Teraz jest 26 kwi 2026, o 05:35

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

3 PROBLEMY :(

Witam ! Mam do was takie pytanie . Zamowilem 3 rzeczy z naszej kochanej strony ali :D pierwsze 2 musialem anulowac bo sprzedawca brak towoaru na miejscu i tp i wyslane pieniazki byly co mam teraz zrobic zeby odzyskac ? a w 3 sprzedawca podal nr paczki i do tej pory nigdzie jej nie widze normlanie odpisuje do mnie i mowi ze u nich chiny to wolny transport i tp .
Nie znam za bardzo ...
Czytaj więcej : 3 PROBLEMY :( | Wyświetlone : 1124 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

JiaYu S1 od października w sprzedaży

JiaYu S1 jest wielkim krokiem dla młodej firmy Jiayu która ma swoich fanów także w Polsce. Jest to ich pierwszy telefon oferujący 5-calowy 1080 wyświetlacz i pierwszy model z procesorem Snapdragon 600!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

5-calowy ekran zostałprzymocowany do obudowy ze stali nierdzewnej, dając S1 niezwykłą sztywność.
JiaYu wyposażylł S1 ze wszystkie niezbędne funkcje, w tym kamery z przodu i z tyłu dostarczone przez przez Sony, procesor Snapdragon 600 1.7GHz CPU S600, 2GB RAM, 32GB ...
Czytaj więcej : JiaYu S1 od października w sprzedaży | Wyświetlone : 2257 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Lenovo a390 - co o nim sądzicie

Witam,
Zastanawiam się nad kupnem dla brata lenovo a390.
Cena nie za wysoka, a myślę, że parametry jeszcze do przyjęcia. Sprzedawca też raczej ok.

http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... 94379.html

Na naszym forum nic o nim nie znalazłem. W necie też niewiele jest o tym telefonie.
Może ktoś posiada, albo coś więcej może o nim powiedzieć?

Jeszcze filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=5mY9n2AJO8k
Czytaj więcej : Lenovo a390 - co o nim sądzicie | Wyświetlone : 17752 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Dyskusja o telefonach Lenovo

Lenovo Vibe X

Vibe X to pierwsza z kilku propozycji Lenovo zaprezentowany na targach IFA w Berlinie. Smartfon z obudową o grubości 6,9 mm dołącza do grupy najsmuklejszych smartfonów na świecie.
Obrazek
Vibe X napędzany będzie tajwańskim czterordzeniowym procesorem MediaTek MT6589T z zegarem 1,5 GHz, który współpracować ma z 2 GB pamięci RAM. ekran ma 5". w rozdzielczością Full HD z wykorzystaniem technologii IPS i pokryty został szkłem Gorilla Glass 3.

Lenovo Vibe X ma dwa zaawansowane aparaty ...
Czytaj więcej : Lenovo Vibe X | Wyświetlone : 1852 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Pierwsza paczka

Witam bym chcial zamowic telefon z aliexpress ale sie troche waham boje sie o pieniadze czy paczka wgl dojdzie czy nie zostanie zatrzymana a takze czy ofercie ktora poszukalem mozna zaufac bym byl wdzieczny za jakies rady propozycje czy transport bezpieczny i pewny jest
Czytaj więcej : Pierwsza paczka | Wyświetlone : 1325 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

TCL One Touch X Idol Slim

TCL niedawno miał premierę swojego najnowszego smartfonu o nazwie One Touch Idol X. Następca będzie z 5-calowym ekranem Full HD 1080p, czterordzeniowy procesor i bardzo szczupły, o grubości zaledwie 6.9mm. Urządzenie będzie dostępne w różnych kolorach w tym żółty, niebieski i czerwony.
Obrazek
One Touch X Idol Slim bedzie pracował na Androidzie 4.2 Jelly Bean z niestandardowym interfejsem, 5-calowy Full HD i posiada Walcz z technologii, która jest silniejsza niż zwykłe szkło LCD. TCL jest ...
Czytaj więcej : TCL One Touch X Idol Slim | Wyświetlone : 6141 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

MEIZU MX3

Została ujawniona oficjalna data wejścia do sprzedaży MEIZU MX3, na półki sklepowe trafi 28 września.
Obrazek

Meizu MX3 został wyposażony w 5,1-calowy wyświetlacz 15:9 firmy Sharp, wyświetlający obraz w rozdzielczości 1800 x 1080 pikseli , 2 GB pamięci operacyjnej RAM oraz procesor Samsung Exynos 5 Octa, wykonany w 28-nanometrowym procesie technologicznym z technologią big.LITTLE (jednocześnie korzysta z 4 rdzeni). , grafikę obsługuje SGX544MP3.

Na pokładzie urządzenia znajduje się od 16 do 128 GB pamięci wewnętrznej, ...
Czytaj więcej : MEIZU MX3 | Wyświetlone : 4036 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

UMI Cross

Premiera UMI Cross została zapowiedziana na 8 października tego roku, to kolejny chiński smartfon o przekątnej ekranu powyżej 6 cali. Telefon będzie podobny do koreańskiego Samsunga Galaxy Mega 6,3 cala
Obrazek
Obrazek
Obrazek

UMI Cross zostanie wyposażony w 6,44-calowy wyświetlacz OGS o rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 pikseli), czterordzeniowy procesor MediaTek MT6589T o taktowaniu 1,5 GHz z układem graficznym PowerVR SGX544 wspomagany przez 2 GB pamięci operacyjnej RAM oraz 32 GB pamięci wewnętrznej z ...
Czytaj więcej : UMI Cross | Wyświetlone : 4302 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

iOcean Skyfall i 6,44-calowy wyświetlacz

W chinach jest silny trend do konstruowania dużych telefonów, istnieje tam przekonanie ze w przyszłym roku będziemy dzwonić z 7" telefonów.
Tymczasem iOcean zapowiada telefon o rozmiarze 6,44 cala który zadebiutuje na rynku w ciągu dwóch najbliższych miesięcy.
Obrazek
Obrazek

Do tej pory wiadomo że iOcean „Skyfall” zostanie wyposażony w 6,44-calowy wyświetlacz prezentujący obraz w rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 pikseli) oraz 2 GB pamięci RAM. Ponadto na pokładzie znalazło się miejsce dla 13-megapikselowego ...
Czytaj więcej : iOcean Skyfall i 6,44-calowy wyświetlacz | Wyświetlone : 2412 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Prośba o zrobienie Zipa Stock roma 130802 pod Cwm

Witam wszystkich

Otóż ma prośbę jak w temacie czy ktoś z was mógłby zrobić paczkę czystego stock romu dla thl w100 bo nie mam dostępu do kompa a na necie szukałem ale jest lipa

Czy znalazłby się jakiś programista który by mnie poratował ?
Czytaj więcej : Prośba o zrobienie Zipa Stock roma 130802 pod Cwm | Wyświetlone : 1893 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152328 • Liczba wątków: 4645 • Liczba użytkowników: 39604