Teraz jest 29 kwi 2025, o 18:24

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Sugar Macaron Mini telefon dla naszych kobiet

Chińska marka specjalizująca się w produkowaniu telefonów kierowanych dla płci pięknej aktualizuje model Macaron Mini o obsługę 4G
Obrazek
Hardware smarphone'u prezentuje typową chińską średnią półkę.Na pokładzie znajdziemy SoC MTK6582 oraz MT6290 do obsługi LTE. Procesor będzie wspomagany przez 1 GB RAM,na pokładzie znajdziemy 16GB pamięci wewnętrznej.Producent pokusił się o 4,7 calowy ekran z rodziałką 720p. Nie zapomniano również o fankach selfie bowiem producent zastosował przednią kamerkę 8 megapikselową SONY.Telefon działa pod kontrolą zmodyfikowanej,najnowszej wersji ...
Czytaj więcej : Sugar Macaron Mini telefon dla naszych kobiet | Wyświetlone : 1338 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Klon S5 problem

Witam :) jestem tu nowy wiec prosilbym o wyrozumialosc :) mam taka chinska podrobke s5 na 2 karty niby to android:) tylko mam maly problem o toz wifi wykrywa sieci i sie laczy ale niestety fb niechce w ogole dzialac w men plikow mam juz fb i pisze zeby zainstalowac wiec install wciskam i caly czas pisze w mena plikow ze 0% w ogole niechce sie to sciagnac...a gdy np wgralem instalke fb na telto ...
Czytaj więcej : Klon S5 problem | Wyświetlone : 1693 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pytania, problemy

Newman K6

Newman zaprezentował swój najnowszy ośmiordzeniowy telefon, K6, który wygląda jak większa wersja NEWMAN Dawei K18

Obrazek

W przeciwieństwie do Newman K18, kamera główna w K6 mieści się na lewym boku telefonu. Tylna pokrywa jest w złotym kolorze ale istnieje również czarna wersja.

K6 ma 6 calowy wyświetlacz HD 1280 x 720, ośmio-rdzeniowy procesor MT6592 1.7GHz wspomagany przez 1GB pamięci RAM i 16GB ROM. Aparaty mają matrycę 4MPx i 13MPx a bateria ma pojemność 3000mA. Obsługuje ...
Czytaj więcej : Newman K6 | Wyświetlone : 2684 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Pomysł na konkurs

Witam.
Mam pewien pomysł na konkurs ale tylko dla "wybranych".
Czemu "wybranych" a to dla tego że każdy kto by chciał wziąć udział w konkursie musiał by uiścić niewielką opłatę w wysokości np. 5 czy 10 zł(do ustalenia).
Oczywiście wykonawcą konkursu był by marxxx i to jemu wpłacali byśmy wpisowe.
Po wybraniu telefonu i zakupie jego marxxx zrobił by jego recenzje a później jakiś konkurs w którym był by ów telefon do wygrania.

Co do ...
Czytaj więcej : Pomysł na konkurs | Wyświetlone : 5700 | Odpowiedzi : 29 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

4.4 brak logo operatora. ID Call nie ogarnia +48 (G4S)

Witam.
Jest to moj pierwszy post na Waszym forum wiec pragne sie uprzejmnie przywitac.

Posiadam kilka problemow zwiazane z korzystaniem z JiayuG4S z softem KitKat, otoz:

1.Po aktualizacji do 4.4 nie moge znalezc nazwy operatora w ktorym aktualnie zalogowany jest tel. Dla mnie problem wysokiej wagi gdyz mieszkam przy granicy i niejednokrotnie sasiedzi maja mocniejsze sieci od tych z PL. Manualne wybranie operatora nie rozwiazuje problemu gdyz PL sieci czasami zanikaja naprzemiennie (np jest play ...
Czytaj więcej : 4.4 brak logo operatora. ID Call nie ogarnia +48 (G4S) | Wyświetlone : 1224 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Za głupotę się płaci

