Teraz jest 10 lis 2025, o 00:45

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

TCL N3

TCL pracuje nad nowym flagowym telefonem który ma zastąpić udanego TCL Idol X, TCL N3 bo o nim mowa zapowiada się oszałamiająco.
Obrazek
TCL Idol X to zdecydowanie jeden z najładniejszych telefonów na rynku chińskim i pakuje wspaniałą specyfikację (1080 wyświetlacz, 2 GB RAM, procesor MT6589T ), ale to co zaplanowano w TCL N3 wygląda rewelacyjnie.
TCL N3 został zaprojektowany, aby mieć minimalną ilość Ramki wokół ekranu , dzięki temu telefon z 5,7-calowym wyświetlaczem ​​ ...
Czytaj więcej : TCL N3 | Wyświetlone : 1756 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Status produktu

Wczoraj rano paczka została wysłana i w statusie produktu pisze: Towar Czekamy akceptacyjnych. Co to oznacza, bo nie rozumiem.
I dlaczego jak wpisuje na tych stronach nr trackingu: http://intmail.183.com.cn/ http://sledzenie.poczta-polska.pl/ to pokazuje: Brak przesyłki o podanym identyfikatorze
Czytaj więcej : Status produktu | Wyświetlone : 1210 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

problem z mikrofonem w A7100

Witajcie,

Może ktoś miał podobny problem? słabo mnie słychać :(
Czy jest jakaś możliwość "podkręcenia" czułości mikrofonu?

aleks
Czytaj więcej : problem z mikrofonem w A7100 | Wyświetlone : 1233 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Blokada lenovo a660

Witam, zablkowalam sobie ekran telefonu, zeby go odblkowac trzeba sie zalogowac do poczty gmail. Problem w tym ze wpisuje login i haslo a pisze mi ze sa niepoprawne. Logujac sie na kompie tym samym login i haslem normalnie poczta mi dziala. Nie wchodza w gre pomy;lki literowe na komorce ani duze czy male literki. Probowalam wszytskiego. Moze mi ktos jakos pomoc bo telefon mam 3 dni a nie mgoe z niego korzytac bo jest zablokowany ...
Czytaj więcej : Blokada lenovo a660 | Wyświetlone : 1056 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zakupy w USA

Czy ktoś z forum kupował przez internet w USA? Chciałbym zakupić laptopa(MacBook air), który tam jest dużo tańszy. Czy tak samo łatwo ominąć VAT, jak przy zakupach w Chinach? Na jakich stronach najlepiej kupować? Cy cała ta zabawa się opłaca?
Czytaj więcej : Zakupy w USA | Wyświetlone : 1404 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HydePark

orginał czy podróbka???

Witam postanawiam zakupić tel ale nie mam pojęcia czy to podróba czy orginał?? może mi ktoś pomóc i doradzić??
Czytaj więcej : orginał czy podróbka??? | Wyświetlone : 1133 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Oppo N1

Oppo N1,to najnowsze dzieło cenionego chińskiego producenta elektroniki. Telefon należący do nowej rodziny urządzeń Oppo N-Lens, zadebiutuje już w przyszłym miesiącu.
Obrazek
Z przecieków wiaomo że moc obliczeniową ma dostarczyć czterordzeniowy procesor Snapdragon 800 o maksymalnej częstotliwości taktowania 2,3 GHz z układem graficznym Adreno 330. Oppo N1 ma posiadać aparat główny z matrycą 12 Mpix i ksenonową lampa błyskową, który pozwoli na wykonywanie bardzo dobrej jakości zdjęć nawet przy słabych warunkach oświetleniowych. Na 5,5-calowym ekranie ...
Czytaj więcej : Oppo N1 | Wyświetlone : 1455 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

ZTE V987 zmiana na PL Menu

Witam wszystkich przeszukałem forum w poszukiwaniu rozwiązania, ale go nie znalazłem zakupiłem ZTE V987 za ali w sklepie APOLLO. Po zakupie i zapłaceniu zorientowałem się że ma on język jedynie chiński i angielski. W związku z tym mam pytanie czy jest gdzieś jakiś soft żeby to zmienić mam pewnie z 2 tygodnie na przygotowanie się do tematu a jak się nie uda to zostanę przy angielskim.
Pozdrawiam .
Czytaj więcej : ZTE V987 zmiana na PL Menu | Wyświetlone : 1493 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

PL język Umi X1s Jiayu G4

Witam forumowiczów planując zakup smartfona nurtuje mnie pytanie czy kupując jeden z tych telefonów będe miał do dyspozycji język polski. Ewentualnie czy istnieje możliwość wgrania roma z Pl językiem oczywiście w miarę podobnym do orginalnego. Jeżeli ktoś by był zorientowany w tym temacie to fajnie by było jak by się udzielił na forum i wypowiedział w tej kwestii
Czytaj więcej : PL język Umi X1s Jiayu G4 | Wyświetlone : 1224 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

android problem haier w718

witam, wgrałem roota z polskim menu po czasie wielu problemów w końcu mis ię udało, lecz mam pewien problem windows7, jak wczesniej na tym standardowym usb store chodził mi bez problemu tak teraz nie chce działać , słychać że po podłączeniu do komputera przez usb telefonu cos sie dzieje ale nic nie widac , jedynie pojawia sie ikonka po włączeniu opcji przesyłania zdjęc ale kiedy próbuje cos wkleić to wyskakuje błącz ,że nie można nic ...
Czytaj więcej : android problem haier w718 | Wyświetlone : 1278 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165105 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39589