Teraz jest 28 kwi 2025, o 13:43

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

kiepska jakość słuchawek

Słuchawki mają kiepską jakość, ale po naciśnięciu przycisku odbierz na słuchawkach jest normalny dźwięk. Co zrobić?
Czytaj więcej : kiepska jakość słuchawek | Wyświetlone : 1531 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

JiaYu G4C kolejny tani i dobry telefon za 130$

JiaYu podobnie jak wcześniej zrobił iOcean z modelem X7HD wykona ten sam zabieg, na bazie flagowego modelu zbuduje budżetowy telefon zachowując przy tym wiele funkcji swojego pierwowzoru.

Obrazek

Oryginalny JiaYu G4 ma 4,7-calowy wyświetlacz: 1280 x 720 od LG pokryty szkłem Corning Gorilla Glass 2 , 3-megapikselowy aparat fotograficzny, z przodu i 13-megapikselowy tyłu. Nowy JiaYu G4C ma dostać to samo, zmieni sie jedynie procesor na czterordzeniowy MT6582,a pamięć będzie wielości 1 GB RAM i ...
Czytaj więcej : JiaYu G4C kolejny tani i dobry telefon za 130$ | Wyświetlone : 4274 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Contact Menager - aktualizacjalenovo A850

Witam, dostałem kilka dni temu telefonik z chin, ogólnie chyba każda aplikacja, wszytko na nim działa, nie wszystko jest po polsku są też angielskie napisy
Z każdym zalogowaniem do Wi-Fi proponuje mi aktualizację contact menagera z wersji 1.12.512.0729.f9eld na wersję 1.18.602.131230.8e424b9_hdpi I moje pytanie jest taki czy jak zrobię akutalizację to zmieni mi się jezyk w contact menagerze i bede mieć np wszystko po angielsku? Czy może to negatywnie wypłynąć na użytkowanie telefonu ? Czy ...
Czytaj więcej : Contact Menager - aktualizacjalenovo A850 | Wyświetlone : 808 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

gps tracker szukam

Duzo tu ludzi, byc moze ktos podzieli sie doswiadczeniem/uzytkuje
Szukam lekkiego (a wiec i malego) GPS trackera, jesli ktos ma doswiadczenie - to prosze :-) o podzielenie sie nim

Glowne zalozenie maly i LEKKI - i z GPS (a nie z agps)

wiadomo chyba dlaczego, gps to dokladnosc kilku metrow, a agps to czasami kilkaset (mozna odszukac auto - ale nie zgubiony model)
fajnie jakby mial soft ...
Czytaj więcej : gps tracker szukam | Wyświetlone : 1001 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Widzę ciemność!MT6589clone S4 PROSZĘ O POMOC!!

Witam!
Przed kilkoma dniami kupiłem łepkowi na stronie Efox clona s4 MT6589(pod baterią na naklejce Model H9500?,i teraz bądz mądry który z tych numerów jest ważniejszy).Telefon niczego sobie,ładny z wyglądu,cienki itd.Śmiga jak rakieta...a właściwie śmigał jak rakieta bo po 3 dniach chłopak wraca ze szkoły zapłakany(myślę sobie buchneli mu go :lol: ),pytam co się stało?,odpowiedź:nic nie widać na wyświetlaczu.Nie wiem ile w tym prawdy, ale chłopak twierdzi ...
Czytaj więcej : Widzę ciemność!MT6589clone S4 PROSZĘ O POMOC!! | Wyświetlone : 891 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Wyłącznik czasowy

Czy istnieje jakaś aplikacja dzięki której będę mógł ustawić np. godzinę włączenia i wyłączenia trybu samolotowego o ustalonych przeze mnie wcześniej porach?
Czytaj więcej : Wyłącznik czasowy | Wyświetlone : 1947 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

ZOPO ZP990+ 2GB RAM 32GB ROM Android 4.2 3G/GPS OTA/OTG

Chińska firma ZOPO postanowiła zmodernizować model ZOPO ZP990, znany również jako Captain S.

Obrazek

Do tej pory mocy obliczeniowej dostarczał 4-rdzeniowy procesor MediaTek MT6589T z zegarem 1.5 GHz, ale został zastąpiony przez MediaTek MT6592 wyposażony w osiem rdzeni w architekturrze ARM Cortrex-A7 taktowane zegarem 1.7 GHz. Ucieszy to graczy ponieważ jednordzeniowy PowerVR SGX544 zostanie zastąpiony 4-rdzeniowym Mali-450MP4 o taktowaniu 700 MHz.
ZOPO ZP990+ posiada 5.95 -calowy wyświetlacz OGS w rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 ...
Czytaj więcej : ZOPO ZP990+ 2GB RAM 32GB ROM Android 4.2 3G/GPS OTA/OTG | Wyświetlone : 7828 | Odpowiedzi : 28 | Dział : Nowości

Omega Mercury S50 od Platinet już od 599 zł

Witam, chciałbym wam przedstawić dość nowy model Omega, wydany 25 listopada 2013 r.

Obrazek

Zacznę od skróconej specyfikacji, napiszę o tym co najważniejsze :
System operacyjny Android 4.2.1
5-calowy ekran dotykowy o rozdzielczości 1280x720
Procesor MTK 6589 Quad Core o taktowaniu 1,2 GHz
GPU PowerVR 544MP
1GB RAM DDR3
4GB pamięci wewnętrznej flash
Zakres GSM: 850/900/1800/1900 MHz
Transfer danych w standardzie 3G
HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
Dual SIM Dual Stand-by
MicroSD Slot
Łączność ...
Czytaj więcej : Omega Mercury S50 od Platinet już od 599 zł | Wyświetlone : 3525 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

UMI X1 Pro i UMI X3 - specyfikacja już znana

W przyszłym miesiącu rozpocznie sie sprzedaż flagowego Umi X3 i Umi X1 Pro . Umi X1 Pro to nowa konstrukcja, pomimo X1 w nazwie i podobnego wyglądu, i ma rywalizować z takimi słuchawkami jak iNew V3 i Doogee Turbo .

Obrazek

Specyfikacje dla Umi X1 Pro została ujawniona wcześniej, i mozna potwierdzić że telefon będzie posiadał procesor MT6582 MediaTek, wyświetlacz 4.7-calowy na którym zobaczymy Androida w wersji 4.2, i baterię 2150mAh .

Co do projektu, ...
Czytaj więcej : UMI X1 Pro i UMI X3 - specyfikacja już znana | Wyświetlone : 1412 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

PENTAGRAM COMBO 4-CORE

No więc mam 400zł na fona i chciałem jakiś z dobrą baterią, dobrymi parametrami i 4 calowym wyświetlaczem - nie chce większego bo mi wygodniej obsługiwać 4 calówkę ;-)
Co sądzicie o tym pentagramie? Warto go kupić za 400zł? Ma on 2 baterię w zestawie 1300 i 3000mAh, na tej drugiej pewnie trzymałby nieźle ;)
Polecacie go? Może ktoś z was go ma i coś o nim ...
Czytaj więcej : PENTAGRAM COMBO 4-CORE | Wyświetlone : 1618 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570