Teraz jest 8 sie 2025, o 05:01

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Problem z funkcjonowaniem Aliexpress

Cześć

Mam dużo problemów z funkcjonowaniem Aliexpress odkąd wprowadzili nowy layout. Otóż sprawa wygląda następująco:

1. nie ładują mi się feedbacki.
2. nie ma paska nawigacyjnego z kategoriami. nie da się już wejść w przedmiot ze strony głównej i wybrać kategorię, w której się znajduje tak jak miało to miejsce kiedyś i ma to obecnie na Allegro.
3. nie ma wyszukiwarki wewnątrz kategorii.
4. gdy po raz pierwszy w sesji próbuję coś wyszukać, każe mi ...
Czytaj więcej : Problem z funkcjonowaniem Aliexpress | Wyświetlone : 2246 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Mi9 z Chin vs honor view 20 z amazon

Proszę o poradę.

Honor view 20 6/128 za 1540zl z Amazona, mi9 6/64 z Chin za 1220zł.

Zależy mi na aparacie. Honora trzymałem w ręku, zrobiłem kilka zdjęć i za dnia jest przeciętny. Dopiero w słabszych warunkach pokazuje coś więcej.

Mi9 nie miałem i nie mam go jak sprawdzić.

Za honorem przemawia duża bateria plus złącze na słuchawki.

Za Mi9 cena.
Czytaj więcej : Mi9 z Chin vs honor view 20 z amazon | Wyświetlone : 3530 | Odpowiedzi : 20 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Revolut - Świetny sposób płatności za zakupy w Chinach

Revolut jest aplikacja mobilna, która może ułatwić życie kupującym za granicą ale nie tylko. W wygodny i przede wszystkim bezprowizyjnie płacić za zakupy w internecie oraz podczas podróży po świecie. Mamy swoją wirtualną kartę – zasilamy ją, kiedy przyjdzie nam na to ochota, a w zamian zyskujesz możliwość płacenia kilkudziesięcioma walutami bez dodatkowych kosztów.

Dostępna jest również fizyczna karta Revolut – Visa lub MasterCard, którą można płacić w zagranicznych sklepach, pubach, na lotniskach czy w ...
Czytaj więcej : Revolut - Świetny sposób płatności za zakupy w Chinach | Wyświetlone : 5405 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Telefon muzyczny

Cena (bez VAT): 1500 z PL, do 1200 z Chin
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: ok 6 cali
Ilość RAM/ROM/Procesor: -
Dual/Single sim: -
Preferowane marki: brak
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): preferowana Polska
Wymagania (parametry, funkcje): -
Opis: szukam telefonu z dobrym dac i wyjściem mini jack. Mam zte axon 7 ale z braku aktualizacji softu i znudzeniem rozglądam się za czymś nowym.
Czytaj więcej : Telefon muzyczny | Wyświetlone : 2220 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Jaki telefon kupić ?

OUKITEL C15 Pro+ ulepszona wersja za te same pieniądze

Oukitel nie po raz pierwszy zaskakuje bardzo niecodziennym sposobem planowania produkcji telefonów. Kolejnym przykładem tego jest OUKITEL C15 Pro+, wersja "ulepszona" w której poprawiono kilka elementów specyfikacji ale mimo to ma kosztować te same pieniądze... tylko czy nie mozna było tego zrobic od początku w ten sposób ;)?

Obrazek

Specyfikacja :

Procesor: MediaTek Helio A22 (MT6761) -
CPU: ARM Cortex-A53 Quad-Core 2 GHz
Pamięć wbudowana 32 GB
Pamięć RAM 3 GB
Aparat : główny ...
Czytaj więcej : OUKITEL C15 Pro+ ulepszona wersja za te same pieniądze | Wyświetlone : 2239 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Przesyłka doręczona do UP Sopot 1

Co to znaczy jak przesyłka została doręczona do UP Sopot 1?
Czytaj więcej : Przesyłka doręczona do UP Sopot 1 | Wyświetlone : 1918 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Mały cebulofon jak najtaniej z Chin 250-350 zł

Witam.
Zastanawiam się nad zakupem drugiego telefonu, MAŁEGO, jak najtańszego ale "przyzwoitego". Taki na rower/siłownie, etc etc.

Warunek to:
Obudowa <150mm wysokości i < 72mm szerokości, bateria 3500+ mah oraz procesor tak z 60k w antutu v7

W dziale xiaomi, padła propozycja Redmi 7a który w wersji 2gb -32gb kosztuje nieco poniżej 350zł oraz 280 za 2-16
Ma on Snapa 439, który ma pary tyle co kultowy już s625 ale jest bardziej energooszczędny
Do tego ...
Czytaj więcej : Mały cebulofon jak najtaniej z Chin 250-350 zł | Wyświetlone : 6221 | Odpowiedzi : 33 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Telefon do ~1500zł

Cena (bez VAT): 1500 z PL, do 1200 z Chin
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: ok 6 cali
Ilość RAM/ROM/Procesor: -
Dual/Single sim: -
Preferowane marki: brak
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): preferowana Polska
Wymagania (parametry, funkcje): -
Opis:

Szukam telefonu dla siebie i chciałbym się dowiedzieć, co jest sensownego w podanym przedziale cenowym. Zdecydowanie wolałbym kupić telefon w Polsce, ale przy jakieś dobrej okazji jestem otwarty na propozycje z Chin. Nie mam uprzedzeń co do konkretnych modeli i marek.

Fajnie ...
Czytaj więcej : Telefon do ~1500zł | Wyświetlone : 1867 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Kontak z ali po nie otrzymaniu zwrotu

Na w stępię chciałbym się przywitać.
Czytam forum od jakiegoś czasu lecz po raz pierwszy mam problem, który postanowiłem opisać, gdyż nie znalazłem takiego problemu.
Kupiłem na ali buty. Otrzymałem uszkodzone. Poprosiłem o refundację od sprzedawcy i taką otrzymałem. Wszystko ok.
W statusie zwrotu w Informacja o zwrocie jest z datą 25.05 i jest informacja, ze trwa operacja zwrotu lecz do dnia dzisiejszego nie otrzymałem pieniędzy. Poniżej zdjecie
Próbowałem napisać do sprzedawcy lecz on odesłał ...
Czytaj więcej : Kontak z ali po nie otrzymaniu zwrotu | Wyświetlone : 1935 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Czy są jakieś promocje na LG V30?

Chcę kupić LG V30 i chciałem sprawdzić czy są na niego teraz jakieś promocje.
Czytaj więcej : Czy są jakieś promocje na LG V30? | Wyświetlone : 2586 | Odpowiedzi : 0 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579