Teraz jest 21 lut 2026, o 20:39

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Nibiru Mars One H1 8x1.7GHz FHD 2GB RAM za 165$

K-Touch to popularna marka w mniejszych miastach Chin, firma ma aspiracje zaistnieć w całych Chinach i w tym celu stworzono nową markę Nibiru. Pierwszy telefon Nibiru zadebiutował dzisiaj w Pekinie i jest to Mars One H1

Obrazek

Nibiru Mars One H1 w odróżnieniu od Huawei Honor 3X, Coolpad Halo F1 i nadchodzącego Xiaomi Hongmi 2, ma wyświetlacz o wysokiej rozdzielczości, Nibiru Mars One H1 ma 5-calowy wyświetlacz FHD (1920 x 1080) !

Pozostała specyfikacja obejmuje ...
Czytaj więcej : Nibiru Mars One H1 8x1.7GHz FHD 2GB RAM za 165$ | Wyświetlone : 6094 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Nowości

Gionee Elife S5.5 trafi do sprzedaży w Chinach już 18 marca

Najcieńszy na świecie smartfon, Gionee Elife S5.5 trafi do sprzedaży w Chinach już 18 marca.

Obrazek

O gionee zrobiło sie głośno w 2013 roku za sprawą Gionee Elife E7 z procesorem Snapdragonem 800 , 5.5-calowym wyświetlaczem 1080 i 16-megapikselowym aparatem fotograficznym, to był 5.55mm cienkie Elife S5.5.

Gionee Elife S5.5 jest obecnie oficjalnie najcieńszym smartfonem na świecie . Gionee zapowiedział sprzedaż w 40 krajach, ale w obecnej chwili Indie są pierwszym krajem gdzie można poza ...
Czytaj więcej : Gionee Elife S5.5 trafi do sprzedaży w Chinach już 18 marca | Wyświetlone : 1783 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Lenovo S898T + 4-rdzeniowy MTK6589T 5,3 cala za 160$

Lenovo chce konkurować z tanimi telefonami Huawei i Xiaomi sprzedając swój produkt za 160$.

Obrazek

Lenovo S898T + to smukły telefon w obudowie w kolorze złota który będzie posiadał 8-rdzeniowy procesor o taktowaniu 1.4GHz 5,3-calowy ekran HD IPS w rozdzielczości 1280 * 720 pikseli , 2GB RAM i główny aparat 13 megapikseli . Specyfikacje ta jest niemal identyczna jak w Huawei 3X, który okazał się być bardzo popularny w Chinach.

Inne szczegóły specyfikacji Lenovo S898T ...
Czytaj więcej : Lenovo S898T + 4-rdzeniowy MTK6589T 5,3 cala za 160$ | Wyświetlone : 4250 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Ośmiordzeniowy Zopo 8510 w ciele o grubości 7.2mm

Zopo 8510 to pierwsze urządzenie firmy w stylowej smukłej obudowie.

Obrazek

Według specyfikacji Zopo 8510 ma z 5-calowy wyświetlacz w rozdzielczości 1024 x 720 i jest zasilany przez ośmiordzeniowy procesor o taktowaniu 1.7GHz MT6592 i 1 GB pamięci RAM.
Telefon działa pod kontrolą Androida 4.2.2, a tylny aparat ma 14 megapikseli, podczas gdy z przodu może być 5 megapikseli lub 8 megapikseli.

Zopo 8510 obsługuje karty pamięci do 64 GB, a wymiary telefonu to 143,9 ...
Czytaj więcej : Ośmiordzeniowy Zopo 8510 w ciele o grubości 7.2mm | Wyświetlone : 3470 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Karta SD do telefonu

Witam jeśli zły dział to prosiłbym o przeniesienie :) i z góry przepraszam jeśli w złym piszę.

Mianowicie chodzi mi o kartę sd class 10 oczywiście zamawianą z Chin tylko mam pewien problem ponieważ pisałem do chińczyka z tej aukcji
Code:
http://www.aliexpress.com/item/ADATA-64GB-32GB-16GB-8GB-4GB-Class-10-Micro-SD-Card-Memory-Flash-SDHC-TF-Cards/896038966.html

o prędkość karty 32gb i odpisał że zapis to 4-6mb a odczyt 10-12mb a jest napisane ze class 10.

