Teraz jest 28 kwi 2025, o 12:38

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Ośmiordzeniowy Zopo 8510 w ciele o grubości 7.2mm

Zopo 8510 to pierwsze urządzenie firmy w stylowej smukłej obudowie.

Obrazek

Według specyfikacji Zopo 8510 ma z 5-calowy wyświetlacz w rozdzielczości 1024 x 720 i jest zasilany przez ośmiordzeniowy procesor o taktowaniu 1.7GHz MT6592 i 1 GB pamięci RAM.
Telefon działa pod kontrolą Androida 4.2.2, a tylny aparat ma 14 megapikseli, podczas gdy z przodu może być 5 megapikseli lub 8 megapikseli.

Zopo 8510 obsługuje karty pamięci do 64 GB, a wymiary telefonu to 143,9 ...
Czytaj więcej : Ośmiordzeniowy Zopo 8510 w ciele o grubości 7.2mm | Wyświetlone : 3250 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Karta SD do telefonu

Witam jeśli zły dział to prosiłbym o przeniesienie :) i z góry przepraszam jeśli w złym piszę.

Mianowicie chodzi mi o kartę sd class 10 oczywiście zamawianą z Chin tylko mam pewien problem ponieważ pisałem do chińczyka z tej aukcji
Code: Zaznacz cały
http://www.aliexpress.com/item/ADATA-64GB-32GB-16GB-8GB-4GB-Class-10-Micro-SD-Card-Memory-Flash-SDHC-TF-Cards/896038966.html

o prędkość karty 32gb i odpisał że zapis to 4-6mb a odczyt 10-12mb a jest napisane ze class 10.

Moje pytanie brzmi gdzie można np poza Ali kupić takie karty które będą miały class ...
Czytaj więcej : Karta SD do telefonu | Wyświetlone : 3034 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Pytania, problemy

DHL ODPRAWA CELNA GALAXY S4

Hej, zamówiłem telefon GALAXY S4 z aliexpress z wysyłką DHL, po telefonie od pana z dhl i podanie mu moje emaila dostałem dokument upoważniający do odprawy celnej, oczywiście wszystko wypełniłem, ale mam jeszcze podać w wiadomości cytuję: "- co jest zawartością przesyłki, poproszę o tą informację w treści e-maila zwrotnego(Co to za towar? Z jakiego materiału jest wykonany? Do czego służy?)

- przesłanie potwierdzania przelewu za towar / screen z aukcji" Co najbezpieczniej podać? ...
Czytaj więcej : DHL ODPRAWA CELNA GALAXY S4 | Wyświetlone : 3626 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi Hongmi 2 z procesorem MT6592T 2.3GHz

Xiaomi Hongmi 2, (Redrice 2) to telefon na temat którego w ostatnim czasie w internecie powstało wiele plotek co do jego specyfikacji, czytaliśmy nawet że telefon jest już produkowany z procesorem obsługującym 4G LTE

Obrazek

Najnowsze plotki sugerują że Xiaomi hongmi 2 będzie miał nowy procesor Mediateka MT6592. Ten nowy procesor MT6592T będzie taktowany zegarem o taktowaniu 2.3GHz ! Ponadto telefon posiada 2GB pamięci RAM, 5,5-calowy wyświetlacz 720p i 8-megapikselowy aparat główny.

Jeśli ta ostatnia ...
Czytaj więcej : Xiaomi Hongmi 2 z procesorem MT6592T 2.3GHz | Wyświetlone : 2501 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Vifocal W92 klonem Lenovo Vibe X

Vifocal zapowiedział smartfona o nazwie Vifocal W92, który deklaruje sie jako najtańszy 8-rdzeniowy klon Lenovo Vibe X.

Obrazek

Vifocal posiada ośmiordzeniowy procesor 1.7GHz , 2GB RAM, 16GB pamięci, 5-calowy wyświetlacz w rozdzielczości 1280 x 720 pokryty hartowanym szkłem Corning Gorilla Glass, Dual SIM, wymienną baterię i korpus o grubości zaledwie 5.9mm.

