Teraz jest 28 kwi 2025, o 16:46

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Oppo Find 7 z aparatem 50 MPx

Zaledwie 16 dni przed oficjalna premierą Oppo Find 7, pojawiła sie pogłoska że nowy telefon będzie miał 50 megapikselowy aparat z tyłu!

Obrazek

Nadal nie ma oficjalnego potwierdzenia od Oppo, ale szczegóły tego zdjęcia potwierdzają 50 mega pikseli! Zdjęcie powyżej jest zmniejszona wersją oryginału (który można pobrać tutaj ) 8160 x 6120 , które waży 9.7MB.
szystko się wyjaśni.

źródło:gizchina
Czytaj więcej : Oppo Find 7 z aparatem 50 MPx | Wyświetlone : 1344 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Pandawill HappyHour ktoś coś kupił?

Witam,
Komuś udało się kupić coś w tej promocji ? Czy raczej jest to nieosiągalne przy interesującym produkcie ? Z tego co wyczytałem to trzeba jak najszybciej dodać do koszyka i zapłacić, ale to jest warunek konieczny ale nie wystarczający do zakupu w okazyjnej cenie .. Ktoś miał sposobność coś kupić w tej promocji ?
P.S na próbę dodałem do koszyka telefon który właśnie był w promocji, zanim weszło do koszyka już cena się zmieniła ...
Czytaj więcej : Pandawill HappyHour ktoś coś kupił? | Wyświetlone : 1625 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Czy taka konfiguracja wystarczy?

Taka konfiguracja wystarczy do normalnego użytkowania?
CPU: MTK6572, Cortex A7 dual core, 1.2GHz
RAM: 512MB
GPU: Mali-400 MP

Normalnie użytkowanie czyli mam na myśli: Przeglądanie internetu, komunikatory GG, Skype, SMS'y, Dzwonienie, Sporadyczne korzystanie z nawigacji (AutoMapa) Wi-Fi
Zero gier, napewno nie żadne wymagające.. jak już to coś typu Angry Brids

Przy takim użytkowaniu nie będzie sie wieszał ani nic za bardzo?
Czytaj więcej : Czy taka konfiguracja wystarczy? | Wyświetlone : 1446 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Pytania, problemy

działy Pentagram Overmax Goclever K&M ?

Czy na forum sa potrzebne nowe działy dla telefonów z logo Pentagram , Overmax, Goclever v, K&M ?
co o tym sądzicie?
Czytaj więcej : działy Pentagram Overmax Goclever K&M ? | Wyświetlone : 2648 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

OrientPhone N8800 8-rdzeniowy klon Note 3 za 190 $

Jak już wcześniej pisałem spadek cen telefonów z 8-rdzeniowymi procesorami postępuje szybciej niż miało to miejsce z poprzednimi układami MTK.
Ma na to wpływ polityka MediaTeka który swoje kolejne procesory projektuje w tych samych rozmiarach dzięki czemu można łatwo aktualizować starsze modele telefonów.

Obrazek

Doskonałym tego przykładem jest kolejny klon Galaxy Note 3 - OrientPhone N8800 za równowartość 580 zł.
5,5-calowy wyświetlacz oraz 1.7GHz Octacore procesor to główne cechy Orientphone N8800, posiada jeszcze kilka innych ...
Czytaj więcej : OrientPhone N8800 8-rdzeniowy klon Note 3 za 190 $ | Wyświetlone : 1235 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

DISCOVERY V5

Witam !

Mam pytanie odnośnie czujnika zbliżeniowego w mojej tel DISCOVERY V5. Podczas połączenia ekran wygasza się po dwóch sygnałach , natomiast po odsunięciu tel od twarzy ekran nadal pozostaje czarny. Problem jest taki ze po zakończeniu rozmowy muszę włączać albo boczny przycisk głośności lub przycisk górny włączający telefon w ten sposób pojawia mi sie rozmowa i dopiero mogę dać zakończ :(
nie wiem czy ten telefon ma taką wadę i nie posiada czujnika zbliżeniowego ...
Czytaj więcej : DISCOVERY V5 | Wyświetlone : 3910 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

Alps s4 mini

witam mam problem mam klona s4 mini a dokladnie Telcom Alps android mini s4 (pelna nazwa z pudelka)
od kilku dni szwankuje mi dotyk tzn tak jakby ktos caly czas naciskal dotyk z lewej strony obok klawisza home po czym zawiesza sie dotyk i musze zrobic lock screen i znowu chwile dziala po czym w/w wymienionawaria czy to wina softu czy mechaniczna czy jest jakis serwis lub ktos kto moze mi z tym pomoc aha ...
Czytaj więcej : Alps s4 mini | Wyświetlone : 1349 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

XINO OCTA X5 - ośmiordzeniowy smartfon Modecomu nadchodzi?

Code: Zaznacz cały
http://pclab.pl/news56612.html

Obrazek
Całkiem niedawno, bo w styczniu tego roku, ruszyła przedsprzedaż jednego z pierwszych smartfonów w ofercie podwarszawskiej firmy Modecom - modelu XINO Z46 X4 a wiele wskazuje na to, że już niedługo rodzimy producent wprowadzi na rynek zupełnie nowe urządzenie, zbudowane w oparciu o ośmiordzeniowy procesor Mediatek MT6592.

Możliwości nowego smartfonu Modecoma mieli już okazję poznać uczestnicy odbywającego się w dniach 11 - 14 lutego 2014 roku w Monaco corocznego Europejskiego Spotkania Dystrybutorów ...
Czytaj więcej : XINO OCTA X5 - ośmiordzeniowy smartfon Modecomu nadchodzi? | Wyświetlone : 1271 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

JiaYu G2F i JiaYu F1 w wersji WCDMA w od połowy marca.

Popularny w chinach JiaYu G2F i F1 będzie dostępny w zakresie częstotliwości WCDMA od połowy marca.
Obrazek
Obrazek

JiaYu F1 pojawi się w sprzedaży za zaledwie 299 Yuan w Chinach . Posiada dwurdzeniowy procesor, 512MB RAM, 4GB pamięci wewnętrznej i 5 mega pikseli aparat główny. JiaYu G2F ma procesor Quad-Core MT6582 1.3GHz z 1 GB pamięci RAM, 8 GB pamięci wewnętrznej, 4,3-calowy wyświetlacz 720p i 8-megapikselowy aparat fotograficzny. G2F kosztujea 499 juanów w Chinach . ...
Czytaj więcej : JiaYu G2F i JiaYu F1 w wersji WCDMA w od połowy marca. | Wyświetlone : 40739 | Odpowiedzi : 165 | Dział : Nowości

MEIZU MX4 LTE 4G Specyfikacja

Meizu planuje 3 nowe modele telefonów, ale na razie zdradzili specyfikacje jednego z nich - Meizu MX4

Obrazek

Meizu MX4 Specyfikacja :

5,4-calowy wyświetlacz
co najmniej 2 GB pamięci RAM
Wymiary będą podobne do MX3 ale będzie większy wyświetlacz.
Będzie on zoptymalizowany do obsługi jedną ręką.
Kamera w MX4 będzie lepsza niż w MX3 .
Będzie wsparcie 4G LTE .
Procesor będzie ośmiordzeniowy. Prawdopodobnie będzie to następnej generacji Qualcomm .

Obrazek

Były też pogłoski, że ...
Czytaj więcej : MEIZU MX4 LTE 4G Specyfikacja | Wyświetlone : 2644 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570