Teraz jest 14 sie 2025, o 03:34

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Lenovo k860i

Interesuje mnie ten telefon. Może ktoś go posiada i mógłby się wypowiedzieć czy to dobry zakup? Czy działają na nim wszystkie aplikacje itp
Czytaj więcej : Lenovo k860i | Wyświetlone : 3166 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dyskusja o telefonach Lenovo

Nieznany kod błędu podczas instalacji aplikacji: "-24"

Witam. Podczas instalacji niektórych aplikacji ze Sklepu Google Play np. GG czy Facebook Messanger pojawia mi się taki błąd:

Nieznany kod błędu podczas instalacji aplikacji: "-24"

Aplikacje nie chcą się zainstalować. Co robić?

Posiadam telefon ZTE v987 z android 4.1.2, V1.0MOD by BM (23-04-2013)
Czytaj więcej : Nieznany kod błędu podczas instalacji aplikacji: "-24" | Wyświetlone : 17248 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Zestaw głośnomówiący do samochodu

Witam.
Jestem na zakupie zestawu głośnomówiącego do samochodu. I tu pytanie - czy ktoś z Was kupował u chinoli takowy i czy ew. mógłby polecić zestaw?
Czy nie bawić się w chińskie zabawki i kupić jakąś Jabrę czy inny wynalazek?
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Zestaw głośnomówiący do samochodu | Wyświetlone : 1876 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Cube 69 kolejny ogromny telefon z 8-rdzeniowym procesorem

W 2014 mamy wysyp 8-rdzeniowych telefonów rodem z Państwa środka.
Kolejnym producentem jest Cube z ogromnym 6,95 calowym ekranem, to niemal tyle samo co w Coolpad Halo
Telefon Cube 69, ma wyświetlacz w rozdzielczości FHD (1200 x 1920), 8-rdzeniowy chipset MT6592 2.0GHz , 2GB RAM, a nawet system MIUI!

Obrazek

W porównaniu z Coolpad Halo, Cube Talk 69 jest bardzo konkurencyjny, ma szybszą wersję procesora 2GHz, 16GB RAM jest w standardzie, a nie 8 GB ...
Czytaj więcej : Cube 69 kolejny ogromny telefon z 8-rdzeniowym procesorem | Wyświetlone : 1357 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Meizu MX3 z systemem Ubuntu (wideo)

W sieci już kilka razy pojawiły sie wzmianki i zdjęcia Meizu MX3 pracującego pod kontrolą Linuxa z dystrybucji Ubuntu.

Obrazek

Tym razem wyciekły zdjęcia HD i film prezentujący Meizu MX3 z systemem Ubuntu
Firma w tym roku chce wejść na rynek w USA z kilkoma urządzeniami pracującymi w technologi 4G LTE i wielce prawdopodobne jest że po udanym wejściu na rynek w Stanach Zjednoczonych kolejnym krokiem będzie Europa.

http://www.youtube.com/watch?v=ebx6Ac_nDP8
Meizu w tym tygodniu prezentował swoje ...
Czytaj więcej : Meizu MX3 z systemem Ubuntu (wideo) | Wyświetlone : 2444 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Xiaomi z telefonem za 50 dolarów w Chinach

Xiaomi Hongmi to jeden z lepszych telefonów na rynku w cenie do 130$, jednak wśród chińskich producentów zaczęła się wojna o rynek telefonów budżetowych kierowanych głownie na rynki wschodzące i Azję.

Obrazek

Przykładem taniego telefonu jest Jiayu F1 , Xiaomi ma ambicje do zawojowania tego segmentu przygotowując telefon za 50 dolarów !

Xiaomi nie podał jeszcze pełnej specyfikacji ale możemy się domyślać, że telefon zostanie uruchomiony z czterordzeniowym procesorem Mediatek MT6582,z 1GB pamięci RAM i ...
Czytaj więcej : Xiaomi z telefonem za 50 dolarów w Chinach | Wyświetlone : 2041 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Program do obsługi telefonu z poziomu PC

Witam, mam pytanie odnosnie programu do obslugi telefonu model to i9082 jak instalowalem telefon to musialem pobrac sterowniki i z folderu je istalowalem zainstalowalo sie jako Mtk65xx, chodzi mi o dostep do pamieci telefonu, jezeli jest mozliwosc dostepu do pamieci wlasnej telefonu bez programu to prosze mi powiedziec jak, po zainstalowaniu telefonu i sterownikow pojawil sie dostep tylko do karty SD. Pozdrawiam jezeli jakies pytania co do aukcji gdzie kupilem itd to prosze zadawac. A ...
Czytaj więcej : Program do obsługi telefonu z poziomu PC | Wyświetlone : 1381 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Widżet do zarządzania kartami sim ?

Witam,
Mam smartfona z dual sim. Jedna karta służy do rozmów/sms a druga do Internetu.
Gdy jestem w domu i mam zasięg wifi muszę ręcznie wyłączać jedną kartę sim (Internet) i wyłączać transmisję danych (jak nie wyłącze to przełączy się na drugą kartę sim) w celu oszczędzania baterii.
Chciałbym jakiś taki widżet/aplikację że klikam jedną ikonę i włącza się wifi a wyłącza ustalona karta sim i przesyłanie danych. Drugi raz klikam wyłącza się wifi a ...
Czytaj więcej : Widżet do zarządzania kartami sim ? | Wyświetlone : 8979 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Dual SIM

Wysyłka przez Malaysia Post/Pocztę Malezyjską

Pozwoliłem sobie założyć nowy wątek. Jestem chyba jedną z pierwszych osób na tym forum które zamówiły telefon z aliexpress tą formą wysyłki. Szukałem informacji na temat wysyłki pocztą malezyjską jeszcze przed złożeniem zamówienia ale nic nie znalazłem. Dlatego teraz, już po odebraniu paczki, opisze dla potomnych ;-) jak to mniej więcej wygląda.

Zamówienie na aliexpress złożyłem 20 grudnia. Numer do śledzenia dostałem 25 grudnia i najprawdopodobniej chińczyk ...
Czytaj więcej : Wysyłka przez Malaysia Post/Pocztę Malezyjską | Wyświetlone : 48928 | Odpowiedzi : 304 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164964 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580