Teraz jest 29 kwi 2025, o 09:18

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Tablet Onda V989 z Allwinner A80T w antutu 48000!

Nadchodzi nowa generacja chińskich tabletów z chipsetem Allwinner, który w popularnym benchmarku antutu osiąga 48000 punktów!

Obrazek

Nowa Onda V989 będzie wyposażona w najnowszy 8-rdzeniowy procesor Allwinner A80T. A80T jest procesorem z architekturą big.LITTLE tak jak Samsung Exynos co pozwala uruchamiac po 4 rdzenie Cortex A7 i 4 rdzenie Cortex A15 , oraz posiada bardzo silny układ graficzny GPU PowerVR 6230. Dla porównania procesor Rockchip RK3288 posiada cztery rdzenie ARM Cortex-A17 i układ graficzny Mali-T764. ...
Czytaj więcej : Tablet Onda V989 z Allwinner A80T w antutu 48000! | Wyświetlone : 2159 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

THL 5000 z ogromną baterią 5000mAh Zdjęcia i Video

THL 5000 to przełomowy smartfon z potężnym akumulatorem o pojemności aż 5000 mAh, nawet większość dużych tabletów nie posiada takiej baterii . Będzie można używać telefonu w dowolny sposób i tak długo, jak się chce.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Telefon ma elegancki wygląd i jest cienki na 8.9mm pomimo ogromnej baterii.

Ekran w THL 5000 to 5-calowy wyświetlacz IPS w rozdzielczości 1080 x 1920 , chroniony przez trzeciej generacji szkło Gorilla Glass. Jest zasilany ...
Czytaj więcej : THL 5000 z ogromną baterią 5000mAh Zdjęcia i Video | Wyświetlone : 10238 | Odpowiedzi : 25 | Dział : Nowości

Newsman poszukiwany

Newsman poszukiwany.

Poszukuje osoby- (osób) , która mogłaby możliwie regularnie zasilać serwis newsami i czasem jakąś recenzją.

Wymagania: Znajomości poprawnej polszczyzny, dobrej znajomości rynku telefonii komórkowej, a zwłaszcza obeznanie z chińskimi markami , znajomości angielskiego. Możliwości poświęcenia maksymalnie pół godziny dziennie na napisanie 1-2 newsów (w praktyce napisanie newsa to parę minut).

Newsy mogą mogą być wzorowane na innych newsach z naszej strony.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt na PW, wtedy przedstawię więcej szczegółów
Czytaj więcej : Newsman poszukiwany | Wyświetlone : 2701 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Huawei G621 z 64-bitowym procesorem Snapdragon 410

Huawei przygotowuje do sprzedaży smartfona Huawei G621, który wykorzystuje pierwszy w ofercie firmy Qualcomm, 64-bitowy procesor Snapdragon 410.

Obrazek

Chiński Telefon Huawei G621 podczas testów pracował pod kontrolą systemu Google Android 4.4 KitKat i napędzany był przez 4-rdzeniowy procesor Snapdragon 410 (MSM8916) o taktowany z częstotliwością 1.2 GHz z układem graficznym Adreno 306, wspierany przez 1 GB pamięci RAM i 8 GB pamięci wewnętrznej.Jednostka centralna zdobyła 18107 punktów plasując się za 6-rdzeniowym MediaTekiem MT6591.

Obrazek ...
Czytaj więcej : Huawei G621 z 64-bitowym procesorem Snapdragon 410 | Wyświetlone : 1523 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Huawei Mulan z procesorem Hisilicon Kirin 920

Nowy smartfon Huawei nazwany Mulan jest obiektem zainteresowań fanów nowych technologi. W sieci pojawiły sie właśnie 4 zdjęcia Huawei Mulan na których widzimy że z tyłu obudowy, pod obiektywem aparatu, posiada czytnik linii papilarnych.

Obrazek
Obrazek

Jednak nie czytnik linii papilarnych wzbudza zainteresowanie Huawei Mulan, lecz jego 8 rdzeniowy chipset Hisilicon Kirin 920, składający się z czterech rdzeni Cortex-A15 (taktowanie do 2 GHz) i czterech Cortex-A7 (taktowanie do 1.6 GHz). Procesor ten ma być bezpośrednim ...
Czytaj więcej : Huawei Mulan z procesorem Hisilicon Kirin 920 | Wyświetlone : 2002 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Tapeta z Lewa OS

Witam, nietypowe pytanie. Czy któryś z użytkowników Lewa OS mógłby skopiować i podesłać tu zbiór preinstalowanych tapet dla tego systemu? Wg mnie wyglądają bardzo ciekawie, a nie byłem w stanie znaleźć ich do pobrania bez pobierania całego systemu.

Obrazek
Czytaj więcej : Tapeta z Lewa OS | Wyświetlone : 1720 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Goophone - opinie o marce

Hej,

Jak zdążyłem się zorientowac Goophone to uznany producent klonów. Ma sporo dobrych opinii w świecie anglojęzycznym, ale bardzo mało u nas w kraju co nieco mnei dziwi...miał ktoś z was przyjemność posiadać Goophona?
Czytaj więcej : Goophone - opinie o marce | Wyświetlone : 1349 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Problem z aero2

Witam.

Mam aero2 w inewie, i od jakiegoś czasu pokazuje mi brak zasięgu karty aero, i nie mogę przeglądać internetu. Ktoś wie czym to może być spowodowane?
Czytaj więcej : Problem z aero2 | Wyświetlone : 915 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Polska fotografia

Zna sie może ktoś z Was na polskiej fotografii?
Potrzebował bym nazwisko autorów zdjęć z centralnej i prawej części poniższego screena:
http://8.s.dziennik.pl/pliki/5211000/52 ... 00-599.jpg
Czytaj więcej : Polska fotografia | Wyświetlone : 1006 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Chińczyk z bardzo dobrym wyświetlaczem.

Od kilku dni przymierzam się do kupna chińskiego telefonu w cenie 150-180$, ale za priorytet obrałem sobie jakość wyświetlacza.
Gdy już niemal klikałem przycisk kupna Xiaomi Hongmi 1S, zobaczyłem to zdjęcie:
Obrazek

Kilka innych zdjęć i filmików w zestawieniu np. z iPhonem 5 niestety potwierdziło to co widać na obrazku powyżej.
Telefon ma mieć wyświetlacz do 5', co najmniej 720p, nie zależy mi na dużych kontach ani wyśmienitej widoczności w słońcu, ma być po prostu ...
Czytaj więcej : Chińczyk z bardzo dobrym wyświetlaczem. | Wyświetlone : 1103 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570