Teraz jest 7 lis 2025, o 22:45

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Oppo Find 5 mini (R829) z 4,5-calowym ekranem za 320$

Do sieci wyciekły zdjęcia telefonu OPPO o symbolu R829,prawdopodobnie jest to wersja mini Oppo Find 5 z 4,5-calowym ekranem o rozdzielczości 720p.
Telefon zostanie wyposażony w 2GB pamięci RAM i procesor Snapdragon 600.

Obrazek

Była by to idealna pozycja dla ludzi którzy szukają telefonu w mniejszym rozmiarze niż popularne obecnie 5-calowe smartfony.
Niestety prezentowany model ma być sprzedawany tylko w chinach za równowartość 320$

źródło:gizchina
Czytaj więcej : Oppo Find 5 mini (R829) z 4,5-calowym ekranem za 320$ | Wyświetlone : 7827 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

FAEA wyważa drzwi Mediateka - nadchodzi wysyp Custom ROM-ów

Znana wszystkim ze swoich wysokiej jakości smartfonów firma FAEA pod naporem użytkowników postanowiła wyłamać się z umowy z Mediatekiem i udostępnić pełne źródło oprogramowania wraz z narzedziami dla układów Mediatek !!

Obrazek

Przedstawiciele firmy ogłosili też że od jakiegoś czasu współpracują z ekipą Cynagen Mod nad stworzeniem wersji tego chyba najpopularniejszego androida dla swoich słuchawek ! To rewelacyjna i przełomowa wiadomość dla wszystkich użytkowników smartfonów z układami MT6589/6589T.6589M, a w przyszłości być moze też Mt6582 ...
Czytaj więcej : FAEA wyważa drzwi Mediateka - nadchodzi wysyp Custom ROM-ów | Wyświetlone : 1548 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Gionee Elife E7

Mniej znany luksusowy Chiński producent smartfonów wprowadził właśnie na rynek swój nowy flagowiec pracujący pod kontrolą autorskiej wersji androida AMIGO OS.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=kFGx7kT_DEc&hd=1
Nowy flagowiec wyposażony jest w układ Snapdragon 800 pracujący w zależności od wersji 3g lub LTE z częstotliwością 2.2 lub 2.5 GHz, 2 lub 3GB RAM, 16 lub 32 GB ROM plus slot na karty micro SD oraz wyświetlacz 5,5 Full HD z powłoką Gorilla Glass 3. Najciekawszym jednak elementem ...
Czytaj więcej : Gionee Elife E7 | Wyświetlone : 4732 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

OPPO R829 - czyli Find 5 Mini

OPPO jest jedną z najbardziej znanych luksusowych Chińskich marek. Ma rzeszę fanów na całym świecie, a swoją popularność zawdzięcza nie tylko najwyższej jakości i innowacyjnym technologiom. Swoją pozycję zdobyła także dzięki świetnemu wsparciu dla customowego oprogramowania - oprócz zwykłego Androida na telefonach tej marki możemy zainstalować autorski Color OS,najbardziej chyba znany Cyanogen,MIUI,AOSP,Paranoid oraz bardzo ciekawy P.A.C(połączenie najlepszych cech Paranoid,AOKP i Cyanogen). Do oferty świetnych słuchawek tego producenta dołączył właśnie nowy model(aktualnie dostępny tylko na rynek ...
Czytaj więcej : OPPO R829 - czyli Find 5 Mini | Wyświetlone : 7714 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

haier w718 brak wibracji

Witam,dotarł telefon ale niema wibracji. Haier z 2 rdzeniami i androidem 4.2 .Może ten aparat nie ma funkcji wibracji ,nie mogę nigdzie sie odczytać ,a może to wina softu
Czytaj więcej : haier w718 brak wibracji | Wyświetlone : 1097 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

THL W100S, czterordzeniowy procesor za niecałe 150$

Kolejne firmy z Kraju Środka wypuszczają na rynek wydajne i tanie telefony z czterordzeniowym procesorem..

