Teraz jest 8 lis 2025, o 11:49

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

I9500 Doskonały klon S4? Ma ktoś?

Tani, proc 1.6, gesty, rom 16gb ram 2gb(można użyć 1gb), bateria 3000, aparat 13mpx...
Warto brać? Wszystkie "parametry" sfałszowane? Słyszałem o naciąganiu, ale żeby aż tak...
Czytaj więcej : I9500 Doskonały klon S4? Ma ktoś? | Wyświetlone : 4653 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

THL, 6 cali i 8 rdzeni już niebawem

Jeśli Monkey King 2 jest zbyt małym telefon dla Ciebie, a potrzebujesz 8-rdzeniowe urządzenie, to THL przygotował coś dla Ciebie.
Obrazek
Obrazek

THL opracował dwa 8-rdzeniowe smartfony które czekają na oficjalną premierę po 20 listopada. mogliśmy już zobaczyć zdjęcia Monkey King 2, ale jeśli twoje potrzeby wymagają większego wyświetlacza to ten phablet może być dla Ciebie.
Jedyne potwierdzone informacje to: procesor MT6592 taktowany z szybkością do 2GHz , 13-megapikselowy aparat główny i 6-calowy wyświetlacz prawdopodobnie ...
Czytaj więcej : THL, 6 cali i 8 rdzeni już niebawem | Wyświetlone : 3023 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zwrot pieniędzy z Aliexpress

Witam serdecznie,
Zakupiłem na Aliexpress dwie kurtki. Sprzedający przysłał tylko jedną. Uruchomiłem "spór" i sprzedający zgodził się z moimi roszczeniami a mianowicie: zwrot pieniędzy za nieprzysłaną kurtkę. "Spór" został zaakceptowany i zamknięty przez sprzedającego. Od Aliexpress otrzymałem e-mail w którym informują mnie, że w ciągu 30 dni muszę wystawić komentarz sprzedającemu a jeżeli tego nie zrobię to uznają, że transakcja zakończyła się pozytywnie. Moje pytanie brzmi: Jak mam odzyskać pieniądze? Muszę najpierw wystawić komentarz i ...
Czytaj więcej : Zwrot pieniędzy z Aliexpress | Wyświetlone : 2037 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Hummer H1 uphone - polski rom poszukiwany

Witam
Czy ktoś z Was posiada polski rom do tego chińczyka? Przetestowałem już wszystkie romy z neta bez rezultatu. Wiem że można kupić już z polskim językiem android 2.3.6 tylko skąd go wziąść ewentualnie jaki rom podejdzie i jak to zrobić. Siedzę już nad nim kilka dni i klapa. Proszę o pomoc. Podaję odczyt z MTKDroid...
Hardware : MT6575 (MT6517 is Fake!)
Model : uphone
Build number : ALPS.GB2.MP.V2.24
Build date UTC : 20130902-124222
Android ...
Czytaj więcej : Hummer H1 uphone - polski rom poszukiwany | Wyświetlone : 5140 | Odpowiedzi : 7 | Dział : ROMy i Modyfikacje

ZOPO ZP700

ZOPO zorganizuje w sobote 21 listopada konferencję na której zaprezentuje pierwszy na świecie prawdziwy 8-rdzeniowy smartfon, w tym dniu zaprezentowane zostanie kilka nowych modeli w tym tytułowy ZOPO ZP700
Telefon będzie dostępnych w sprzedaży w kilku opcjach kolorystycznych .

Obrazek

Smartfon posiada dwa aparaty – z tyłu z matrycą 8 megapikseli i diodą doświetlającą LED ,a przedni ma 5 Mpix.
Telefon napędzany jest przez czterordzeniowy procesor MT6582 taktowany zegarem 1.3GHz który jest wspomagany przez 1GB ...
Czytaj więcej : ZOPO ZP700 | Wyświetlone : 26011 | Odpowiedzi : 150 | Dział : Nowości

Inernet bezprzewodowy

Okazuje się że 200 MB które mam w pakiecie od Play potrafi zniknąć w ciągu jednego dnia :)
więc zastanawiam się nad wykorzystaniem drugiego slotu na kartę SIM w telefonie :)

I teraz moje pytanie, jaki pakiet internetowy jestem w stanie dostać za ok 10 zl miesięcznie ?
macie jakieś przetestowane konfigurację, zaznaczę że mieszkam w mieście i z zasięgiem nie powinno być problemu u żadnego operatora,
ktoś może powiedzieć mi jak wygląda zużycie przy ...
Czytaj więcej : Inernet bezprzewodowy | Wyświetlone : 1899 | Odpowiedzi : 9 | Dział : HydePark

instalacja na nośniku USB lub karcie Sd jest niemożliwa

próbowałem zainstalować na moim telefonie zte v967s gre Shadow Era ( 20 mb ) z sklepu play i po pobraniu aplikacji podczas instalacji wyskakuje taki blad "instalacja na nośniku USB lub karcie Sd jest niemożliwa", tylko ta aplikacja nie chce mi sie zainstalowac :(

- probowalem pobrac na telefon aplikacje i zainstalowac ale wyskakuje blad "aplikacja nie zostala zainstalowana"

- miejsce na telefonie jest, ponad 230 mb ( karty pamieci nie posiadam)

- przeczytalem zeby ...
Czytaj więcej : instalacja na nośniku USB lub karcie Sd jest niemożliwa | Wyświetlone : 11034 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

Co sądzić o tych wynikach w klonie s-4

Witam trafiłem na filmik w którym ktoś prezentuje telefon oferowany na allegro http://www.youtube.com/watch?v=Rzg0_Hje ... e=youtu.be wynik antutu :shock: .Czy można aż tak zafałszować wyniki antutu ????
Czytaj więcej : Co sądzić o tych wynikach w klonie s-4 | Wyświetlone : 1178 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi Red Rice 2 (Hongmi)

Pojawiły się pogłoski o Xiaomi Red Rice 2 (Hongmi) z 8-rdzeniowym procesorem MT6592, telefon ma trafić na półki sklepowe przed końcem roku.

Obrazek
Dzięki niesamowitemu sukcesowi Hongmi, producent postanowił kontynuować serię decydując się na większy wyświetlacz i najnowszy ośmiordzeniowy procesor tajwańskiego producenta MediaTek.
Aktualna wersja Hongmi posiada 4,7-calowy wyświetlacz, czterordzeniowy procesor i 8-megapikselowy aparat z tyłu, ale jeśli pogłoski się potwierdzą to 2-ga generacja modelu może być interesująca za sprawą wzrostu wielkości ekranu do 5,5 ...
Czytaj więcej : Xiaomi Red Rice 2 (Hongmi) | Wyświetlone : 2219 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Lenovo K910 Vibe Z

Zaprezentowany w tym roku Lenovo K900 z procesorem Intel Atom i 5,5-calowym wyświetlaczem pokazał światu, że Lenovo jest poważnym konkurentem dla takich marek jak HTC, Samsung i wielu innych. K900 jest doskonałym urządzeniem, wydaje się ze ten największy producent komputerów PC będzie odnosił coraz większe sukcesy na rynku telefonów w czym noże pomóc niedawno zaprezentowany Lenovo K910, znany jako Vibe Z.
Największą zmianą w Vibe Z jest to, że Lenovo zmienił procesor Intela na Snapdragon ...
Czytaj więcej : Lenovo K910 Vibe Z | Wyświetlone : 2756 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165105 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39589