Teraz jest 8 sie 2025, o 05:14

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Huawei G621 z 64-bitowym procesorem Snapdragon 410

Huawei przygotowuje do sprzedaży smartfona Huawei G621, który wykorzystuje pierwszy w ofercie firmy Qualcomm, 64-bitowy procesor Snapdragon 410.

Obrazek

Chiński Telefon Huawei G621 podczas testów pracował pod kontrolą systemu Google Android 4.4 KitKat i napędzany był przez 4-rdzeniowy procesor Snapdragon 410 (MSM8916) o taktowany z częstotliwością 1.2 GHz z układem graficznym Adreno 306, wspierany przez 1 GB pamięci RAM i 8 GB pamięci wewnętrznej.Jednostka centralna zdobyła 18107 punktów plasując się za 6-rdzeniowym MediaTekiem MT6591.

Obrazek ...
Czytaj więcej : Huawei G621 z 64-bitowym procesorem Snapdragon 410 | Wyświetlone : 1576 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Huawei Mulan z procesorem Hisilicon Kirin 920

Nowy smartfon Huawei nazwany Mulan jest obiektem zainteresowań fanów nowych technologi. W sieci pojawiły sie właśnie 4 zdjęcia Huawei Mulan na których widzimy że z tyłu obudowy, pod obiektywem aparatu, posiada czytnik linii papilarnych.

Obrazek
Obrazek

Jednak nie czytnik linii papilarnych wzbudza zainteresowanie Huawei Mulan, lecz jego 8 rdzeniowy chipset Hisilicon Kirin 920, składający się z czterech rdzeni Cortex-A15 (taktowanie do 2 GHz) i czterech Cortex-A7 (taktowanie do 1.6 GHz). Procesor ten ma być bezpośrednim ...
Czytaj więcej : Huawei Mulan z procesorem Hisilicon Kirin 920 | Wyświetlone : 2040 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Tapeta z Lewa OS

Witam, nietypowe pytanie. Czy któryś z użytkowników Lewa OS mógłby skopiować i podesłać tu zbiór preinstalowanych tapet dla tego systemu? Wg mnie wyglądają bardzo ciekawie, a nie byłem w stanie znaleźć ich do pobrania bez pobierania całego systemu.

Obrazek
Czytaj więcej : Tapeta z Lewa OS | Wyświetlone : 1772 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Goophone - opinie o marce

Hej,

Jak zdążyłem się zorientowac Goophone to uznany producent klonów. Ma sporo dobrych opinii w świecie anglojęzycznym, ale bardzo mało u nas w kraju co nieco mnei dziwi...miał ktoś z was przyjemność posiadać Goophona?
Czytaj więcej : Goophone - opinie o marce | Wyświetlone : 1390 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Problem z aero2

Witam.

Mam aero2 w inewie, i od jakiegoś czasu pokazuje mi brak zasięgu karty aero, i nie mogę przeglądać internetu. Ktoś wie czym to może być spowodowane?
Czytaj więcej : Problem z aero2 | Wyświetlone : 963 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Polska fotografia

Zna sie może ktoś z Was na polskiej fotografii?
Potrzebował bym nazwisko autorów zdjęć z centralnej i prawej części poniższego screena:
http://8.s.dziennik.pl/pliki/5211000/52 ... 00-599.jpg
Czytaj więcej : Polska fotografia | Wyświetlone : 1052 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Chińczyk z bardzo dobrym wyświetlaczem.

Od kilku dni przymierzam się do kupna chińskiego telefonu w cenie 150-180$, ale za priorytet obrałem sobie jakość wyświetlacza.
Gdy już niemal klikałem przycisk kupna Xiaomi Hongmi 1S, zobaczyłem to zdjęcie:
Obrazek

Kilka innych zdjęć i filmików w zestawieniu np. z iPhonem 5 niestety potwierdziło to co widać na obrazku powyżej.
Telefon ma mieć wyświetlacz do 5', co najmniej 720p, nie zależy mi na dużych kontach ani wyśmienitej widoczności w słońcu, ma być po prostu ...
Czytaj więcej : Chińczyk z bardzo dobrym wyświetlaczem. | Wyświetlone : 1145 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi Mi3S z LTE 4G

Xiaomi jest gotowe do produkcji swojego pierwszego telefonu z obsługą 4G, telefon będzie dostępny wkrótce w Chinach i na Tajwanie.

Obrazek

Xiaomi Mi3S będzie obsługiwał łączności 4G LTE, posiadał będzie 4-rdzeniowy procesor Snapdragon 801 taktowany zegarem 2,5 GHz , wspomagany przez 3GB pamięci RAM, 5-calowy wyświetlacz 1080p, a kamera z przodu będzie mieć matrycę 8 megapikseli.
Mi3S będzie pracował pod kontrolą systemem Android 4.4 KitKat.
Xiaomi zapowiada swoją ekspansję na nowych rynkach, w tym w ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi3S z LTE 4G | Wyświetlone : 2091 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Monitorowanie danych.

Szukam skutecznej apki do monitorowania neta. Chodzi mi żeby nie zliczała ogólnie lub w przybliżeniu tylko szczegółowo pokazywała każdą aplikację, w tym systemowe połączenia. Ma pokazywać co w danym momencie łączy się z netem, może być płatna, ważne żeby była skuteczna.

Wysłane z Xiaomi Redmi przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Monitorowanie danych. | Wyświetlone : 2772 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Podsłuch w telefonie.

Cześć, to mój pierwszy post. Zastanawiam się nad kupnem podsłuchu do telefonu z linku poniżej, co o nim myślicie? Poleccacie? Unikać?

http://suplegsm.com/szpiegowskie/76-pod ... 2uchiwanie

Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Podsłuch w telefonie. | Wyświetlone : 1333 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579