Moje pytanie brzmi gdzie można np poza Ali kupić takie karty które będą miały class ...
Czytaj więcej : Karta SD do telefonu | Wyświetlone : 3437 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Pytania, problemy

DHL ODPRAWA CELNA GALAXY S4

Hej, zamówiłem telefon GALAXY S4 z aliexpress z wysyłką DHL, po telefonie od pana z dhl i podanie mu moje emaila dostałem dokument upoważniający do odprawy celnej, oczywiście wszystko wypełniłem, ale mam jeszcze podać w wiadomości cytuję: "- co jest zawartością przesyłki, poproszę o tą informację w treści e-maila zwrotnego(Co to za towar? Z jakiego materiału jest wykonany? Do czego służy?)

- przesłanie potwierdzania przelewu za towar / screen z aukcji" Co najbezpieczniej podać? ...
Czytaj więcej : DHL ODPRAWA CELNA GALAXY S4 | Wyświetlone : 3958 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi Hongmi 2 z procesorem MT6592T 2.3GHz

Xiaomi Hongmi 2, (Redrice 2) to telefon na temat którego w ostatnim czasie w internecie powstało wiele plotek co do jego specyfikacji, czytaliśmy nawet że telefon jest już produkowany z procesorem obsługującym 4G LTE

Obrazek

Najnowsze plotki sugerują że Xiaomi hongmi 2 będzie miał nowy procesor Mediateka MT6592. Ten nowy procesor MT6592T będzie taktowany zegarem o taktowaniu 2.3GHz ! Ponadto telefon posiada 2GB pamięci RAM, 5,5-calowy wyświetlacz 720p i 8-megapikselowy aparat główny.

Jeśli ta ostatnia ...
Czytaj więcej : Xiaomi Hongmi 2 z procesorem MT6592T 2.3GHz | Wyświetlone : 2753 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Vifocal W92 klonem Lenovo Vibe X

Vifocal zapowiedział smartfona o nazwie Vifocal W92, który deklaruje sie jako najtańszy 8-rdzeniowy klon Lenovo Vibe X.

Obrazek

Vifocal posiada ośmiordzeniowy procesor 1.7GHz , 2GB RAM, 16GB pamięci, 5-calowy wyświetlacz w rozdzielczości 1280 x 720 pokryty hartowanym szkłem Corning Gorilla Glass, Dual SIM, wymienną baterię i korpus o grubości zaledwie 5.9mm.

Vifocal poinformował że telefon jest dostępny za 189,99$ , ale nie poinformowano gdzie można go kupić w chinach.

źródło:gizchina
Czytaj więcej : Vifocal W92 klonem Lenovo Vibe X | Wyświetlone : 1332 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zestaw słuchawkowy do Jiayu G3T i innych chińskich

Witam.
Dostałem zestaw słuchawkowy Jabra CLEAR i przy rozmawianiu ja słyszę wszystko idealnie, jednak rozmówca słyszy trzaski (dźwięk cyfowy trzasków).
Stąd moje pytanie:
Jeżeli używacie do Jiayu 3GT to jakich słuchawek
i drugie pytanie:
co mogę zrobić by poprawić stan rzeczy??

Sparowałem tą Jabrę również z W200 THL i to samo więc domyślam się, że chińczyki tak mają..(?)
Ze starą Nokią działa idealnie więc nie jest to wada samej słuchawki.

Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. ...
Czytaj więcej : Zestaw słuchawkowy do Jiayu G3T i innych chińskich | Wyświetlone : 1716 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Smartnote X1 grubość 6.8mm 5cali FHD 8-rdzeni za 145$

Smartnote X1 to telefon z 8-rdzeniowym procesorem w korpusie o grubości 6.8mm z 5-calowym wyświetlaczem FHD 1080 .

Obrazek

Smartnote X1 nie jest jedynym dostępnym w Chinach 8-rdzeniowym telefonem za 888 Yuanów , Coolpad Halo jest również w tej samej cenie, ale telefonu Smartnote nie można porównywać do Coolpada! X1 ma korpusu ze stopu, 5-calowy wyświetlacz w rozdzielczości 1920 x 1080 pokryty szkłem Corning Gorilla, 13-megapikselowy aparat główny i 8-megapikselowy z przodu!
Smartnote X1 będzie ...
Czytaj więcej : Smartnote X1 grubość 6.8mm 5cali FHD 8-rdzeni za 145$ | Wyświetlone : 1754 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152255 • Liczba wątków: 4639 • Liczba użytkowników: 39596