Teraz jest 29 kwi 2025, o 14:08

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi Mi3S z LTE 4G

Xiaomi jest gotowe do produkcji swojego pierwszego telefonu z obsługą 4G, telefon będzie dostępny wkrótce w Chinach i na Tajwanie.

Obrazek

Xiaomi Mi3S będzie obsługiwał łączności 4G LTE, posiadał będzie 4-rdzeniowy procesor Snapdragon 801 taktowany zegarem 2,5 GHz , wspomagany przez 3GB pamięci RAM, 5-calowy wyświetlacz 1080p, a kamera z przodu będzie mieć matrycę 8 megapikseli.
Mi3S będzie pracował pod kontrolą systemem Android 4.4 KitKat.
Xiaomi zapowiada swoją ekspansję na nowych rynkach, w tym w ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi3S z LTE 4G | Wyświetlone : 2048 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Monitorowanie danych.

Szukam skutecznej apki do monitorowania neta. Chodzi mi żeby nie zliczała ogólnie lub w przybliżeniu tylko szczegółowo pokazywała każdą aplikację, w tym systemowe połączenia. Ma pokazywać co w danym momencie łączy się z netem, może być płatna, ważne żeby była skuteczna.

Wysłane z Xiaomi Redmi przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Monitorowanie danych. | Wyświetlone : 2689 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Podsłuch w telefonie.

Cześć, to mój pierwszy post. Zastanawiam się nad kupnem podsłuchu do telefonu z linku poniżej, co o nim myślicie? Poleccacie? Unikać?

http://suplegsm.com/szpiegowskie/76-pod ... 2uchiwanie

Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Podsłuch w telefonie. | Wyświetlone : 1283 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Alcatel One Touch D820 z wyswietlaczem Quad HD

Do wyścigu "Quad HD" dołączył właśnie Alcatel. W sieci pojawiła się jego specyfikacja. Pierwsze co rzuca się w oczy to rozdzielczość ekranu wynosząca 2560 x 1440 pikseli, co już przestaje dziwić, ale pierwszy raz mamy do czynienia z ekranem którego przekątna wynosi 4,6 cala co oznacza że zagęszczenie pikseli wynosi na nim 634 ppi.
Osobiście nie wiem jaki jest sens takiego wyświetlacza, będzie on drogi w produkcji, a później w utrzymaniu, jego apetyt na energie ...
Czytaj więcej : Alcatel One Touch D820 z wyswietlaczem Quad HD | Wyświetlone : 5077 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Zamówiłem zapłaciłem, a sprzedawce zablokowali

Na aliexpress kupiłem przedmiot. Sprzedawca miał przy tym przedimocie ponad 1 000 zadowolonych osób, a zaraz po moim zakupie zablokowali go. Status zamówienia "Suspicious Order". Przedmiot zamówiłem i zapłaciłem za niego 19 maja. Jasne, że kolesia zablokowali i przedmiotu nie dostanę, ale kiedy mogę spodziewać się zwrotu pieniędzy? Płaciłem kartą.
Czytaj więcej : Zamówiłem zapłaciłem, a sprzedawce zablokowali | Wyświetlone : 1031 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

scatter file - problem z wygenerowaniem

Code: Zaznacz cały
c:\Android>adb devices
List of devices attached
JFQ**********DYTCEE        device

c:\Android>adb shell
shell@S8:/ $

shell@S8:/ $ exit
exit

c:\Android>ad adb
Nazwa 'ad' nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne,
program wykonywalny lub plik wsadowy.

c:\Android>adb shell
shell@S8:/ $ cat /proc/mtb
cat /proc/mtb
/system/bin/sh: cat: /proc/mtb: No such file or directory
1|shell@S8:/ $

Code: Zaznacz cały
C:\Android\sdk\platform-tools

https://www.youtube.com/watch?v=M6cw5eQyI0I
Jakieś pomysły o co chodzi i czemu mam problem?
Czytaj więcej : scatter file - problem z wygenerowaniem | Wyświetlone : 1166 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

JIAKE V8 brak zasięgu

Proszę o pomoc. Kupiłem od Geekbuying JIAKE V8 MTK6592. Telefon nie łapie zasięgu. Na wyświetlaczu w miejscu zasięgu świeci się tylko czerwona kropka. Czy to sprawa ustawień fona (to mój pierwszy chińczyk) czy będę musiał wysyłać do naprawy ?
Czytaj więcej : JIAKE V8 brak zasięgu | Wyświetlone : 895 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

klon samsunga note2

Witam!
posiadam klon samsunga note 2.Nie wiem jaki posiada ROM i cala reszte poniewaz nie zdazylem tego sprawdzic telefon dzialal okolo 3 dni po czym nie uruchamia sie w 100%.wlacza sie i widnieje czany ekran.chcialbym dowiedziec sie czy moge cos zrobic z tym telefonem czy nadaje sie do kosza??
moge dodac ze telefon jest clonem 1:1 niby wszystko jest jak w oryginalnym ale to chinska podrobka.chcialbym jakos przywrocic telefon do zycia.
pozdrawiam
Czytaj więcej : klon samsunga note2 | Wyświetlone : 1813 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Pytania, problemy

Track Checker 2

Jakiś czas temu była na andka fajna aplikacja do śledzenia przesyłek Track Checker, ale niestety od jakiegoś czasu przestała działać.
Jest dostępna działająca i nowsza wersja pod tytułem Track Checker 2, ale nie ma jej w sklepie play i dużo osób o niej nie wie.

Tu macie link do aplikacji

A tu link do całej strony z projektem

Mam nadzieję że Wam się przyda.
Czytaj więcej : Track Checker 2 | Wyświetlone : 4323 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Proszę o pomoc ! Jaki rom do telefonu

Producent XH Model N9000 Kopia note3. Naklejka z płyty głównej telefonu w załaczniku. Proszę o pomoc jaki rom będzie pasował.
Czytaj więcej : Proszę o pomoc ! Jaki rom do telefonu | Wyświetlone : 1359 | Odpowiedzi : 6 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570