Teraz jest 27 kwi 2026, o 05:03

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Wgranie polskiego menu do Phoenix P2000

witam wszystkich,
jako, że jest to mój pierwszy temat to na wstępie chciałbym wspomnieć że jeżeli założyłem go w niezbyt odpowiednim dziale to prosze o przeniesienie.

Moje pytanko brzmi czy i w jaki sposób wgrać język PL do telefonu Phoenix P2000. Szukam i szukam informacji ale niestety nic nie moge znaleźć na temat tego modelu.
Może ktoś już wgrywał soft do takiego telefonu i mógłby sie podzielić jak to zrobić.

Pozdrawiam ...
Czytaj więcej : Wgranie polskiego menu do Phoenix P2000 | Wyświetlone : 1306 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

ViVo X4 najszczuplejszym (5,5mm) telefonem na świecie

Obecnie Vivo przyciąga uwagę dzięki zbliżającej sie premierze telefonu Xshot . Vivo twierdzi że słuchawka będzie posiadała najlepszą kamerę wśród smartfonów . Jednakże jeszcze jeden telefon przygotowany przez vivo na bazie linii X zabłyśnie na świecie dzięki jego dźwiękowi HI-FI i ultra cienkiemu profilowi

Obrazek

Kiedy Vivo X3 zadebiutował w drugiej połowie ubiegłego roku, to trzymał tytuł najcieńszego smartfona na świecie. Mając 5.75mm grubości utrzymał tytuł przez ponad pół roku, po czym inny chiński producent ...
Czytaj więcej : ViVo X4 najszczuplejszym (5,5mm) telefonem na świecie | Wyświetlone : 1492 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

aukcja

Witam jestem nowy na forum i jestem troche siny w tym wszystkim i chcialbym sie troche poradzic.
a mianowicie zakupilem w ostatnia sobote 2 rzeczy i przy jednej przed wczoraj wyswietlila sie wiadomosc tak jakby zostala wyslana bo podano numer wysylki RC834266755CN i ze wyslana z Zhenyun hu. i ze od 3 do 10 dni po sprzedawcy statków z produktu, można śledzić informacje o wysyłce w następujących witrynach: Chiny postu Air Mail Strona WWW Miejsce ...
Czytaj więcej : aukcja | Wyświetlone : 1219 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

imperius energy - sprawny aparat ?

Witajcie ,
drugi dzień już jestem posiadaczem imperiusa en3rgy , natknąłem się na jeden problem z aparatem , a mianowicie :
co chwila samoczynnie wyostrza obraz tzn. na ekranie pojawia się taka zielona ramka (kwadratowa) przy każdej próbie wyostrzenia tel wydawał specyficzny dźwięk(takie kliknięcie) zdołałem sprecyzować skąd one dochodzi a dochodzi z soczewki aparatu (nie wiem czy dobrze to ująłem w każdym bądź razie z aparatu) wpatrując się w ową soczewkę zauważyłem że wraz z ...
Czytaj więcej : imperius energy - sprawny aparat ? | Wyświetlone : 1187 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

JiaYu G6 w sprzedaży

Dziś w chinach do sprzedaży trafi dziś JiaYu G6, największy jak dotychczas telefon tego chińskiego producenta i ma połączyć najlepsze cechy Jiayu G5 Jiayu i S2

Obrazek

Jiayu G6 ma metalowy korpus i jest pokryty szkłem Gorilla Glass zarówno z przodu jak i tyłu telefonu. Panel przedni ma 5,7-calowy wyświetlacz LTPS 1080p, pod którym kryje się procesor 8-rdzeniowy MT6592, 2GB RAM, 32 GB pamięci i bateria o pojemności 3500mAh. JiaYu G6 oferuje również NFC , ...
Czytaj więcej : JiaYu G6 w sprzedaży | Wyświetlone : 3631 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

adres do odesłania

witam kupiłem telefon który chcę odesłać z ali sprzedający się zgodził i dał mi adres :

Contact Name: liu yong song Address: 1D50,Building D, Longsheng Phone Accessory City,Huafabei Rd, Huaqiang North, Futian, Shenzhen, Guangdong Province, China Zip Code: 518031 Tel:0755-82737571 Mobile: 82737571

Teraz pytanie żeby to odesłać POCZTĄ POLSKĄ paczka tzreba wypełnić druk czy dane dobrze są wpsiane chodzi głownie o pozycje nr 3 miasto i kod pcoztowy troche długi ten adres

IMIĘ I NAZWISKO ...
Czytaj więcej : adres do odesłania | Wyświetlone : 1226 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

podrobiony mi3

witam . kupiłem na ali xiaomi mi3 za 360 $ , niestety okazała się to idealna podróbka ale nie oryginał. sprzedający chce zebym mu go odesłał to wtedy dopiero zwróci mi pieniadze . problem jest w tym czym mam to wysałć zeby doszło szybki sprawnie i niedrogo , oraz czy musze zakładać spór zeby odzyskac pieniadze ??\
Czytaj więcej : podrobiony mi3 | Wyświetlone : 9701 | Odpowiedzi : 75 | Dział : Pytania, problemy

thl w100 pytanie odnosnie romu

witam
takie pytanko.

mam thl w100 z numerem seryjnym zaczybajacym sie od cfy...
troche czytalem o tym na zagranicznych forach i jest to chyba rev3.
chcialbym zmienic rom i czy jest to mozliwe na tym urzadzeniu.
interesowalby mnie jakikolwiek rom z miui cyanogen itp.. cokolwiek innego niz sam posiadam.
pisze bo nie chce uceglic telefonu. czy na needrom sa jakies romy kompatyiblne z moim telefonm.
dodam jeszcze ze w tym systemie jestem zielony, wczesniej mialem ...
Czytaj więcej : thl w100 pytanie odnosnie romu | Wyświetlone : 1448 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Nadajnik Play - VECTRA mobilny internet

Witam

Czy mobilny internet z VECTRY bedzie mi dzialal na drugim slocie sim w chinskim telefonie WDCMA 2100 mhz? NApisalem do dzialu techniczngo i odpisali mi ze mobilny internet vectry dziala w hspa+ i korzysta z nadajnikow sieci PLAY. A wiec bedzie dzialac? Konkretniejszych informacji nie jestem w stanie od nich uzyskac...;/
Czytaj więcej : Nadajnik Play - VECTRA mobilny internet | Wyświetlone : 1115 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152328 • Liczba wątków: 4645 • Liczba użytkowników: 39604