Teraz jest 12 wrz 2025, o 19:24

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

problem z ekranem lcd

witam

kupilem na geekbuying 2 telefony kingsing k2. pierwszy z nich spisuje sie znakomicie natomiast z drugim mam powazny problem.normalnie sie włącza,pokazuje logo i ekran menu ale nie działa dotyk tzn nie mozna wybrac zadnej ikonki ani tez odblokowac telefonu. kontaktowalem sie z geekbuying i tam mi doradzono wgrac od nowa rom.niestety nic to nie pomogło.mialem juz sporo chinskich telefonow ale taki wynalazek trafil mi pierwszy raz.najgorsze ze nie wiem jak to rozwiazac i chyba ...
Czytaj więcej : problem z ekranem lcd | Wyświetlone : 970 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Brak łączności z siecią komórkową !!

Witam, otóż od 2-dni jestem w posiadaniu telefonu Youpu u6 dual sim..
Problem polega na tym, że przy próbie połączenia z siecią ORANGE PL wyświetla sie komunikat "unable to connect to this network at this time. please try again later." Druga karta z play działa bez zarzutów.
Dodam jeszcze,że karta na innym fonie dziala normalnie ,a ten ją czyta ponieważ zgrało mi wszystkie kontakty.. Tylko problem mam z tą siecią .
Zauważyłam, że karty nieco ...
Czytaj więcej : Brak łączności z siecią komórkową !! | Wyświetlone : 974 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Kupię dual sim

Witam.
Kupię fona dual sim do 400 zł. Oferty proszę na PW
Czytaj więcej : Kupię dual sim | Wyświetlone : 1117 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

ULEFONE U5

Jeśli ktoś miałby chęć szybko kupić fajny telefon, to mam do sprzedania taki nowy http://www.pandawill.com/ulefone-u5-smartphone-android-42-mtk6582-55-inch-3g-otg-gesture-sensing-p88213.html.
Cena 550.
Wgrana AutoMapa, fixa łapie błyskawicznie nawet w domu.
Za dopłatą mogę dołożyć taki pokrowiec http://www.pandawill.com/fashional-clemence-universal-leather-case-for-5760inch-mobile-phone-assorted-color-p87084.html (brązowy) i kartę pamięci 16GB GOODRAM.
Zdjęć na razie nie mam jak zrobić.
Czytaj więcej : ULEFONE U5 | Wyświetlone : 1277 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

OrientPhone Z2 Opinie

Witam!

Co myślicie o tym modelu OrientPhone Z2? Na stronie u producenta kosztuje US$ 179,00. Dobry czy raczej byle co?

1.7GHz MediaTek Octa-core processor
2GB RAM
5-inch IPS OGS, HD display, Dragon Trail ,1280 x 720 resolution
Dual SIM
8GB storage, expandable via microSD up to 64GB
18-megapixel BSI camera with autofocus - Real 13MP Camera
8-megapixel front camera - Real 5MP Camera
OTG ready
WiFi, Bluetooth 4.0, WiFi direct
2680mAh battery - See more ...
Czytaj więcej : OrientPhone Z2 Opinie | Wyświetlone : 959 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Jak uruchomić zwykłego androida na HTM H10?

Pozdrawiam wszystkich w moim pierwszym poście na forum i proszę o pomoc. po kilkutygodniowym studiowaniu forum zdecydowałem się na zakup telefonu w Chinach i padło na HTM H10 (niskobudżetowy) z ekranem 4.3``, MTK6572 i androidem 4.2. Otrzymałem go już po 14 dniach holenderską pocztą i zaczęły się schody. Po pierwsze brak języka polskiego, mimo że taki miał być- da się coś z tym zrobić? Po drugie mam ona nakładkę chyba Blackberry, a ja chciałbym mieć ...
Czytaj więcej : Jak uruchomić zwykłego androida na HTM H10? | Wyświetlone : 1054 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

Złodziej przeglądarek jak usunąć

Coś zainstalowałem nawet nie wiem kiedy i wdarł się złodziej przeglądarek za chiny nie mogę tego wywalić (a nie chcę wgrywać romu nowego).

Korzystam z dwóch przeglądarek firefox i stockowej w obu jest to samo i czyszczenie danych aplikacji nic nie daje. Zmiana strony głównej również bez rezultatów.
Jak to wywalić?
Czytaj więcej : Złodziej przeglądarek jak usunąć | Wyświetlone : 2314 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

ZTE Grand S Lite Nowy!

Do sprzedania ZTE Grand S Lite:

Zestaw zawiera:
Telefon
Ładowarka
Kabel USB
Adapter
słuchawki
Instrukcja

Gwarancja 1 rok

Specyfikacja:

General
OS Version: 4.2
CPU: MTK6589T Quad Core
Processor Speed (max): 1.5GHz
RAM: 2GB
3G: WCDMA: 900/2100MHz
2G: GSM 900/900/1800/1900MHz
WiFi: 802.11 b/g/n
GPS
Bluetooth
Adobe Flash
Portable WiFi Hotspot (3G Tethering)
Google Play
FM Radio
13 Megapixel Rear Camera + 2 Megapixel Front-Facing Camera
Video Resolution: 640x480 Front / 1280x720 Back
Mic and Speaker
Battery ...
Czytaj więcej : ZTE Grand S Lite Nowy! | Wyświetlone : 2704 | Odpowiedzi : 13 | Dział : HydePark

Tani telefon ZTE ze wsparciem 4G LTE

Dziś na Weibo, wyciekły szczegóły nowego telefonu ZTE z 8-rdzeniowym procesorem MediaTek z obsługą 4G LTE.

Obrazek

Biały telefon ZTE z 5-calowym wyświetlaczem 720p i 2GB pamięci RAM może być pierwszym smartfonem który wyposażony będzie w procesor LTE od Tajwańskiego producenta mikroprocesorów Mediatek. Wyciekła specyfikacja z której wiadomo że telefon posiada aparat z tyłu o matrycy 8 mega pikseli, baterię o pojemności 2300mAh , obsługę DUAL SIM i 16GB pamięci na aplikacje użytkowników., ten model ...
Czytaj więcej : Tani telefon ZTE ze wsparciem 4G LTE | Wyświetlone : 3941 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Faea F2S telefon za 400 zł

Od dłuższego czasu nie było żadnych nowości ze stajni FAEA , być może przygotowują telefon 4G LTE , ponieważ procesor MT6595 MTK będzie dostępny w przyszłym miesiącu.
Obrazek

Tymczasem w oficjalnym sklepie Faea spadła cena na model F2S do 129,99 dolarów, co jest bardzo atrakcyjną ceną jak za telefon z takimi parametrami.

Faea F2S specyfikacja:

- 5 calowy ekran 1080p FHD, wyświetlacz 1920 * 1080 pikseli,
- czterordzeniowy procesor 1,5 GHz MTK MT6589T
- 1GB ...
Czytaj więcej : Faea F2S telefon za 400 zł | Wyświetlone : 9735 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165001 • Liczba wątków: 5377 • Liczba użytkowników: 39583