Obrazek

Po Zopo ZP820 i STAR W450 także THL uruchomił telefon quad-core w oparciu o nowy chipset MT6582 1.3GHz w niskiej cenie nie przekraczającej 150 dolarów!
Specyfikacja THL W100S, bo o nim mowa, obejmuje czterordzeniowy procesor MediaTek MT6582 o częstotliwości 1.3GHz wspomagany przez 1GB pamięci RAM i 4GB pamięci wewnętrznej. Telefon posiada 4,5-calowy wyświetlacz w rozdzielczości 960 x 540, 8-megapikselowy ...
Czytaj więcej : THL W100S, czterordzeniowy procesor za niecałe 150$ | Wyświetlone : 3753 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Dostałem telefon w innej wersji kolorystycznej niż zam.

Witam
Właśnie dziś dostałem po po 40 paru dniach czekania swój NEO N003 2/32G.
Kupowałem u Bloomberg Mikki , zamawiałem wersję z czarnym panelem przednim i białym tyłem a dostałem wersję całą czarną.
Czy jest sens pisać do sprzedawcy ? czy powinien dosłać mi tylni panel w kolorze białym ? w komplecie jest też flip case - tylni panel polączony z klapką jak w aukcji
http://www.aliexpress.com/item/NEO-N003 ... 47647.html

wersja ...
Czytaj więcej : Dostałem telefon w innej wersji kolorystycznej niż zam. | Wyświetlone : 1148 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi Mi3 z Tegra 4 64GB juz w sprzedaży.

Chińczycy od dziś mogą kupić Xiaomi MI3 w wersji 64GB.

Obrazek

Urządzenie, które zostało zaprezentowane we wrześniu ma 2 wersje - z procesorami Snapdragon 800 i Tegra 4. Wersja 64GB, która dziś trafiła do sprzedaży w Chinach jest oczywiście napędzana procesorem Tegra 4. Pozostałe dane techniczne urządzenia obejmują 5-calowy ekran 1080p, 2GB RAM, 13-megapikselowy aparat główny i baterię o pojemności 3050 mAh. Xiaomi MI3 z Tegrą 4 wariant 64GB jest w cenie 2499 juanów czyli ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi3 z Tegra 4 64GB juz w sprzedaży. | Wyświetlone : 4664 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

JiaYu G6 z 5.7 ekranem FullHD i procesorem MTK6589T 1.5 GH

Jiayu w swojej ofercie nie miał do tej pory tabfona , jednak zmieniło się to za sprawą Jiayu G6.

Obrazek
Obrazek

Wcześniej JiaYu promowało modele Jiayu G5 i wyposażonego w procesor Snapdragon 600 Jiayu S1.

JiaYu G6 zastał wyposażony w 5,7-calowy wyświetlacz Full HD 1920*1080 IPS, procesor to dobrze znana czterordzeniowa jednostka od Mediatek MTK6589T 1.5 GHz z grafiką PowerVR SGX i pamięcia RAM 2GB 544MP. Kamera z przodu ma 3MPx zaś z tyłu 13 ...
Czytaj więcej : JiaYu G6 z 5.7 ekranem FullHD i procesorem MTK6589T 1.5 GH | Wyświetlone : 1363 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

brak camera.apk po root

Witam. Wgrałem programem ZhuaDashi wersja 3.1 i root udany, tzn mam su i rootexplorer. Wszysko działa oprócz aplikacji aparatu fotograficznego, tzn na jakimkolwiek programie pokazuje mi obraz z kamerki, czyli z tej nad ekranem, nie ma natomiast możliwosci przełączenia z kamery na aparat, tzn po przełączeniu zawsze mam ten nad ekranem. W katalogu root/system/apk są wszystkie oprócz camera.apk i camera.odex. Niestety nie mam skąd pobrać tych plików. Mam android 4.1.1, wersja jądra 3.4.0 numer kompilacji ...
Czytaj więcej : brak camera.apk po root | Wyświetlone : 1318 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165105 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39589