Teraz jest 6 lis 2025, o 23:49

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Alibaba trafi na amerykańsaką giełdę, 12% akcji za 20mld $

Alibaba – właściciel największej platformy handlowej w chińskim Internecie – zawiadomiła amerykański nadzór o zamiarze przeprowadzenia publicznej oferty akcji w Stanach Zjednoczonych. Sęk w tym, że nabywcy tych akcji nie staną się właścicielami chińskich aktywów spółki.

To może być największe IPO w historii Ameryki. Nieoficjalnie mówi się, że Alibaba będzie chciała sprzedać pakiet 12% swoich akcji za ok. 20 miliardów dolarów. To więcej niż dotychczasowy rekordzista – czyli Visa Inc

http://www.bankier.pl/wiadomosc/Alibaba ...

Cell standby i Phone idle drenuja mi baterie

witam,

mam androida 4.2.2 na lenovo a830clone i strasznie Cell standy i phone idle zzeraja mi baterie. (odpowiednio 48 i 45% baterii)
Pomozcie co zrobic, aby bateria trzymala dlugo, bo ma pojemnosc 2500mhA.
Czytaj więcej : Cell standby i Phone idle drenuja mi baterie | Wyświetlone : 1056 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

podrobka nota 2 gt n9102

Mam problemy z tym tel. Gubi zasięg internetu z karty abonenckiej. Oraz resetuje się przy grach i aplikacjach po kilku sekundach. Nie wiem co robić. Może jakoś można w nim zmienić soft. Może ktoś mi coś doradzić?
Czytaj więcej : podrobka nota 2 gt n9102 | Wyświetlone : 913 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

VRoot - uwaga !

Przestrzegam przed używaniem i rootowaniem tym oprogramowaniem.! Poszedłem na prościznę i zrootowałem Thla tą metodą, po jakimś czasie na moje konto gmail dostałem w przeciągu kilku dni kilkakrotnie wiadomość o zablokowanej próbie podejrzanego logowania na moje konto z nieznanego IP z Chin.! Jedyne niepewne oprogramowanie jakiego używałem to właśnie VRoot, a teraz po zaktualizowaniu antywirusa i przeskanowaniu tego opogramowania, Eset znajduje jakiś syf o nazwie Spy.Agent.BN.!
Czytaj więcej : VRoot - uwaga ! | Wyświetlone : 2220 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pytania, problemy

DOOGEE DG800 z KitKat 4.4.2 można kupić za 120 Dolarów

DOOGEE DG800 Valencia zadebiutuje za kilka dni i jest kolejnym przykładem jak nisko idzie zejść z ceną za telefon.

Obrazek

DOOGEE DG800 jest podobny do wielu innych telefonów i posiada 4,5-calowy wyświetlacz, procesor MT6582 quad-core i dual-sim, ale czym się wyróżnia na tle konkurencji?
Otóż dobrym posunięciem jest zastosowanie systemu Android 4.4.2 KitKat, a nie 4,2 jak to robiła większość chińskich firm, w telefonie zastosowano tez dotykowy tylny panel, podobnie jak w OPPO N1
Kamery ...
Czytaj więcej : DOOGEE DG800 z KitKat 4.4.2 można kupić za 120 Dolarów | Wyświetlone : 8755 | Odpowiedzi : 23 | Dział : Nowości

Czym różnią sie te 2 romy?

W lenovo s650 jest cos takiego:
Obrazek

a u mnie w lenovo s750 mam cos takiego:
Obrazek

W s750 nazywa się to Apex Launcher? Czy to to jest odpowiedzialne za wygląd? Generalnie chodzi mi o przycisk "menu" po srodku ekranu.

Czy w takim razie można w tym s650 cos takiego zrobić? Bo szczerze powiedziawszy nie podoba mi się ten układ z 4 ikonami.. A może wystarczyloby pogmerać w ustawieniach?
Czytaj więcej : Czym różnią sie te 2 romy? | Wyświetlone : 1378 | Odpowiedzi : 4 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Dogranie jezyka Polskiego do Android Android 4.2.1

Witam

Jestem posiadaczek telefonu OEM który aktualnie testuje z Android 4.2.1 już na samym początku wynikł jeden problem brak jezyka Polskiego mimo tysiąca innych języków. Czy mozecie mi powiedzieć jak mogę dograć jezyk Polski ? Czy można to zrobić wgrywając jakiś plik czy muszę robić Rota i te sprawy.

Dziękuje za odpowiedź.
Czytaj więcej : Dogranie jezyka Polskiego do Android Android 4.2.1 | Wyświetlone : 1201 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Wgranie polskiego menu do Phoenix P2000

witam wszystkich,
jako, że jest to mój pierwszy temat to na wstępie chciałbym wspomnieć że jeżeli założyłem go w niezbyt odpowiednim dziale to prosze o przeniesienie.

Moje pytanko brzmi czy i w jaki sposób wgrać język PL do telefonu Phoenix P2000. Szukam i szukam informacji ale niestety nic nie moge znaleźć na temat tego modelu.
Może ktoś już wgrywał soft do takiego telefonu i mógłby sie podzielić jak to zrobić.

Pozdrawiam ...
Czytaj więcej : Wgranie polskiego menu do Phoenix P2000 | Wyświetlone : 1214 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

ViVo X4 najszczuplejszym (5,5mm) telefonem na świecie

Obecnie Vivo przyciąga uwagę dzięki zbliżającej sie premierze telefonu Xshot . Vivo twierdzi że słuchawka będzie posiadała najlepszą kamerę wśród smartfonów . Jednakże jeszcze jeden telefon przygotowany przez vivo na bazie linii X zabłyśnie na świecie dzięki jego dźwiękowi HI-FI i ultra cienkiemu profilowi

Obrazek

Kiedy Vivo X3 zadebiutował w drugiej połowie ubiegłego roku, to trzymał tytuł najcieńszego smartfona na świecie. Mając 5.75mm grubości utrzymał tytuł przez ponad pół roku, po czym inny chiński producent ...
Czytaj więcej : ViVo X4 najszczuplejszym (5,5mm) telefonem na świecie | Wyświetlone : 1391 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Na początek - przywitanie :)

Witajcie :)

To mój pierwszy post więc chciałbym się przywitać. Piotr z Gdyni - zawędrowałem do Was w poszukiwaniu informacji o telefonach (co nie dziwi na tym forum ;) ), a że pojawiło się kilka pytań założyłem konto. Mam nadzieję, że na pytaniach do znawców się nie skończy i że za jakiś czas zdołam też dać coś od siebie dla społeczności tego forum. A teraz idę szperać i pytać...

Pozdrawiam,
P.
Czytaj więcej : Na początek - przywitanie :) | Wyświetlone : 1255 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165104 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39588