Teraz jest 28 kwi 2025, o 14:36

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Gry na Andka

Nie widziałem jeszcze na forum tematu temat gier, a to przecież dziwne bo są one ważną integralną częścią Androida :-)
To jak tak tam? W co pogrywacie na swoich telefonach? Które tytuły są waszymi ulubionymi i dlaczego? :-P

Od siebie może zacznę z Eternity Warriors 3 bo dość sporo ostatnio przy tym tytule siedzę. Bardzo fajny MMO Hack 'n ...
Czytaj więcej : Gry na Andka | Wyświetlone : 3270 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Rootowanie Cubota P9

Pare dni temu doszedł mój Cubot P9 i mam problem bo on nie ma zrobionego roota... Jak zrobić go zrootować?
Czytaj więcej : Rootowanie Cubota P9 | Wyświetlone : 1302 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi Redmi Note w cenie tylko 130 dolarów w Chinach

Xiaomi Redmi Note to następca bardzo popularnego smartfona Hongmi / Redmi, który wyposażony był w czterordzeniowy procesor. Najnowsza wersja zadebiutuje w 2 wariantach, w wersji z 1GB i 2GB pamięci RAM, a także z różnymi częstotliwościami zegara w ośmiordzeniowym procesorze MediaTeka -odpowiednio 1.4GHz i 1.7GHz.

Obrazek

Specyfikacja wygląda następująco:
5,5-calowy ekran 1280 x 720p
1.4GHz/1.7GHz okta-core MediaTek MT6592M/MT6592 SoC
1GB/2GB RAM
13-megapikselowy aparat z tyłu, przednia kamera 5 megapikseli
8GB pamięci wewnętrznej
Obsługa DUAL SIM ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi Note w cenie tylko 130 dolarów w Chinach | Wyświetlone : 5461 | Odpowiedzi : 24 | Dział : Nowości

Oppo Find 7 oficjalna specyfikacja, wideo

Wczoraj w Pekinie premierę miał Oppo Find 7, wyczekiwany smartfon rodem z Chin, którego specyfikacja przebija większość dostępnych na rynku telefonów.

Obrazek

Urządzenie ma ekran o przekątnej 5,5 cala, IPS LCD w rozdzielczości 2560 na 1440 pikseli, zagęszczenie pikseli wynosi aż 538 PPI.
W telefonie zastosowano procesor Snapdragon 801, czyli ten sam chip, co w smartfonach Sony Xperia Z2, Samsung Galaxy S5 i HTC One. Procesor jest taktowany zegaem o częstotliwości 2,5 GHz, i wspierany ...
Czytaj więcej : Oppo Find 7 oficjalna specyfikacja, wideo | Wyświetlone : 2364 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Jaki internet prepaid/abonament najtańszy ??

Nie widziałem nigdzie takiego tematu , więc zaczynam :)

Proszę użytkowników o wskazanie z jakiego internetu na kartę korzystacie , jakie są ceny , jaki transfer , jaki limit itp.

Chodzi tylko o internet prepaid lub abonament , bez Aero2 (bo jak wiemy , nie wszystkie telefony go obsługują).
Czytaj więcej : Jaki internet prepaid/abonament najtańszy ?? | Wyświetlone : 3813 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Lenovo A850+ budżetowy 8-rdzeniowiec

Chiński gigant Lenovo zaprezentował budżetowego smartfona Lenovo A850 + który jak sama nazwa wskazuje jest zmodernizowana wersja zeszłorocznego Lenovo A850 w którym pracował cztero-rdzeniowy chipset MediaTek MT6582M.

Obrazek

Podobnie jak jego poprzednik, A850 + wyposażony jest w wersję chipsetu MT6592M, który jest tańsza alternatywa dla zwykłego okta-core MT6592. MT6592M też ma 8-rdzeni , ale pracuje z częstotliwością 1,4 GHz. Grafika pozostaje bez zmian czyli jest to Mali-450MP4.

Lenovo A850+ ma podobna specyfikacje jak jego poprzednik, ...
Czytaj więcej : Lenovo A850+ budżetowy 8-rdzeniowiec | Wyświetlone : 14221 | Odpowiedzi : 48 | Dział : Nowości

Rozpakowywanie i pakowanie romów na Spreadtrum SC6820 (.pac)

Witam, mam pytanie. Chciałem zrobić Customrom'a ma Feiteng A7100. Tak więc, czym spakować i rozpakować roma (*.pac)? Nigdzie nic nie mogę znaleźć na ten temat. Proszę o pomoc.

Pozdrawiam, PatriX1234
Czytaj więcej : Rozpakowywanie i pakowanie romów na Spreadtrum SC6820 (.pac) | Wyświetlone : 1733 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Huawei g610s

Witam, posiadam telefon g610s od tygodnia. Chętnie wymienię się uwagami i spostrzeżeniami.
Czytaj więcej : Huawei g610s | Wyświetlone : 1443 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

[4.0.4]Stock ICS v.2 (CM powered)

Android 4.0.4 Multilanguage, zrootowany
Download:
Spoiler:

Instrukcja:
Spoiler:

6.Możemy zainstalować fix gps
Code: Zaznacz cały
http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2014/02/Ygps.zip
Wrzucamy na kartę wchodzimy w recovery, wipe cache i dalvik i instalujemy ...
Czytaj więcej : [4.0.4]Stock ICS v.2 (CM powered) | Wyświetlone : 2388 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Lenovo A800

[Recovery]TWRP a800

Witam, w tym poradniku postaram się w prosty sposób przedstawić czynności krok po kroku, które należy wykonać, by wgrać TWRP.

1.Sprawdzamy czy posiadamy Root'a: Pobieramy z Sklepu Play aplikację, która za nas to sprawdzi, np. Root Checker Basic. Otwieramy aplikację i klikamy w przycisk verify root. Następnie jeśli wyskoczy nam okienko o przyzwoleniu do uzyskania uprawnień wybieramy tak. Jeśli naszym oczom ukaże się zielony napis "Congratulations! This device has root access! Możemy przejść do kolejnego ...
Czytaj więcej : [Recovery]TWRP a800 | Wyświetlone : 2563 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Lenovo A800

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570