Teraz jest 14 sie 2025, o 01:39

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Inne pytania..:)

Mam pytanie.
Kupiłem fona z foliami na wyświetlacz, lekko sie pogięły w transporcie i przy nałożeniu na ekran nie wyglądają za fajnie.
I tu pytanie: czy znacie jakąś metodę na wyprostowanie folii ochronnej?
I drugie: jak wytrzeć dokładnie ekran bez użycia ściereczki dołączanej do zestawu z folią?
Czytaj więcej : Inne pytania..:) | Wyświetlone : 1095 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Kamera - snowboard :)

Witajcie, poszukuję kamery na snowboard - macie może jakieś modele w rozsądnych cenach? Z racji tego, że jeżdżę na tydzień raz do roku liczę, że coś taniego co się sprawdzi uda się wyrwać :)

Czekam na wasze propozycje :)
Czytaj więcej : Kamera - snowboard :) | Wyświetlone : 3010 | Odpowiedzi : 12 | Dział : HydePark

Xiaomi Hongmi 2 ekran 5.5 8 rdzeniowy procesor za 165 dol

Xiaomi Hongmi / Red Rice spowodował swego rodzaju rewolucje w chińskim przemyśle telefonicznym . Urządzenie z czterordzeniowym procesorem które zadebiutowało kilka miesięcy temu z ceną zaledwie 130 dolarów w chinach wyznaczyło nowe trendy. Ruch taki skłonił wielu producentów aby konkurować w tym przedziale cenowym.

Obrazek

Jeszcze rynek nie ochłonął po sukcesie Xiaomi RED Rice/ Hongmi a już szykuje się kolejna rewolucyjna oferta .
Według przecieków nowy telefon Xiaomi Hongmi będzie posiadał 5,5-calowy ekran i 8 ...
Czytaj więcej : Xiaomi Hongmi 2 ekran 5.5 8 rdzeniowy procesor za 165 dol | Wyświetlone : 3113 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Iocean X7 HD tanim telefonem za 130$

Do grona producentów mających w ofercie tani telefon chce niebawem dołączyć iOcean. Marka ta zadebiutowała w zeszłym roku za sprawą iOcean X7 który to został wyposażony w czterordzeniowy procesor i ekran w rozdzielczości Full HD o przekątnej 5 cali.

Obrazek

Oczywiście budżetowa wersja iOcean nie bedzie posiadała tak dobrych parametrów jak flagowy produkt ale możemy się spodziewać czterordzeniowego procesora MT6582 znanego z ZOPO ZP820, o częstotliwości taktowania zegara wynoszącej 1,3 GHz, ekran zapewne nie przekroczy ...
Czytaj więcej : Iocean X7 HD tanim telefonem za 130$ | Wyświetlone : 1800 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

likwidacja konta na aliexpres

Witam serdecznie krótkie pytanie czy można zlikwidować konto na aliexpres, jeśli tak to jak? Pozdrawiam
Czytaj więcej : likwidacja konta na aliexpres | Wyświetlone : 3368 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

Promocja noworoczna na Pandawill

Jak w tytule. Nie wiem co warta ta promocja, czy nie obniżają wcześniej podniesionych cen, ale może komuś się przyda:

http://www.pandawill.com/2014newyearsales.html
Czytaj więcej : Promocja noworoczna na Pandawill | Wyświetlone : 2291 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Czyszczenie build. prop z fake wpisów?

Witam czy ktoś robił taka operacje i czy to ma sens jak mi wszystko działa w fake S4.
Podam dane telefonu za godzinkę.

Wysłane z mojego GT-I9500 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Czyszczenie build. prop z fake wpisów? | Wyświetlone : 1590 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Polonizacja Samsung Galaxy S4 mini Clone

Hej,

Dzisiaj odebrałam Samsung'a Galaxy S4 mini (oczywiście chinol :P) i borykam się z ustawieniem języka polskiego.

W głównych ustawieniach mam tylko kilka języków i nie ma tam polskiego, gdzie klawiatura i komendy głosowe posiadają opcję "język polski". Bawiłam się kilka godzin próbując sama to rozwiązać i jedyne co zrobiłam to zrootowałam telefon :P

Po odpaleniu kilku aplikacji, które nie działały przed rootowaniem coś się zmieniło, i 1/100 telefonu jest po polsku:

- Play (który ...
Czytaj więcej : Polonizacja Samsung Galaxy S4 mini Clone | Wyświetlone : 3637 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Jak wgrać ROM do GT-i9300?

Witam. Niedawno kupiłem ten telefon: http://www.sunsky-online.com/view/31521 ... 900MHZ.htm

Chciałbym do niego wgrać nowy ROM. Zauważyłem że jest tam plik do pobrania. Jak mam na niego wgrać ten ROM? Co potrzebuję? Nic przy nim nie grzebałem, nie rootowałem. Proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuje :)
Czytaj więcej : Jak wgrać ROM do GT-i9300? | Wyświetlone : 2017 | Odpowiedzi : 4 | Dział : ROMy i Modyfikacje

JaiYu F1 4-calowy telefon za 150zł?

Wśród producentów chińskich telefonów kończy się powoli wyścig na coraz większe rozmiary telefonów i ich rozdzielczości, a zaczyna panować moda na bardzo tanie aparaty.
Kolejnym z tanich telefonów jest tytułowy JaiYu F1

Obrazek

Chiński producent wyposażył pierwszego smartfona z serii F w procesor dwurdzeniowy (MT6572) taktowany zegarem 1,3 GHz wspomaganym przez 512 MB pamięci RAM (to chyba największa wada tego telefonu), 4GB ROM oraz 5 megapikselowy aparat fotograficzny z tyłu i 1.3 megapikselowy z przodu. ...
Czytaj więcej : JaiYu F1 4-calowy telefon za 150zł? | Wyświetlone : 8143 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164964 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580