Teraz jest 28 kwi 2025, o 00:46

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

muzyka z telefonu do radia BEZ wejścia aux, Z USB - możliwe?

Witam,
mam radio samochodowe z wejściem USB i BEZ wejścia aux. Jest jakiś sposób na przesłanie muzyki z telefonu na takie radio (poza transmiterem)?
Na ali trafiłem na takie kable/przejściówki
http://www.aliexpress.com/item/-/1993385104.html
http://www.aliexpress.com/item/A22-New-3-5mm-Male-AUX-Audio-Plug-Jack-to-USB-2-0-Female-Converter-Adapter/32267098405.html
Są też karty dźwiękowe na USB. Służą do wzmocnienia(?) muzyki wychodzącej z komputera. Mają wejście mikrofonowe, ale niestety mono.

Jeżeli chcemy dodać do swojego radia wejście USB, możemy dokupić kabel USB female - aux. W ten sposób można podpiąć pendrive pod wejście aux. ...
Czytaj więcej : muzyka z telefonu do radia BEZ wejścia aux, Z USB - możliwe? | Wyświetlone : 1639 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Co to za ROM / firmware - Jak go wgrać

Witam
Ucegliłam mój Sophone i6 plus 5.5''

Niestety w internecie nie mogę znaleźć odpowiedniego firmwaru.
Wgrywałam już kilkadziesiąt pod mój procesor.
Telefon albo nie wstaje albo ładuje się z "kreskami na wyświetlaczu.
Po załadowaniu nawet widać że system wstał bo działa dotyk ;-)
Nie wiedząc jak to ugryźć napisałam do sprzedawcy żeby wysłał mi soft do tego telefonu.
Wersja to V77 w menu pisało że jest to ...
Czytaj więcej : Co to za ROM / firmware - Jak go wgrać | Wyświetlone : 2202 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Inew V8 nie można nawiązać połączenia z aparatem

Witam, chciałem sobie dzisiaj odpalić aparat, a tu nagle jak włączam wyskakuje mi, że nie można nawiązać połączenia z aparatem. Tak to telefon zawsze mi działał w 100%, ani razu nie upadł. Każdą aplikacje z aparatu jak odpale to wywala ten sam błąd: "Nie można nawiązać połączenia z aparatem" i wywala do menu. Czy ktoś miał taki problem w tym telefonie bądź innym? Prosiłbym o każdą wskazówke. NIe mam pojęcia od czego to, tak nagle ...
Czytaj więcej : Inew V8 nie można nawiązać połączenia z aparatem | Wyświetlone : 1879 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Oppo R1C Snapdragon 615 2GB RAM

Fani chińskich telefonów wyczekują konferencji Xiaomi na której poznamy nowe produkty firmy, ale konkurencja nie śpi, Oppo także zaprezentuje nowy telefon i to już jutro.Obrazek

Być może nie będzie to takie wydarzenie jak prezentacja nowego flagowca Xiaomi, ale ci którzy cenią styl i design na pewno będą zainteresowani nowym smartfonem OPPO.

Dzięki chińskiemu urzędowi certyfikującemu TENAA poznaliśmy szczegóły specyfikacji Oppo R1C, nowy telefon wyposażono w procesor Snapdragon 615 , 5-calowy wyświetlacz 720p, 2 GB RAM, ...
Czytaj więcej : Oppo R1C Snapdragon 615 2GB RAM | Wyświetlone : 3095 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

Mediatek wyprodukuje 10 i 12 rdzeniowe procesory

Wiele osób wyśmiewało MediaTeka po tym jak uruchomił pierwszy na świecie prawdziwy 8-rdzeniowy procesor. Jeszcze w tym roku Mediatek chce wydać 10 i 12 rdzeniowe procesory, czy i tym razem będzie on źródłem kpin?Obrazek

Mediatekowi udało się spopularyzować 8-rdzeniowe procesory w zeszłym roku, choć rywal Qualcomm publicznie szydził z tego rozwiązania (zobacz ten film ) a po czasie wprowadził własny 8-rdzeniowy procesor Snapdragon 615!

Koniec zeszłego roku upłynął pod znakiem 64-bitowych 8-rdzeniowych procesorów , co ...
Czytaj więcej : Mediatek wyprodukuje 10 i 12 rdzeniowe procesory | Wyświetlone : 3075 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Nowości

BlackPeach Digital Co.,LTD ile dają gwarancji ?

http://www.aliexpress.com/store/712948 kupiłem u nich 7 miesięcy temu xiaomi note. Byłem pewny że dają 1 rok gwarancji . Chciałem zareklamować telefon (wyświetlacz dostał ciemnych plam ), ale mi odpisali że dają tyko 6 miesięcy gwarancji. Mogą mi dać 3$ zwrotu. Sprawdzi ktoś ten sklep i mi powie ile w końcu dają tej gwarancji. U mnie słabo z angielskim i może faktycznie dają tylko 6 miechów.
Czytaj więcej : BlackPeach Digital Co.,LTD ile dają gwarancji ? | Wyświetlone : 1902 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

7 calowy ViewSonic 69Q

ViewSonic nie jest firmą szeroko znaną jako producent smartfonów. Najwyraźniej zamierzają to zmienić wypuszczając na rynek rzadko spotykany rodzaj smartfona. Będzie to smartfon 7 calowy.
Dla zdecydowanej większości to przesada ale niewątpimy że znajdą się chętni na taką słuchawkę.
ViewSonic ViewPad 69Q nie zachwyca parametrami, ekran o rozdzielczości 1024 x 600, 1GB RAM-u i 8GB pamięci wbudowanej rozszerzalnej o kartę SD to w roku 2015 słaby wynik. Procesor to Mediatek MT 6582 lub MT8382. Całość ...
Czytaj więcej : 7 calowy ViewSonic 69Q | Wyświetlone : 1709 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

czy jest tu ktos z Poznania co by mi pomogl zrobic telefon??

Chłopaki jest któryś z was z Poznania albo dobrze tlumaczy. Niestety nadal nie porazdzilam sobie ze zmiana imei w moim i6. filmiki na youtubie mi nie pomogly. Proszeeee pomozcie mi :cry:
Czytaj więcej : czy jest tu ktos z Poznania co by mi pomogl zrobic telefon?? | Wyświetlone : 1435 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Gwarancja? XIAOMI Piston II

Witam
Problem 1:
Jedna słuchawka grac mocno, a druga bardzo słabo!
Czy to podłącze do Laptopa, PC czy Telefonu Xioami Red Rice (1 typ WCDM - chyba tak to się pisało.)

Koleś:
beckey Yang
China (Mainland) (Guangdong)

Pytanie:
1. Czy istnieje możliwość wymiany/ na nową słuchawkę/ zwrot kasy bez odsyłania bo to kosztuje kolesiowi z chin?
2. Czy jak koleś już tego nie sprzedaje to może mi zwrócić kasę ?
3. Jak byś postąpił na ...
Czytaj więcej : Gwarancja? XIAOMI Piston II | Wyświetlone : 1699 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

mode I9500

Witam
Mam taki problem a mianowicie chcialabym w swoim telefonie uaktualnic androida na minimum 4.3. Aktualnie moj telefon ma androida 4.2.3. Moze mi ktos pomoc jak mam to zrobic ? skad sciagnac ? no i czy w ogole sie da...
Czytaj więcej : mode I9500 | Wyświetlone : 1704 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570