Witam. Jak w temacie poszukuję jakiegoś telefonu z Dual Sim. moje wymagania :
telefon ma służyć jako rezerwowy, głównie do odbierania połączeń i sms'ów (główny SG S5) wielkość ekranu: <= 4,7" RAM: 512MB / 1GB ROM: >=4GB język polski NIE musi obsługiwać Aero2 Kwota: 349 zł
(jeżeli nie dostanę do końca tyg. żadnej konkretnej propozycji to kupię na allegro telefon: Be United 3 za 249 zł, tak że bez ciśnienia tylko poważne oferty)
Witam mam na zamiane LG p880 telefon w stanie bdb,folia na ekranie,brak simlocka,w zestawie sluchawki i ladowarka,jedyny mankament to problem z aparatem(wyswietla sie komunikat brak polaczenia z aparatem) nie wiem czy to wina software czy hardware(nowy modul aparatu z przesylko 57 pln na allegro)nie chce mi sie bawic w rootowanie go lub wymiane czesci dlatego chce go zamienic,ewentualnie moge sprzedac jesli ktos da normalna propozycje.
PS.dodam link z olx.pl jak pojawi sie ogloszenie ...
Witam mam problem gdyż mogę kupić Samsunga Galaxy S3 I9300. Nie autoryzowana chińska podróbka za 60 zł. Moje pytanie brzmi: Ktoś korzystał z tego modelu? Opinie jakieś o tym lub strona na której mogę się czegoś dowiedzieć więcej. Dziękuje z góry za odpowiedzi :).
kupilem na geekbuying 2 telefony kingsing k2. pierwszy z nich spisuje sie znakomicie natomiast z drugim mam powazny problem.normalnie sie włącza,pokazuje logo i ekran menu ale nie działa dotyk tzn nie mozna wybrac zadnej ikonki ani tez odblokowac telefonu. kontaktowalem sie z geekbuying i tam mi doradzono wgrac od nowa rom.niestety nic to nie pomogło.mialem juz sporo chinskich telefonow ale taki wynalazek trafil mi pierwszy raz.najgorsze ze nie wiem jak to rozwiazac i chyba ...
Witam, otóż od 2-dni jestem w posiadaniu telefonu Youpu u6 dual sim.. Problem polega na tym, że przy próbie połączenia z siecią ORANGE PL wyświetla sie komunikat "unable to connect to this network at this time. please try again later." Druga karta z play działa bez zarzutów. Dodam jeszcze,że karta na innym fonie dziala normalnie ,a ten ją czyta ponieważ zgrało mi wszystkie kontakty.. Tylko problem mam z tą siecią . Zauważyłam, że karty nieco ...
Co myślicie o tym modelu OrientPhone Z2? Na stronie u producenta kosztuje US$ 179,00. Dobry czy raczej byle co?
1.7GHz MediaTek Octa-core processor 2GB RAM 5-inch IPS OGS, HD display, Dragon Trail ,1280 x 720 resolution Dual SIM 8GB storage, expandable via microSD up to 64GB 18-megapixel BSI camera with autofocus - Real 13MP Camera 8-megapixel front camera - Real 5MP Camera OTG ready WiFi, Bluetooth 4.0, WiFi direct 2680mAh battery - See more ...
Pozdrawiam wszystkich w moim pierwszym poście na forum i proszę o pomoc. po kilkutygodniowym studiowaniu forum zdecydowałem się na zakup telefonu w Chinach i padło na HTM H10 (niskobudżetowy) z ekranem 4.3``, MTK6572 i androidem 4.2. Otrzymałem go już po 14 dniach holenderską pocztą i zaczęły się schody. Po pierwsze brak języka polskiego, mimo że taki miał być- da się coś z tym zrobić? Po drugie mam ona nakładkę chyba Blackberry, a ja chciałbym mieć ...