Teraz jest 30 kwi 2025, o 06:58

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Spemall Kupony, rabaty i sprzedaży tu znaleźć!

Cześć chłopaki, teraz Spemall mają OnePlus One, Huawei Honor 6 i Jiayu G4S trzy rodzaje smartfonów dużą ilość w magazynie do natychmiastowej wysyłki! Dobra jakość w najlepszej cenie! Jeśli chcesz kupić jeden z tych telefonów, Spemall Twój właściwe miejsce. Jednocześnie, Spemall zdecydujesz się podać kilka kupon kody do wszystkich klientów, więcej szczegółów znajduje się poniżej!

1, OnePlus One 4, $10 discount coupon code: OPO10

mamy 16 GB, 64 GB w kolorze białym, zarówno w wersji ...
Czytaj więcej : Spemall Kupony, rabaty i sprzedaży tu znaleźć! | Wyświetlone : 36618 | Odpowiedzi : 154 | Dział : Spemall.com

Telefony z chin, a ich wpływ na zdrowie

Witam,
Zastanawiam się czy telefon z chiń mogą wpływać w jakiś sposób na pogorszenia zdrowia, bóle głowy itp - czy ktoś z Was coś zaobserował ,jakieś skutku uboczne? :) Czy np. procesory Mediatek są bardziej szkodliwe niż Qualcomy ?
Jak to jest ze współczynnikiem SAR w tych telefonach ? :)
Czytaj więcej : Telefony z chin, a ich wpływ na zdrowie | Wyświetlone : 4870 | Odpowiedzi : 24 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Noain M6 z 3D bez okularów!

Przyznaję szczerze pierwszy raz spotykam się z produktem chińskiej marki Noami.
Obrazek
Na pierwszy rzut oka Noami wygląda na typowy midendowy chiński smartfon. Designem przypomina delikatnie Xiaomi MI3, jednakże nie ma tu mowy o popularnym "klonowaniu". Noain M6 napędzany jest przez MTk6592 wspierany przez 2 GB ramu. Na pokładzie mamy 32 GB pamięci na nasze pliki, rozszerzalne za pomocą kart microSD. Fotki wykonamy za pomocą aparatu 8 lub 13 megapikseli. Producent pokusił się o 5,5 ...
Czytaj więcej : Noain M6 z 3D bez okularów! | Wyświetlone : 1065 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

MIUI v6 dla Mi2 i Mi2S już w tym tygodniu!

Xiaomi dba również o posiadaczy troszkę starszych modeli z jego stajni.
Obrazek
Wiemy już na pewno, że modele Mi2 oraz Mi2S dostaną już w tym tygodniu dostanę aktualizację do MIUI v6 (oznacza to również aktualizację bazowej wersji anroida do 4.4). Nowe MIUI zyska przede wszystkim nowy płaski design. Niestety o nowych funkcjach/ficzerach możemy snuć tylko domysły. Wiemy również, że aktualizacja zawita w najbliższym czasie do użytkowników MiPada oraz MI3, nie wiemy jednak dokładnie kiedy. Na ...
Czytaj więcej : MIUI v6 dla Mi2 i Mi2S już w tym tygodniu! | Wyświetlone : 1026 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

UWAGA: POLSKA WYKUPUJE :)

Hehehe...ubawilem sie.
Pewnie jakis handlarz Mirek sie "rzucil" :)

http://www.aliexpress.com/item/Unlocked ... 33946.html

Naliczylem okolo 30 sztuk :)
Czytaj więcej : UWAGA: POLSKA WYKUPUJE :) | Wyświetlone : 11071 | Odpowiedzi : 53 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Balong i9500 czyli coś ala galaxy s4

Witam, dziś doszedł do mnie ten telefonik. Wszystko fajnie ale oczywiście polskiego menu nie ma (jadę na angielskim) rozumiem iż nie ma opcji wgrania polskiego menu? Bez tego da się przeżyć, lecz oczywiście są następne problemy. Chiński android market jest paskudny, czy da się zmienić aby był polski czy coś w tym stylu? Do tego dodam iż ściągnąłem sklep play- który nie działa.. Przy próbie uruchomienia wyskakuje "unfortunately, Usługi Google Play has stopped" próbowałem wgrać ...
Czytaj więcej : Balong i9500 czyli coś ala galaxy s4 | Wyświetlone : 895 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Problemy z wyszukiwaniem

Witam,

Może coś źle robię. Chce znaleźć wątek o Huawei Honor 6. Wpisując w wyszukiwarkę zarówna z jak i bez cudzysłowu dostaję peirwszą stronę wyników bez tego wątku.

pozdr Filozof71
Czytaj więcej : Problemy z wyszukiwaniem | Wyświetlone : 2945 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Skanowanie WiFi

Czy smartfonem, tabletem czy komputerem można przeskanować "okolicę" po WiFi i sprawdzić jakie inne smartfony, tablety czy komputery znajdują się w pobliżu? Routery w różnych wifi analizerach widać ale czy można zobaczyć inne urządzenie z wifi?
Czytaj więcej : Skanowanie WiFi | Wyświetlone : 1042 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Backdoor w KAŻDYM chińskim smartfonie? (Mediatek i inne)

http://niebezpiecznik.pl/post/jak-zhack ... ie-po-gsm/
Lista marek, które zawierają backdoora:
Obrazek
Lista urządzeń:
Obrazek
A tutaj przykład z tego forum, że faktycznie coś takiego istnieje.
cybernetic87 napisał(a):a teraz pytanie do posiadaczy Coolpada i karty Orange Free, czy wam też na włączonej trasmisji 3G szaleje GPS? w sensie, że załącza sie i wyłącza? to akurat u mnie występuje tylko na karcie Orange i niezależnie na jakim romie, typowo wina Sieci Orange i ...
Czytaj więcej : Backdoor w KAŻDYM chińskim smartfonie? (Mediatek i inne) | Wyświetlone : 1406 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Amazing Super Value Big Phone Accessories Suit Power Bank +

Amazing Super Value Big Phone Accessories Suit Power Bank + Quick Button + Holder + Anti-Dust Plug
Obrazek
MBT-162716-C17

2600mAh perfume power bank charger for mobile phones
Feature an inside led indicator to show when it's charging
With 1 output port and one input port
Come with 1 USB power cable
Compatible with BlackBerry 9700 8900, HTC, LG, etc
Used to charge your devices anywhere any time you need, such as traveling, camping, hiking, etc ...
Czytaj więcej : Amazing Super Value Big Phone Accessories Suit Power Bank + | Wyświetlone : 1536 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570