Teraz jest 29 kwi 2025, o 23:04

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Cło powyżej 45$

Witam. Jestem tu nowy i mam pytanie. Jak to jest z tym cłem. Chciałbym sobie kupic telefon za 59$ i nie jestem pewien czy musze płacic
Czytaj więcej : Cło powyżej 45$ | Wyświetlone : 1147 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HydePark

Lenovo A760 wyswietlacz zwariował złe wskazania wyboru

W telefonie lenovo a760 nagle zwariował wyświetlacz a dokładniej naciskam wybraną pozycje a on zupełnie inaczej reaguje tak samo w ustawieniach wybieram jakiś pasek u góry podświetla z dołu i tam tez sam dokonuje wyboru podobnie przy pisaniu np. hasła do sieci wifi klawiaturę pisze bzdury zamiast ,,i’’pisze,, .’’ co można z tym zrobić proszę o pomoc postaram sie zamiescic filmik na yuotube
Czytaj więcej : Lenovo A760 wyswietlacz zwariował złe wskazania wyboru | Wyświetlone : 2952 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Pytania, problemy

Jak oni mogą tak tanio wysyłać z Chin?

Witam,

Czy ktoś może wie jakim cudem Chińczycy są w stanie wysłać za darmo paczkę z towarem wartym kilka $. Przecież realna cena takiej wysyłki musi być co najmniej kilka dolarów a gdzie jakiś zysk?. Sama Poczta Polska bierzez ok 6 PLN za list polecony. Jak kupowałem na dx.com to była zasada że poniżej 15$ idzie pocztą nierejestrowaną. Teraz zamówiłem dwa zegarki z wysyłką razem 6,5$ z Ali i mam w pełni działający tracking. O ...
Czytaj więcej : Jak oni mogą tak tanio wysyłać z Chin? | Wyświetlone : 5232 | Odpowiedzi : 12 | Dział : HydePark

GearBest opinie

Witam. Ostatnio na naszym forum znalazłem tę oto strone. I chciałbym sie zapytac czy to pewniak.
Czytaj więcej : GearBest opinie | Wyświetlone : 1533 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Ładowarka samochodowa z ali

Witam, zastanawiam sie nad ladowarka samochodowa, czytalem ze polecaną firma jest belkin, czy taka ladowarka by sie nadala? i przede wszystkim, czy jest oryginalna...?
http://www.aliexpress.com/item/Original-Belkin-F8J070-Dual-Usb-car-charger-with-Micro-Data-cable-for-Samsung-phone-Mobile-phone/1886591271.html
w zasadzie 1 port by wystarczyl ale milo miec ten 2 w zapasie, 1A tez by wystarczyl ale milo miec ten drugi amper w zapasie (1A w baterie, reszta w telefon), ew kiedys moze jakis tablet naladowac...
mialem jakiegos belkina ale podrobke... niby 1A a dawal moze gdzies troszke ponad ...
Czytaj więcej : Ładowarka samochodowa z ali | Wyświetlone : 1635 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HydePark

Lenovo X2-T0 z LTE i MTK6595

Lenovo planuje w najbliższych dniach wydać pięć nowych smartfonów.
Pierwszym z nich jest Lenovo X2-T0, który trafił już do chińskiego urzędu certyfikacyjnego (TENAA)
Smartfon charakteryzuje się transmisją danych w standardzie LTE i smukłą obudową.

Obrazek

Lenovo X2-T0 ma zostać wyposażony w procesor o częstotliwości taktowania 2.2 GHz. Wszystko wskazuje na to ze bedzie to najnowszy procesor tajwańskiego MediaTeka – MTK6595, który wyposażony jest w cztery rdzenie zbudowane na architekturze ARM Cortex-A17 o częstotliwości taktowania od ...
Czytaj więcej : Lenovo X2-T0 z LTE i MTK6595 | Wyświetlone : 1270 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Meizu MX4 najszybszy chiński telefon przyłapany w benchmarku

Podgrzewania atmosfery przed premierą nowego flagowca Meizu ciąg dalszy. Tym razem do sieci "wyciekł" wynik popularnego testu Antutu(5.0).
Obrazek
MX4 uzyskał ponad 52 tyś. punktów w popularnym benchmarku co czyni go na obecną chwilę najszybszym chińskim smartfonem. Co ciekawe jest to standardowa wersja MX4 oparta na SoCu tajwańskiego producenta MTK6595 taktowanym na 2,2 Ghz i wspieranym przez 3 GB ram. Producent pokusił się o ekran niestandardowej wielkości 5,4 cala wyświetlający obraz o rozdzielczości 1920 x ...
Czytaj więcej : Meizu MX4 najszybszy chiński telefon przyłapany w benchmarku | Wyświetlone : 1744 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Jiayu F2 z LTE!

Jiayu F1 z powodu niesamowicie korzystnego stosunku jakości do ceny zdobył ogromną popularność. Chiński producent idzie za ciosem, już niebawem zaprezentuje nam następcę super budżetowego smartfona F2.
Obrazek
Obrazek

Specyfikacja techniczna telefonu ma nie odbiegać od tego co zobaczyliśmy w poprzedniku. Sercem smartfonu znów ma być dwurdzeniowy SoC(prawdopodobnie MTK6572) wspierany przez 512 MB ram. Nowością w F2 ma być zastosowanie modemu MTK6290, który zapewni obsługę szybkich sieci 4G. Telefon ma dwa sloty na kartę sim. ...
Czytaj więcej : Jiayu F2 z LTE! | Wyświetlone : 996 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

import notatek z zepsutego telefonu

Czy możliwy jest import notatek oraz wiadomości SMS z telefonu (huawei g300) na np. komputer? W telefonie nie działa dotyk, a mam tam zapisane ważne informacje.
Czytaj więcej : import notatek z zepsutego telefonu | Wyświetlone : 1108 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Vivo X5L

Chiński producent premium już wkrótce zaprezentuje nam nowy smartfon, będzie to model X5L.
Obrazek
W przeciwieństwie do poprzednich słuchawek Vivo nie będzie to smartfon high-endowy. Sercem urządzenia będzie układ MTK6592, wspierany przez 2 GB ram. Model MTK6290 zapewni nam obsługę szybkich sieci LTE. Fotki wykonamy 13 megapikselowym aparatem tylnym.Obrazek
Ficzerem słuchawki, co możemy wywnioskować po plakacie, ma być wysoka jakość dźwięku, jednak w przypadku telefonów Vivo to przecież norma. Całość ma działać pod kontrolą androida ...
Czytaj więcej : Vivo X5L | Wyświetlone : 1149 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570