Teraz jest 29 kwi 2025, o 14:13

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Coolpad F2 z MTK6595 w październiku

MediaTek oficjalnie zaprezentował w Shenzhen nowy chipset MT6595. Jest to pierwszy procesor MediaTeka skierowany na rynek telefonów high-end. Wszyscy sa ciekawi który nowy telefon pierwszy go zastosuje.

Obrazek
Prezes Coolpad Elektronics Zhu Fanghao ogłosił, że nowa odsłona serii Dashen ukaże się w październiku tego roku. Według pana Zhu, Dashen F2 będzie pierwszym urządzeniem używającym procesora MT6595.

O specyfikacji nie powiedziano nic poza tym że telefon Coolpad F2 wykorzystuje chipset MT6595 i obsługuje dual SIM
Cena ...
Czytaj więcej : Coolpad F2 z MTK6595 w październiku | Wyświetlone : 11136 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Data postu i inne

Witam :)

Mam kilka propozycji aby każdemu żyło się lepiej ;) Po pierwsze można by było zmienić typ wyświetlania dat ostatnich postów np. na wczoraj o godzinie 23:10 a nie poniedziałek... Bardzo by to ułatwiło sprawe. Drugim dodatkiem jaki można by było wgrać na forum jest lista ostatnich tematów i odpowiedzi. Narazie tyle , jeśli przyjdzie mi coś do głowy to napiszę ;)
Czytaj więcej : Data postu i inne | Wyświetlone : 2709 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

OnePlus [Two]

już niedługo może pojawić się nowy następca naszego OnePlusa

Code:
http://android.com.pl/news/28316-oneplus-two-nastepca-pojawia-sie-na-horyzoncie
/
Czytaj więcej : OnePlus [Two] | Wyświetlone : 1637 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Sześciordzeniowy Micromax Canvas HD A190 oficjalnie!

Niedawno zapowiedziany telefon od Micromax z dość złożoną nazwą Canvas HD A190 został oficjalnie zaprezentowany.

Obrazek

Telefon pracuje z nowym, sześciordzeniowym procesorem MediaTek MT6591 o taktowaniu 1.5GHz. Układ graficzny pozostał po starszym bracie MT6592 i jest to Mali-450MP4, taktowany 700MHz. Smartfon, w przeciwieństwie do niedawno zaprezentowanego Karbonn Titanium Hexa (również z MTK6591), ma 5 calowy wyświetlacz z rozdzielczością HD. Z tyłu znalazło się miejsce na aparat o rozdzielczości 8MPx, a z przodu 2MPx. Bateria ma ...
Czytaj więcej : Sześciordzeniowy Micromax Canvas HD A190 oficjalnie! | Wyświetlone : 1083 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

WCDMA czy działa Aero?

To podstawowe pytanie jakie pada w duskusjach telefonach a polowa ładnych telefonów implementuje pasmo 850. Zastanawia mnie dlaczego pasmo WCDMA 900 jest rozważane tylko w kategorii Aero2. Czy nie jest ono potrzebne także do transmisji pakietowe poza dużymi miastami gdzie w zakresie 2100 nie mamy zasięgu? Czy promocje półdarmowego LTE nie powinny nas bardziej skłaniać ku rozglądaqniu się za telefonami Dual Sim z LTE? Podzielcie się swoimi doświadczeniami i przemyśleniami w tym temacie. Wiem, że ...
Czytaj więcej : WCDMA czy działa Aero? | Wyświetlone : 1226 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

BePhone United 3 - Rom, modyfikacje.

Witam. Zakupiłem niedawno Be Phone United 3. Oczywiście jak to ze mną bywa zrobiłem root'a (Framaroot~Barahir) i potem zrobiłem kopie romu.Chciałbym zmienić rom na jakiś inny ale zero informacji :cry: Dlatego chciałbym prosić o poradę dotyczącą softu. Istnieje jakaś alternatywa dla tego telefonu? Proszę o pomoc. :-(
Załączam 2 zdjęcia.
IMG_20140711_201325.jpg
Bez tytułu.png
Czytaj więcej : BePhone United 3 - Rom, modyfikacje. | Wyświetlone : 7031 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Pytania, problemy

Czy w zeszłym miesiącu kupileś smartfon z Chin?

Prosze o głosowanie w ankiecie
Czytaj więcej : Czy w zeszłym miesiącu kupileś smartfon z Chin? | Wyświetlone : 1643 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Xiaomi Mi4 launch event już 22 lipca.

Xiaomi na swoim profilu zapowiedział imprezę związaną zaprezentowaniem nowego produktu, jednocześnie sugerując, że będzie to nowy flagowiec Mi4
Obrazek
Launch event ma się odbyć już 22 lipca(wcześniejsze przecieki sugerowały, że będzie to data premiery Mi3S). Tymczasem przypomnijmy co wiemy już o Mi4. Sercem telefonu będzie wydajny SoC Snapdragon 805, wspierać go będzie 3 GB ram. Zdjęcia wykonamy 16 MP aparatem, a obejrzymy je na 5 calowym ekranie smartphone. Obudowa zostanie wykonana ze stopu metalu. Nie ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi4 launch event już 22 lipca. | Wyświetlone : 1493 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Coolpad K1 7620L dostępny w sprzedaży telefon Dual SIM z LTE

W sprzedaży pojawił się model Coolpad K1 7620L. Znając preferencje polskich użytkowników można powiedzieć, że trafia w dziesiątkę, gdyż zawiera interesujące nas pasma, które o ile się potwierdzą, spowodują pełną użyteczność telefonu połączeniach GSM, UMTS oraz LTE. Dane telefonu prezentują się następująco.

Wyświetlacz 5.5 cala o rozdzielczości 960x540 (200 ppi)
    Procesor Qualcomm MSM8926 Quad-core CPU 1.2GHz (około 17200 a Antutu Benchmark)
    1GB RAM, 4GB ROM, slot kart microSD
    Wymiary 153.3 x 77.7 x 8.1 ...
Czytaj więcej : Coolpad K1 7620L dostępny w sprzedaży telefon Dual SIM z LTE | Wyświetlone : 9157 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Nowości

Cube Talk 9X wydajnym i tanim tabletem z 3G.

Już niedługo będziemy mogli zakupić nowy tablet od Cube. Będzie to Talk 9X z wydajnym procesorem, dużym 9,7 calowym ekranem i ogromną baterią. A to wszystko przy stosunkowo niskiej cenie.

Obrazek

Cube Talk 9X ma bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Otrzymujemy 9,7 calowy wyświetlacz z rozdzielczością 2048 x 1536px, o zagęszczeniu pikseli na cal 326ppi, który został wykonany w technologii IPS OGS. Sercem urządzenia jest procesor Mediatek MT8392 z 8 rdzeniami taktowanymi 2GHz, wspieranymi ...
Czytaj więcej : Cube Talk 9X wydajnym i tanim tabletem z 3G. | Wyświetlone : 2230 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570