Teraz jest 8 sie 2025, o 05:14

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Jakie szkło i jakie etui do xiaomi redmi note 7???

Witam jakie szkło polecacie na cały ekran?

Jakie etui żeby zasłaniało aparat??
Korzysta ktoś może z etui 360°???
Czytaj więcej : Jakie szkło i jakie etui do xiaomi redmi note 7??? | Wyświetlone : 6118 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Xiaomi

Jaka kamerkę cofania kupić????

Jaka kamerkę cofania kupić?

Witam mam radio PIONEER AVH-X3700DAB jaka kamerkę polecacie żeby dobrze było widać?mam forda cmax .
Czytaj więcej : Jaka kamerkę cofania kupić???? | Wyświetlone : 2463 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Akcesoria Rowerowe, motocyklowe i samochodowe

Huawei Honor 3C LTE H30-L02 - jak wgrać GApps?

Moi drodzy, mam od lat paru telefon:
Huawei Honor 3C LTE H30-L02
i ostatnio wgrałem od nowa system (otrzymany parę lat temu od Goldiego z Ali).
Ma on procesor HiSilicon Kirin 910 oraz 2GB RAM + 16GB ROM, czyli wersja inna niż ta sprzedawana oficjalnie w naszym kraju.
Na pokładzie jest Android 4.4.2, wgrany z automatu z systemem SuperSu

No i nie mam teraz pojęcia jak załadować GApps-y do nie go.

HELP!!!
Czytaj więcej : Huawei Honor 3C LTE H30-L02 - jak wgrać GApps? | Wyświetlone : 5340 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Huawei

Maska do nurkowania

Zakupiłem w zeszłym roku w Decathlonie maskę do nurkowania https://www.decathlon.pl/maska-easybreath-id_8304664.html i jestem z niej zadowolony. Chcę dokupić drugą i widzę, że na Ali są różnej maści m.in. nowe modele trochę droższe z nowym systemem oddychania np. http://pl.aliexpress.com/item/32873611424.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.a36186d0nhhoOi&algo_pvid=22de31cb-b7df-400b-995c-1b00a80240eb&algo_expid=22de31cb-b7df-400b-995c-1b00a80240eb-20&btsid=cd904d20-30ce-4732-9c76-acc86d41d6e5&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_10%2Csearchweb201603_52
Czy ktoś miał już styczność z nową maską i może coś podpowiedzieć.
Czytaj więcej : Maska do nurkowania | Wyświetlone : 2820 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Odzież, obuwie i galanteria Z Chin

ROOT a Alcatel 1x 2019

Czy znade tutaj jakiegoś doradcę jak zrobić ROOT w tym modelu, gdyż juz wszystko co można było próbowałem, i Kingoroot, android_root, iRoot, oraz inne. Po 3/4 Failed...!
Może są jakieś zabezpieczenia systemu Android 8.1 Oreo, gdyż telefon z Orange mam.
Czytaj więcej : ROOT a Alcatel 1x 2019 | Wyświetlone : 1627 | Odpowiedzi : 5 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Niedrogi Smarffon z dobrym aparatem

Cena (z VAT): około 1000 zł
Wielkość ekranu/Rozdzielczość:
Ilość RAM/ROM/Procesor:
Dual/Single sim: (koniecznie kara pamięci)
Preferowane marki:
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): wolałbym w Polsce ale nie koniecznie
Wymagania (parametry, funkcje): Dobry aparat w tym do zdjęć w kiepskim oświetleniu, pojemna bateria, wzmocniony z normą IP67/IP68
Opis: Szukam telefonu, który mógłbym robić przyzwoite zdjęcia i materiał filmowy z wypadów w teren, prac w warsztacie oraz treningów. Coś co wystarczy na przyzwoity materiał na IT i Instagram.
Trafiłem na ...
Czytaj więcej : Niedrogi Smarffon z dobrym aparatem | Wyświetlone : 2061 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Jaki telefon kupić ?

obudowa/etui/bumper do Redmi 7

Kupiłem Redmi 7. Zastanawiam się teraz co kupić do ochrony przed uszkodzeniami (i gdzie?). Do tej pory w moim redmi 4a używałem szkła i silikonowej nakładki.

Nie wiem co będzie lepsze, tradycyjne zestawienie, którego używałem (gumowate etui i szkło) czy zamykane Etui Magnetyczne Glass Aluminium
https://allegro.pl/oferta/xiaomi-redmi- ... 92d6fc2737

https://allegro.pl/oferta/etui-360-case ... 8148793169

Chciałem kupić coś za jednym zamachem na gearbest, ale znalazłem tam etui ...
Czytaj więcej : obudowa/etui/bumper do Redmi 7 | Wyświetlone : 2492 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Akcesoria

xiaomi redmi 7A

Witam

Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu (w wersji 3gb/32). Jak wygląda sprawa z vat jeżeli chodzi o gearbest? Póki co nie widziałem tej wersji ale pewnie w końcu się pojawi. Aktualnie były tylko "gorsze" wersje po 80 i 90usd.
Pozdrawiam
Czytaj więcej : xiaomi redmi 7A | Wyświetlone : 12265 | Odpowiedzi : 21 | Dział : Xiaomi

Le eco Le max 2 wyłączył się i na nic nie reaguje

Witam,
Dzisiaj mój telefon nagle przestał działać. Gdy wzięłam go do ręki, był już wyłączony i nie można go już włączyć. Baterii miał jeszcze około 80%, jednak nawet, gdy włączam go do ładowarki, nie świeci dioda powiadomień. Podłączając go do komputera, niestety też bez reakcji - ani na telefonie, ani na komputerze. Próbując równocześnie wcisnąć klawisze start+vol, niestety też telefon nie reaguje. Jest jeszcze dla niego jakaś nadzieja, czy niestety muszę szukać czegoś nowego? ...
Czytaj więcej : Le eco Le max 2 wyłączył się i na nic nie reaguje | Wyświetlone : 1609 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pomoc techniczna

Meizu 16th wolniejszy internet przez wifi

Od jakiegoś czasu mam w speed test wolniejszy internet przez Wi-Fi w routerze.
W Samsung A40 i Xiaomi 4x jest on 2 razy szybszy na tym samym rauterze. Co może powodować ten problem.
Czytaj więcej : Meizu 16th wolniejszy internet przez wifi | Wyświetlone : 2687 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pomoc techniczna

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579