Witam, od razu zaznaczę, że nie wiem czy jest to dobry dział ale nie chciałem zaśmiecać innego.
Przejdźmy do problemu, otóż dałem się nabrać na tą ofertę: wygraj-airmaxy.pl/8e2f17cec6 i teraz mam problem, gdyż anulacja subskrypcji nie działa, wysyłam tego SMSa STOP PUNKT i nic. Nie wiecie może jak poradzić sobie z tymi smsami ? Z góry dziękuję za pomoc.
Czytaj więcej : Za głupotę się płaci | Wyświetlone : 1273 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

Huawei Ascend Mate 3 - prawdopodobna premiera we wrześniu!

Zaraz po premierze Ascend Mate 2, Huawei przygotowuje się do kolejnej premiery modelu Ascend Mate 3, która prawdopodobnie odbędzie się we Wrześniu tego roku! Do tej pory urządzenie to było znane w przeciekach jako Ascend D3.

Obrazek

Huawei Ascend Mate 3 ma być 6 calowym phabletem z ekranem FullHD z bardzo cienkimi ramkami. Telefon ma oferować łączność LTE oraz działać na najnowszym Androidzie KitKat 4.4.2. Aparatami, które zostały zastosowane są: 13MPx'owy aparat z tyłu, oraz ...
Czytaj więcej : Huawei Ascend Mate 3 - prawdopodobna premiera we wrześniu! | Wyświetlone : 1123 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

kupowanie z chin bez vatu

Witam,

Trafiłem na sklep (nie bede podawał nazwy żeby nie reklamować, jakby co to priv) który daje opcję wykupu ubezpieczenia przed opłatami celnymi. Z tego co rozumiem to wygląda to tak. Coś u nich kosztuje 600 zł to pobierają 10% w ramach tego ubezpieczenia. Płacę wiec 660 zł. Jakbym miał zapłacić 23% to wychodzi 738 zł. Słyszałem że coraz więcej paczek jest zatrzymywanych do odprawy wiec może warto z tego skorzystac? Nie wiem co zrobić ...
Czytaj więcej : kupowanie z chin bez vatu | Wyświetlone : 2605 | Odpowiedzi : 20 | Dział : HydePark

Lenovo Vibe Z2

Nowa słuchawka od chińskiego producenta Lenovo otrzymała licencję od Chińskiego ministerstwa komunikacji.Obrazek
To oznacza jedno nowy flagowiec od Lenovo Vibe Z2 jest już w produkcji.W smartphonie zastosowano procesor Snapdragon 801(taktowany na 2,5 Ghz) z obsługą LTE,będzie on wspomagany przez 3GB ram.Lenovo zdecydowało się na ogromny 6 calowy ekran o imponującej rozdzielczości 2k. Producent pokusił się o 16 Mpix aparat z tyłu i dużo baterię o pojemności 4000mAh. Za telefon zapłacimy około 300 euro na aliexpress. ...
Czytaj więcej : Lenovo Vibe Z2 | Wyświetlone : 1194 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Klon Xiaomi Redmi Note za 99$! ZOOZ S5.5.

Obrazek

To, że Chińczycy są mistrzami w podróbkach jest każdemu znane. Jednak czasami dochodzi do takich sytuacji, gdzie podrabiane są produkty dostępne w Chinach! I tak jak byliśmy świadkami podrabiania poprzednich produktów Xiaomi, tak teraz przyszedł czas na podróbkę Redmi Note. Jest to model ZOOZ S5.5.

Obrazek

Identycznie jak w Redmi Note, przód ZOOZ S5.5 jest czarny z czerwonymi przyciskami, a z tyłu znajduje się biała klapka. Wymiary również są zachowane i takie same jak ...
Czytaj więcej : Klon Xiaomi Redmi Note za 99$! ZOOZ S5.5. | Wyświetlone : 1176 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570