kurierem- za friko. Jesli dokonam zakupu i wysle mi to kurierem to czy ponosze jakiekolwiek inne koszty? Pytam, bo strasznie tanio by to wszystko wyszko
Czytaj więcej : tanie tshirty | Wyświetlone : 1289 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Rom do China Samsung S4 i kilka innych

Witam, jakiś czas temu kupiłem sobie telefonik na aliexpress. Chiński Samsung s4.
Dziś postanowiłem, że zrobię root i zrobiłem tylko podczas robienia musiałem z menu serwisowego wybrać restore systemu, po co chwilę wyskakiwało touchwiz został zatrzymany. Po zrobieniu przywrócenia, telefon nie jest taki sam jak był. Brakuje mi tapet, przejść między oknami, blokowania ekranu, i dolnego menu tam gdzie jest telefon, kontakty, menu, sms, internet. Chciałbym aby telefon wyglądał tak jak wcześniej i aby był ...
Czytaj więcej : Rom do China Samsung S4 i kilka innych | Wyświetlone : 10426 | Odpowiedzi : 74 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Amoi Big V II

Amoi Big V II doczekał się oficjalnej prezentacji i będzie dostępny w sprzedaży od 26 września bieżącego roku. Jego cena detaliczna wynosi 1499 juanów, czyli około 840 złotych.
Obrazek
Obrazek

Amoi Big V II – specyfikacja techniczna

Wyświetlacz: 5-calowy wyświetlacz OGS Full HD (1920 x 1080 pikseli)
Procesor: czterordzeniowy Mediatek MT6589T 1.5 GHz z PowerVR SGX544,
Pamięć RAM: 2 GB
Pamięć wewnętrzna: 32 GB
Aparat główny: 13 Mpix z przysłoną f/2.2 i diodą LED
Kamera ...
Czytaj więcej : Amoi Big V II | Wyświetlone : 1288 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570