Teraz jest 18 maja 2026, o 04:21

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Katra microSD dla iOcean x7HD

Witam,
mam pytanko jaką najlepszą kartę 32GB wybrać dla telefonu iocean x7HD, czy tę kartę obsłuży smartfonik?

http://allegro.pl/sandisk-ultra-micro-sdhc-32gb-30mb-s-cl10-adapter-i4207715726.html
Czytaj więcej : Katra microSD dla iOcean x7HD | Wyświetlone : 980 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Aero2 czy Orange Free?

Jaki polecacie internet na telefon z dual sim?
za około 8zł można dostać 1gb pakietu na rok z Orange Free, opłaca się w porównaniu z aero2?
Czytaj więcej : Aero2 czy Orange Free? | Wyświetlone : 9631 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

THL 5000 i THL 4400 smartfony z dużymi bateriami

THL planuje wprowadzić do sprzedaży 2 nowe modele smartfonów THL 5000 i THL 4400 które charakteryzują się bateriami o dużych pojemnościach.

Obrazek

THL 4400 będzie skromniejsza propozycjo z pośród dwóch telefonów, posiadał będzie baterię o pojemności 4400mAh, wyświetlacz 720HD, 8-megapikselowy aparat z tyłu, czterordzeniowy procesor MT6582 i 1GB RAM, natomiast THL 5000 ma większą baterię 5000mAh, 8-rdzeniowy procesor, 2GB RAM, 1080 wyświetlacz, 13-megapikselowy aparat Sony IMX135 i NFC !

Oba modele mają 5-calowy wyświetlacz z ...
Czytaj więcej : THL 5000 i THL 4400 smartfony z dużymi bateriami | Wyświetlone : 4994 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Launcher na Redmi

Chciałbym pobawić się w modyfikację innym launcherem na RR Jak fon pracuje z innymi Launcherami i jak ma się to do MI -tools? Czy nie będzie konfliktu z ustawieniami w Mi-tools, czy w ogóle Mi -tools będzie działał, jakie mogą występować problemy z innym launcherem?
Myślę na początek spróbować z Nova Launcher.
Czytaj więcej : Launcher na Redmi | Wyświetlone : 1530 | Odpowiedzi : 3 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Alibaba trafi na amerykańsaką giełdę, 12% akcji za 20mld $

Alibaba – właściciel największej platformy handlowej w chińskim Internecie – zawiadomiła amerykański nadzór o zamiarze przeprowadzenia publicznej oferty akcji w Stanach Zjednoczonych. Sęk w tym, że nabywcy tych akcji nie staną się właścicielami chińskich aktywów spółki.

To może być największe IPO w historii Ameryki. Nieoficjalnie mówi się, że Alibaba będzie chciała sprzedać pakiet 12% swoich akcji za ok. 20 miliardów dolarów. To więcej niż dotychczasowy rekordzista – czyli Visa Inc

http://www.bankier.pl/wiadomosc/Alibaba ...

Cell standby i Phone idle drenuja mi baterie

witam,

mam androida 4.2.2 na lenovo a830clone i strasznie Cell standy i phone idle zzeraja mi baterie. (odpowiednio 48 i 45% baterii)
Pomozcie co zrobic, aby bateria trzymala dlugo, bo ma pojemnosc 2500mhA.
Czytaj więcej : Cell standby i Phone idle drenuja mi baterie | Wyświetlone : 1169 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

podrobka nota 2 gt n9102

Mam problemy z tym tel. Gubi zasięg internetu z karty abonenckiej. Oraz resetuje się przy grach i aplikacjach po kilku sekundach. Nie wiem co robić. Może jakoś można w nim zmienić soft. Może ktoś mi coś doradzić?
Czytaj więcej : podrobka nota 2 gt n9102 | Wyświetlone : 1011 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

VRoot - uwaga !

Przestrzegam przed używaniem i rootowaniem tym oprogramowaniem.! Poszedłem na prościznę i zrootowałem Thla tą metodą, po jakimś czasie na moje konto gmail dostałem w przeciągu kilku dni kilkakrotnie wiadomość o zablokowanej próbie podejrzanego logowania na moje konto z nieznanego IP z Chin.! Jedyne niepewne oprogramowanie jakiego używałem to właśnie VRoot, a teraz po zaktualizowaniu antywirusa i przeskanowaniu tego opogramowania, Eset znajduje jakiś syf o nazwie Spy.Agent.BN.!
Czytaj więcej : VRoot - uwaga ! | Wyświetlone : 2323 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pytania, problemy

DOOGEE DG800 z KitKat 4.4.2 można kupić za 120 Dolarów

DOOGEE DG800 Valencia zadebiutuje za kilka dni i jest kolejnym przykładem jak nisko idzie zejść z ceną za telefon.

Obrazek

DOOGEE DG800 jest podobny do wielu innych telefonów i posiada 4,5-calowy wyświetlacz, procesor MT6582 quad-core i dual-sim, ale czym się wyróżnia na tle konkurencji?
Otóż dobrym posunięciem jest zastosowanie systemu Android 4.4.2 KitKat, a nie 4,2 jak to robiła większość chińskich firm, w telefonie zastosowano tez dotykowy tylny panel, podobnie jak w OPPO N1
Kamery ...
Czytaj więcej : DOOGEE DG800 z KitKat 4.4.2 można kupić za 120 Dolarów | Wyświetlone : 9114 | Odpowiedzi : 23 | Dział : Nowości

Czym różnią sie te 2 romy?

W lenovo s650 jest cos takiego:
Obrazek

a u mnie w lenovo s750 mam cos takiego:
Obrazek

W s750 nazywa się to Apex Launcher? Czy to to jest odpowiedzialne za wygląd? Generalnie chodzi mi o przycisk "menu" po srodku ekranu.

Czy w takim razie można w tym s650 cos takiego zrobić? Bo szczerze powiedziawszy nie podoba mi się ten układ z 4 ikonami.. A może wystarczyloby pogmerać w ustawieniach?
Czytaj więcej : Czym różnią sie te 2 romy? | Wyświetlone : 1503 | Odpowiedzi : 4 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152355 • Liczba wątków: 4646 • Liczba użytkowników: 39608