Teraz jest 28 kwi 2025, o 00:46

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Mediatek zapowiada procesor w technologi 20nm

64-bitowe procesory Mediateka są tym roku powszechnie stosowane przez chińskich producentów smartfonów, ale Tajwański mediatek nie planuje na tym poprzestać.
Obrazek

Dotychczas Mediatek wydał 64-bitowe procesory MT6595, MT6732 MT6752 i można je już spotkać w wielu telefonach.

Na uruchomienie czeka chipset MT6795, który będzie miał niesamowitą wydajność MT6595 (znany z Meizu MX4) i pracował w 64 bitowej architekturze . Dziś usłyszeliśmy o nowym telefonie Letv który może pracować z procesorem MT6795, charakteryzującym się 4 rdzeniami ...
Czytaj więcej : Mediatek zapowiada procesor w technologi 20nm | Wyświetlone : 1754 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Chińska podróbka BMW

W dziale humor chociaż w sumie to jest mało śmieszne.

http://4x4.auto-swiat.pl/chinska-podrob ... iata/zsltx
Czytaj więcej : Chińska podróbka BMW | Wyświetlone : 3226 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Humor

Meizu m1 mini od 28 stycznia

Czytaliśmy wiele plotek i przecieków na temat nowego telefonu Meizu. Na 28 stycznia Meizu zapowiada wydanie nowego produktu więc wszystkie plotki zostaną rozwiane.
Obrazek

Jest bardzo prawdopodobne, że nowym produktem będzie 5-calowy Meizu m1 mini, telefonu, który będzie bezpośrednim rywalem niedawno wydanego Xiaomi Redmi 2. Specyfikacja dla telefonu nie została ujawniona, ale niemal na pewno smartfon będzie wyposażony w 64 bitowy procesor tajwańskiego producenta Mediatek. Szacuje się że telefon będzie kosztował w Chinach około 699 ...
Czytaj więcej : Meizu m1 mini od 28 stycznia | Wyświetlone : 2205 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

ExPhone - blog o elektronice

Witajcie :)

Wreszcie znalazłem chwilkę żeby ogarnąć sprawy załegłej sprzed prawie pół roku recenzji oraz bloga ;)
Recenzja Oneplus One już niedługo :) Lepiej późno niż wcale.

http://exphone.pl

Coś byście zmienili ;)?
Czytaj więcej : ExPhone - blog o elektronice | Wyświetlone : 1664 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HydePark

Moment Smartwatch

Moment Smartwatch to ciekawy projekt smartzegarka albo raczej smarbransolety.
Jego autorzy w tej chwili przyjmują preordery, ostateczna cena nie jest znana (szacunki mówią o około 230 dolarach) a termin rozpoczęcia wysyłki jest wstępnie określony na czerwiec tego roku.

Obrazek

Tym co wyróżnia ten gadżet z pośród masy innych produktów typu "smart" jest nieczęsto spotykany długi czas pracy na jednym ładowaniu.
Producent zapewnia że będzie to około 30 dni. Ma to być możliwe głównie dzięki użyciu ...
Czytaj więcej : Moment Smartwatch | Wyświetlone : 1883 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Blocks. Modułowy Smartwatch.

Gotowi na odrobinę sci-fi?
Blocks Modular smartwatch-jego historia zaczyna się w Dolinie Krzemowej słonecznej Kalifornii ale nam to zupełnie nie przeszkadza bo wszyscy dobrze wiemy że zakończy się zapewne w Shenzhen w południowych Chinach.
Idea stojąca za tym smartwatchem jest zadziwiająco prosta. Dobieramy do naszego zegarka moduły które są nam potrzebne a większość z nich jest w bransolecie.
Sami decydujemy o wyborze wyświetlacza w kształcie i wielkości nam odpowiadającej, dodajemy gps, pulsometr, aparat, moduł gsm/LTE ...
Czytaj więcej : Blocks. Modułowy Smartwatch. | Wyświetlone : 1501 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Konsola od Xiaomi?

Od pewnego czasu słyszymy o potencjalnych projektach Xiaomi.
Słyszeliśmy plotki o laptopie, samochodzie a teraz Xiaomi zapowiada nowy produkt mający mieć swój debiut już 20 stycznia.

Obrazek

Czy będzie to konsola będąca konkurencją dla PS i XBox-a?
Nie możemy tego wykluczyć bo mówimy tu o firmie posiadającej potencjał i chęci do dywersyfikacji swojej działalności.
Jak dotąd Xiaomi wprowadziło na rynek kontrolery gry i wsparcie Android game box do MiTV.

Obrazek

Czy poniższy baner reklamowy to ...
Czytaj więcej : Konsola od Xiaomi? | Wyświetlone : 2319 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Stary wygląd Aliexpress

Witam.

Od jakichś 2 tygodni mam stary wygląd aliexpress zamiast nowego.
Niczego nie zmieniałem. Jak co jakiś czas wszedłem na stronę, a tam to:

http://images66.fotosik.pl/527/31fffc257d8f4354.png

Jak to przywrócić? Link wygląda tak:
Code: Zaznacz cały
http://www.aliexpress.com/premium/teclast.html?ltype=wholesale&SearchText=teclast&d=y&opensearch=true&origin=y&isViewCP=y

Dziwi mnie to "premium".
Zdążyłem się już przyzwyczaić do nowego wyglądu :-x
Czytaj więcej : Stary wygląd Aliexpress | Wyświetlone : 1622 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HydePark

Zakup słuchawek w Chinach - temat ogólny

Witam. Słuchawki to na tyle popularny towar, ze może warto żeby był oddzielny watek.

Szukam dla syna słuchawek nausznych i znalazłem takie Marshall Major Fx 50

http://www.aliexpress.com/item/Marshall ... 04159.html

Jak myślicie czy są oryginalne. Przebitka w stosunku do ceny u nas jest duża. Feedback jest dosyć dobry. Syn wyczytał, że firma Hama kupiła od Marshalla licencję na używanie znaku towarowego przy słuchawkach.

Czy w przypadku słuchawek jest może cło? ...
Czytaj więcej : Zakup słuchawek w Chinach - temat ogólny | Wyświetlone : 224093 | Odpowiedzi : 1466 | Dział : Akcesoria

Brak dostępu do smartfona budzi lęk i ogłupia

Znalazłem ciekawy artykuł:

Brak dostępu do smartfona budzi lęk i ogłupia uzależnione od niego osoby

Obserwujecie u siebie takie objawy? :mrgreen:
Czytaj więcej : Brak dostępu do smartfona budzi lęk i ogłupia | Wyświetlone : 1592 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570