Teraz jest 8 sie 2025, o 08:29

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

BLU Dash

BLU Dash to kolejna chińska propozycja dla osób pragnących mieć łączność LTE w swoim smartphone za niewygórowaną cenę.Obrazek
Dash będzie zdecydowanie smarthponem z dolnej półki.Na pokładzie znajdziemy procesor MediaTek MT6582,którego wydajność będzie wystarczająca tylko do podstawowych zastosowań i prostych gier(GPU:Mali 400MP). Wspomagać go będzie 512 MB ramu.Producent zastosował 5,5 calowy wyświetlacz jednak o bardzo niskiej rozdzielczości 854 x 480.Na pokładzie znajdziemy Androida w wersji 4.2.2.Telefon posiada wsparcie FDD-LTE.Nie znamy dokładnej ceny tego gadżetu nie powinna ...
Czytaj więcej : BLU Dash | Wyświetlone : 1042 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Szczerość sprzedawcy na Allegro

http://allegro.pl/smartfon-huawei-honor ... 62292.html

Huawei Honor 3C za 480PLN

" Telefon jest w takiej atrakcyjnej cene, ponieważ zrobiony innym producentem. Towar bardzo dobrej jakości."

Total LOL !

pozdrawiam Filozof71
Czytaj więcej : Szczerość sprzedawcy na Allegro | Wyświetlone : 1874 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Huwei C199 w TENAA

Kolejny telefon Huawei, został zauważony w TENAA.

Obrazek

Smartphon będzie posiadał 5,5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości HD czyli 720p. Sercem jego będzie 8-rdzeniowy Kirin 920, który obsługuje big.LITTLE, cztery rdzenie Cortex A15 i cztery Cortex A7.

C199 będzie miał 2GB pamięci RAM oraz 16 GB pamięci ROM.
Nie ma potwierdzenia czy znajdzie się w nim slot na karty SD lecz na zdjęciu poniżej można zauważyć, że będzie posiadał takowy slot.

Obrazek

Kosztować ma mniej więcej 320 ...
Czytaj więcej : Huwei C199 w TENAA | Wyświetlone : 1167 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Superwydajny Coolpad Daguan z NVIDIA Tegra K1

Co roku Coolpad wydaje nową odsłonę swojego flagowca Daguan. Ubiegłoroczny telefon Daguan dobrze się sprzedawał, Coolpad planuje powtórzyć sukces w tegorocznej odsłonie, prawdopodobnie jako Daguan 5. Najnowszy telefon Daguan będzie korzystał z procesora NVIDIA Tegra K1 i będzie wykonany z kevlaru.

Obrazek

Seria Coolpad Daguan skierowana jest na rynek telefonów high-end. NVIDIA Tegra K1 wykorzystuje strukturę 4 +1 Cortex-A15 i będzie zintegrowana z grafika GPU Keplar . Jest to 32-bitowy układ 4-PLUS-1 z rdzeniami Cortex-A15 ...
Czytaj więcej : Superwydajny Coolpad Daguan z NVIDIA Tegra K1 | Wyświetlone : 5437 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

WICO C1 Ładny 5,5 mm z wyświetlaczem 5,5-calowym

W obecnych czasach nie jest łatwo wypromować nową markę, idzie skończyć jak FAEA, lub wypłynąć jak Xiaomi, więc ważne jest aby zadebiutować udanym projektem z dobrym marketingiem.

Obrazek

Chińscy producenci telefonów mają obsesję na punkcie budowania ultra cienkich smartfonów z systemem Android. Wico idąc tym tropem zapowiedział swój pierwszy telefon o grubości zaledwie 5.5mm
Pierwszy telefon WICO, WICO C1 ma bardzo obiecujący początek. Konstrukcja telefonu przypomina LG G3 i ma bardzo wąskie ramki! 5,5-calowy telefon ...
Czytaj więcej : WICO C1 Ładny 5,5 mm z wyświetlaczem 5,5-calowym | Wyświetlone : 1351 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Goophone - gdzie mogą mi naprawić?