Vifocal poinformował że telefon jest dostępny za 189,99$ , ale nie poinformowano gdzie można go kupić w chinach.

źródło:gizchina
Czytaj więcej : Vifocal W92 klonem Lenovo Vibe X | Wyświetlone : 1176 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Dział "heavy duty" opakowania do naszych telefonów

Czy znalazłoby się wielu zainteresowanych działem o mocnych opakowaniach na telefony?
Jast w śród nas kilka osób posiadających telefony cat (np cat B15) a i z pewnością są też zainteresowani jak maksymalnie zabezpieczyć telefony.
Czy to ze względu na rodzaj pracy zawodowej czy dla aktywnych sportowo może to być dobre miejsce na znalezienie czygoś dla siebie.
Czytaj więcej : Dział "heavy duty" opakowania do naszych telefonów | Wyświetlone : 2638 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Zestaw słuchawkowy do Jiayu G3T i innych chińskich

Witam.
Dostałem zestaw słuchawkowy Jabra CLEAR i przy rozmawianiu ja słyszę wszystko idealnie, jednak rozmówca słyszy trzaski (dźwięk cyfowy trzasków).
Stąd moje pytanie:
Jeżeli używacie do Jiayu 3GT to jakich słuchawek
i drugie pytanie:
co mogę zrobić by poprawić stan rzeczy??

Sparowałem tą Jabrę również z W200 THL i to samo więc domyślam się, że chińczyki tak mają..(?)
Ze starą Nokią działa idealnie więc nie jest to wada samej słuchawki.

Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. ...
Czytaj więcej : Zestaw słuchawkowy do Jiayu G3T i innych chińskich | Wyświetlone : 1460 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Smartnote X1 grubość 6.8mm 5cali FHD 8-rdzeni za 145$

Smartnote X1 to telefon z 8-rdzeniowym procesorem w korpusie o grubości 6.8mm z 5-calowym wyświetlaczem FHD 1080 .

Obrazek

Smartnote X1 nie jest jedynym dostępnym w Chinach 8-rdzeniowym telefonem za 888 Yuanów , Coolpad Halo jest również w tej samej cenie, ale telefonu Smartnote nie można porównywać do Coolpada! X1 ma korpusu ze stopu, 5-calowy wyświetlacz w rozdzielczości 1920 x 1080 pokryty szkłem Corning Gorilla, 13-megapikselowy aparat główny i 8-megapikselowy z przodu!
Smartnote X1 będzie ...
Czytaj więcej : Smartnote X1 grubość 6.8mm 5cali FHD 8-rdzeni za 145$ | Wyświetlone : 1612 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

JiaYu G3 taniej jako JiaYu G3C

Po Jiayu G4C przyszła kolej na JiaYu G3C który wykorzystuje klasyczny design G3, ale za niższą cenę i w lepszej specyfikacji specyfikacji .

Obrazek

Oryginalny JiaYu G3 był telefonem który wyglądał świetnie, miał wyświetlacz HD i dwurdzeniowy procesor .
JiaYu G3C jest najnowszą wersją G3. Ma ten sam klasyczny metalowy korpus, 4,5-calowy wyświetlacz 720p i 1GB pamięci RAM, ale z nowszym procesorem MT6582 1.3GHz,co pozwoliło obniżyć koszty bez szkody dla wydajności.

Tak jak w przypadku ...
Czytaj więcej : JiaYu G3 taniej jako JiaYu G3C | Wyświetlone : 7336 | Odpowiedzi : 19 | Dział : Nowości

Alior Sync znika z rynku

Tak jak w temacie Alior Sync zniknie i przejmie go T-mobile Bank, mam nadzieje, że nie namieszają za bardzo.
http://firma.t-mobile.pl/pl/dla-mediow/informacje-prasowe/-/t-mobile_polska_i_alior_bank_zawarly_strategiczny_alians/aid/0b7323283dd461980532a0f98cc08014
Czytaj więcej : Alior Sync znika z rynku | Wyświetlone : 1771 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570