Teraz jest 29 kwi 2025, o 23:08

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Google Now launcher dostępny dla urządzeń z Androidem 4.1!

Wszyscy pamiętamy, że premierze Nexusa 5 towarzyszyła premiera nowej wersji stockowego launchera od google. Aplikacja wcześniej już była dostępna w Google Play dla szczęśliwców posiadających telefon z KitKatem.
Obrazek
Google postanowiło ułatwić życie użytkownikom starszych wersji Androida, co jest korzystne również dla nas osób korzystających z chińskich smartfonów, bo jak wiemy lwia część z nich została przy wersji 4.2.2.
https://www.youtube.com/watch?v=ma-DGvCajWM
Użytkownicy, którzy zainstalują na swoich smartfonach Google Now Launcher oprócz bardzo ładnego oraz intuicyjnego UI, ...
Czytaj więcej : Google Now launcher dostępny dla urządzeń z Androidem 4.1! | Wyświetlone : 1027 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Huawei Ascend D3

Chiński gigant Huawei ogłosił, iż jego nowa słuchawka Ascend D3 napędzany będzie autorskim procesorem Kirin 920.
Obrazek
Ciekawostką jest również fakt, że w Antutu uchwycono trzy różne werjse nowego Huaweia. Aktualnie znamy tylko różnicę pomiędzy najsłabszą ,a najmocniejszą wersją słuchawki, a jest nią ilość pamięci ram odpowiednio 2 i 3 gigabajtów. Wszystkie wersję działają na wspomnianym już wcześniej SoCu Kirin 920, zapewne różnice pojawią się w taktowaniu różnych wersji, również we wszystkich modelach pojawi się ...
Czytaj więcej : Huawei Ascend D3 | Wyświetlone : 1177 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Intki E80

Intki to mało popularny aczkolwiek interesujący chiński producent. Tym razem moje zainteresowanie przyciągnął model E80, przede wszystkim z powodu swojej niskiej ceny wynoszącej mniej niż 100$.
Obrazek
Specyfikacja smartfonu prezentuje się dosyć interesująco.Na pokładzie mamy ośmiordzeniowy chip MTK6592 wspomagany przez 1 GB RAM oraz 8 GB pamięci ROM. Ekran zamontowany w słuchawce ma przekątną 4,7 cala oraz rozdzielczość 720p, która przy tej wielkości ekranu zapewni nam ostry obraz. Producent zastosował dwie kamerki 13 i 5 ...
Czytaj więcej : Intki E80 | Wyświetlone : 1270 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

The Dbphone T19

Chiński producent Dbphone przez ostatni rok zalewał rynek kolejnymi modelami swoich słuchawek. Tym razem stworzył jednak prawdziwą perełkę jaką jest model T 19.
Obrazek
Design T19 zgodnie z ostatnim trendem wśród smartfonów charakteryzuje się minimalizmem, telefon ten będzie dostępny w kolorze czarnym i białym. Specyfikacja również prezentuje się zachęcającą na pokładzie znajdziemy MTK6592m wspierany przez 2GB ram. Do dyspozycji użytkownika zostanie oddane 16 GB pamięci wewnętrznej, w której możemy przechowywać np. fotki ,które wykonany 13 ...
Czytaj więcej : The Dbphone T19 | Wyświetlone : 1038 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

hamer h1

Witam wszystkich, jestem nowy na forum, no i oczywiście mam problem z hamerem h1, a mianowicie bardzo słabo słysze rozmówce pod czas rozmwy, da się coś z tym zrobić?
Czytaj więcej : hamer h1 | Wyświetlone : 869 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Zegarki z Chin - wątek ogólny

Hej,
jako, że zegarki stanowią bardzo dużą część oferty aliexpress, postujmy tutaj informacje o zegarkach kupionych, polubionych, openingach itd.

Tutaj opening Taga Calibre z Aliexpress
https://www.youtube.com/watch?v=H6Ko0FgrsZU

Koszt zakupu na ali - 30 usd (coś podejrzanie tanio ;p)

Ja zamówiłem wczoraj z Ebaya Timexa Weeekdnera za 45 USD razem z wysyłką. Dzisiaj został wysłany.

Obrazek

A wy znaleźliście coś ostatnio ciekawego? ;)

Popularne marki wyszukiwane na aliexpress:
Armani AR Watch ...
Czytaj więcej : Zegarki z Chin - wątek ogólny | Wyświetlone : 801455 | Odpowiedzi : 4868 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Mlais mx28

Szukam kogoś, kto ma telefon MLAIS MX28 i mógłby odsprzedać mi baterię do tego modelu. Mój telefon przyszedł bez baterii (szwajcarska poczta zabrała ze względu na "niebezpieczeństwo"), sprzedawca nie prowadzi wysyłki pojedyńczych rzeczy, w internecie nie znalazłam nigdzie tej baterii, w komisach powiedziano mi, że nie ma zamiennika. Czy ktoś może mi pomóc?
Czytaj więcej : Mlais mx28 | Wyświetlone : 876 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Problem z mikrofonem ZTE z5s

Witam mam problem otóż kiedy rozmawiam mój odbiorca mnie nie słyszy, dopiero kiedy przyłoże bardzo blisko telefon do ust mozna się jakoś dogadać ale praktycznie musze go trzymac przy ustach i dosłownie sie wydzierać nie wiem czym może to byc spowodowane. Przy nagrywaniu filmów czy przy nagrywaniu dyktafonem wszystko jest okej jak nalezy tylko z rozmowami jest ciężko moze wina jakiegoś czyjnika albo soft padł nie mam pojęcia. Prosze bardzo o pomoc. ...
Czytaj więcej : Problem z mikrofonem ZTE z5s | Wyświetlone : 891 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

GPS w procesorach MTK.

Mam v967s opartego na procesorze MTK6589 i co do działania GPS w tym modelu mam wiele zastrzeżeń. Słyszałem, że starsze procesory MTK (w tym mój) mają problemy z GPS, ale interesuje mnie czy ten problem został wyeliminowany lub przynajmniej zniwelowany w nowszych modelach, np. ośmiordzeniowych MTK6592?
Czytaj więcej : GPS w procesorach MTK. | Wyświetlone : 1266 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

InFocus M810

Amerykański producent InFocus uruchomił produkcję M810 w Tajwanie. Słuchawka powstała we współpracy z Hon Hai Precision Industry Co. , firmą odpowiedzialną za składanie iPhonów, iPodów czy iPadów.
Obrazek
Smartfon to typowy flagowiec na 2014 rok. Na pokładzie mamy więc Snapdragona 801(taktowany częstotliwością 2,5 Ghz), 2GB ram, 16 GB pamięci wbudowanej oraz 5,5 calowy ekran o rodzielczości full HD(matryca IPS). Do dyspozycji zostanie nam oddany aparat główny o rozdzielczości 13 MP oraz przedni o rozdzielczości 5 ...
Czytaj więcej : InFocus M810 | Wyświetlone : 1720 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570