Witam, posiadam GooPhone i5s i jak to się mówi - coś uwaliłem. Tryb recovery już nie działa (a działał). Nie da się już włączyć telefonu - czarny ekran. I mam do was pytanie takie "Gdzie mogę go naprawić?" Czyli gdzie jest jakiś serwis, który mógłby mi to naprawić? Najlepiej w okolicach Warszawy.
Czytaj więcej : Goophone - gdzie mogą mi naprawić? | Wyświetlone : 1335 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Jak wejsć w recovery mode w chińskim telefonie

Witam, mój problem polega na tym, że mam zablokowany telefon-zbyt wiele prób narysowania wzoru. Wiadomo, mogę przecież wpisać swój gmail i po problemie lecz niestety nie mam połączenia z internetem.
Próbuje wejść w tryb recovery aby po prostu go sformatować lecz nie mam pojęcia jak.
Jak wciskam klawisz volume + i Power wyskakują jakieś testy itp..
Próbowałem prawie każdej kombinacji i dalej nic.
Na internecie też szukałem sporo lecz nic nie znalazłem..
Nawet nie wiem ...
Czytaj więcej : Jak wejsć w recovery mode w chińskim telefonie | Wyświetlone : 7755 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Wyniki sprzedaży Xiaomi, 271% wzrostu w tym roku

Podczas inauguracji Xiaomi MI4 ujawniono całkowitą ilość sprzedaży telefonów Xiaomi.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Lei Jun powiedział, że w ciągu ostatnich 3 lat, od 16 sierpnia 2011, Xiaomi wydał 5 telefonów, a łączna sprzedaż osiągnęła 57.36 milionów sztuk. . W pierwszym półroczu 2014 roku, Xiaomi już sprzedało 26.11 million telefonów komórkowych.
Poza tym, Xiaomi poinformowało również o sprzedaży poszczególnych modeli telefonów komórkowych,sprzedano w milionach:
Xiaomi Mi1 7.9
Xiaomi Mi2 17.4
Xiaomi MI3 10.5
Xiaomi Redmi 18 ...
Czytaj więcej : Wyniki sprzedaży Xiaomi, 271% wzrostu w tym roku | Wyświetlone : 1411 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Tajemniczy Coolpad z wynikiem antutu 44785

Dzisiaj wypłynęło zdjęcie z wynikami testu Antutu dla nowego telefonu Coolpad, to prawdopodobnie telefon z najnowszym procesorem MediaTek MTK6595

Obrazek

Numer modelu urządzenia Coolpad jest niewyraźny, ale widać, że zaczyna się od "8", oznacza to że ​​nie jest to flagowy telefon, lecz z serii produktów przeznaczonych dla China Mobile. Jak widać na fotografii, to urządzenie zdobyło 44785 punktów w benchmarku Antutu, to wynik wyższy niż w high-endowych telefonach produkowanych obecnie, w tym niedawno zaprezentowanemu Xiaomi ...
Czytaj więcej : Tajemniczy Coolpad z wynikiem antutu 44785 | Wyświetlone : 5229 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Xiaomi MI Band - opaska fitness za jedynie 13$

Po udanej prezentacji nowego flagowca Xiaomi - Mi4, przyszedł czas na nowe urządzenie od rozwijającej się firmy. Gadżetem o którym jest mowa w tytule jest opaska fitness - Xiaomi MI Band. Kosztuje jedynie 13$ i oferuje przy tym podobną funkcjonalność, którą znajdziemy w Sony SmartBand, za którego musielibyśmy zapłacić blisko 10 razy więcej.

Obrazek

Xiaomi MI Band jest opaską fitness skierowaną dla osób aktywnych fizycznie z wieloma czujnikami, które przydadzą nam się podczas treningu. Gadżet ...
Czytaj więcej : Xiaomi MI Band - opaska fitness za jedynie 13$ | Wyświetlone : 1811 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579