Teraz jest 13 sie 2025, o 23:13

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

orginał czy podróbka???

Witam postanawiam zakupić tel ale nie mam pojęcia czy to podróba czy orginał?? może mi ktoś pomóc i doradzić??
Czytaj więcej : orginał czy podróbka??? | Wyświetlone : 1070 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Oppo N1

Oppo N1,to najnowsze dzieło cenionego chińskiego producenta elektroniki. Telefon należący do nowej rodziny urządzeń Oppo N-Lens, zadebiutuje już w przyszłym miesiącu.
Obrazek
Z przecieków wiaomo że moc obliczeniową ma dostarczyć czterordzeniowy procesor Snapdragon 800 o maksymalnej częstotliwości taktowania 2,3 GHz z układem graficznym Adreno 330. Oppo N1 ma posiadać aparat główny z matrycą 12 Mpix i ksenonową lampa błyskową, który pozwoli na wykonywanie bardzo dobrej jakości zdjęć nawet przy słabych warunkach oświetleniowych. Na 5,5-calowym ekranie ...
Czytaj więcej : Oppo N1 | Wyświetlone : 1378 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

ZTE V987 zmiana na PL Menu

Witam wszystkich przeszukałem forum w poszukiwaniu rozwiązania, ale go nie znalazłem zakupiłem ZTE V987 za ali w sklepie APOLLO. Po zakupie i zapłaceniu zorientowałem się że ma on język jedynie chiński i angielski. W związku z tym mam pytanie czy jest gdzieś jakiś soft żeby to zmienić mam pewnie z 2 tygodnie na przygotowanie się do tematu a jak się nie uda to zostanę przy angielskim.
Pozdrawiam .
Czytaj więcej : ZTE V987 zmiana na PL Menu | Wyświetlone : 1432 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

PL język Umi X1s Jiayu G4

Witam forumowiczów planując zakup smartfona nurtuje mnie pytanie czy kupując jeden z tych telefonów będe miał do dyspozycji język polski. Ewentualnie czy istnieje możliwość wgrania roma z Pl językiem oczywiście w miarę podobnym do orginalnego. Jeżeli ktoś by był zorientowany w tym temacie to fajnie by było jak by się udzielił na forum i wypowiedział w tej kwestii
Czytaj więcej : PL język Umi X1s Jiayu G4 | Wyświetlone : 1165 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

android problem haier w718

witam, wgrałem roota z polskim menu po czasie wielu problemów w końcu mis ię udało, lecz mam pewien problem windows7, jak wczesniej na tym standardowym usb store chodził mi bez problemu tak teraz nie chce działać , słychać że po podłączeniu do komputera przez usb telefonu cos sie dzieje ale nic nie widac , jedynie pojawia sie ikonka po włączeniu opcji przesyłania zdjęc ale kiedy próbuje cos wkleić to wyskakuje błącz ,że nie można nic ...
Czytaj więcej : android problem haier w718 | Wyświetlone : 1229 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

JiaYu S1, antutu 24000

JiaYu niebawem wprowadzi na rynek smartfon o symbolu S1, który to zdobył w aplikacji benchmarkowej AnTuTu blisko 24000 punktów.
Obrazek
Urządzenie cechuje się czterordzeniowym procesorem Qualcomm Snapdragon 600 o częstotliwości taktowania 1,7 GHz z chipem graficznym Adreno 320, wspomaganym przez 2 GB pamięci operacyjnej RAM . Wyświetlacz od firmy Sharp to 5-calowy OGS, z hartowanym szkłem Gorilla Glass 2, na którym obraz będzie w rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 pikseli) .

W wyposażeniu JiaYu ...
Czytaj więcej : JiaYu S1, antutu 24000 | Wyświetlone : 1824 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

MTK6589 vs Tegra 3

Witam,

Przeszukując ostatnio Ali zauważyłem kilka ciekawych modeli opartych o Tegre 3.
Przykładowe tel (aukcje są przypadkowe, chciałem pokazać specyfikacje):
K-Touch V9 - http://www.aliexpress.com/item/Original-K-touch-V9-Quad-core-android-phone-1-5Ghz-4-5-QHD-960X540-1G-RAM/726201386.html
K-Touch V8 - http://www.aliexpress.com/item/K-touch-V8-Nvidia-Tegra-3-at-t-t-mobile-Unlocked-android-phone-4-5-Gorilla/1155005140.html
ZTE V985 - http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-4-5-ZTE-V985-Grand-Era-Nvidia-Tegra3-quad-core-1-5GHz-1280x720-8MP/1056697883.html
Beidou LA-Q1 - http://www.aliexpress.com/item/Beidou-Hot-Pepper-LA-Q1-Smartphone-Tegra-3-Quad-Core-Android-4-1-4-7-Inch/954447542.html

Chciałbym się dowiedzieć jak się mają jakościowo i wydajnościowe te modele do modeli opartych o MTK6589 - i tak bardziej ogólnie jak się ma wydajność tych dwóch SoC względenm siebie.
Telefony te wydają się ciekawymi propozycjami i chciałbym wiedzieć ...
Czytaj więcej : MTK6589 vs Tegra 3 | Wyświetlone : 1422 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

FAEA f2s 1,5 GHz 2 GB RAM, 2GB RAM, 32GB ROM

FAEA po debiucie z modelem F1 rozwija się w imponującym tempie!
Obrazek
Premiera FAEA F2 była trochę zaskoczeniem, bo niemal wraz z uruchomieniem popularnego F1 . F1 charakteryzuje się niską ceną a F2 lepszymi osiągami.

Najmłodsze dziecko FAEA f2s posiada 2GB RAM , quad-core chipset 1.5GHz MT6589T, powiększono wewnętrzną pamięć do 32GB! , 13-megapikselowy aparat z tyłu, wyświetlacz o rozdzielczości 1920 x 1080 i 2300mAh akumulator.

Cena nie jest jeszcze znana, ale idzie się spodziewać ...
Czytaj więcej : FAEA f2s 1,5 GHz 2 GB RAM, 2GB RAM, 32GB ROM | Wyświetlone : 1973 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Wątpliwości dotyczące przeniesienia nr do NJU mob. problemy?

Witam jestem zainteresowany przeniesieniem nr do NM ale na kilku forach słyszałem opinie ze bywają problemy wszystko długo trwa, trudno sie skontaktować z BOK <i drogo 5zł> a zgłoszone problemy i tak nie są dostatecznie szybko rozwiązywane. Nie wiem co o tym myśleć bo oferta jest na pozór bardzo dla mnie atrakcja <okresy kiedy praktycznie nie korzystam z telefonu przeplatają z okresami wzmożonego dzwonienia>

Proszę o opinie i zaznaczanie w nich czy wiedza jest z ...
Czytaj więcej : Wątpliwości dotyczące przeniesienia nr do NJU mob. problemy? | Wyświetlone : 1439 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Telefon GT-A7100

Witam,

Zakupiłem właśnie telefon gt-a7100, wszystko jest ok. poza jednym :(( bardzo słabo mnie słychać (przerywa, "faluje").
Proszę o pomoć, może to jakiś problem w ustawieniach?

Aleksa
Czytaj więcej : Telefon GT-A7100 | Wyświetlone : 1070 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164964 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580