Teraz jest 18 maja 2025, o 15:09

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

LG e980, kiedy Lollipop ?

Witam, wiecie coś może o andku 5 na LG ?

Wysłane z mojego LG-E980 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : LG e980, kiedy Lollipop ? | Wyświetlone : 3348 | Odpowiedzi : 16 | Dział : ROMy i Modyfikacje

CM 11 czy Android 4.4

Co będzie lepsze dla zwykłego, zupełnie przeciętnego użytkownika? CM11 czy czysty Kit Kat? To będzie jego pierwszy Android. Może to mieć jakieś znaczenie dla takiego użytkownika co jest zainstalowane?
Czytaj więcej : CM 11 czy Android 4.4 | Wyświetlone : 1830 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

mobile phone i9082 mtk6517 potrzebuje rom!!

Witam.
Kupiłem clona samsunga , telefon działał lecz czasami świrował dotyk podczas wybierania połączenia i chciałem wgrać inny soft no i uwaliłem telefon teraz niemego znaleść odpowiedniego softa do niego ktoś pomoże??nie moge dodać zdjęcia bo wyskakuje że brak przestrzeni na dysku
oznaczenia jakie mam podane na telefonie to Samsung i9082 mtk 6517 black. telefon posiada dual sim bloototh i wifi
Pozdr
Czytaj więcej : mobile phone i9082 mtk6517 potrzebuje rom!! | Wyświetlone : 3165 | Odpowiedzi : 21 | Dział : ROMy i Modyfikacje

SolidEnergy - Baterie o dwukrotnie większej pojemności

Obecnie używane baterie mają swoje początki w roku 1991 kiedy to Sony rozpoczęło wprowadzanie na rynek ogniw litowo jonowych.
Baterie te ciągle bazują na anodach grafitowych. SolidEnergy rozpoczęło współpracę z Massachusetts Institute of Technology i twierdzi że zbudowało baterię litowo-jonową z ultra cienką anodą litowo-miedzianą zdolną do zmagazynowania dwukrotnie większej ilości energii w porównaniu do anody grafitowej.
W chwili obecnej SolidEnergy pracuje nad taką właśnie baterią dla Googlowego projektu Ara (smartfon modułowy pozwalający dowolnie konfigurować ...
Czytaj więcej : SolidEnergy - Baterie o dwukrotnie większej pojemności | Wyświetlone : 1696 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

potrzebna pomoc w celu zidentyfikowania urządzenia

Wpadł mi w ręce ostatnio typowy chińczyk ni to tablet ni telefon 7 cali. Problemem z nim są dwie rzeczy znany wszystkim brak gpsa (po APO też nie chula) no i mniej uciążliwy brak języka polskiego. Ogólnie egzemplarz traktuje czysto szkoleniowo tzn. zrootowałem, wrzuciłem CWM i nawet już ze cztery softy wgrałem ale żaden nie odpalił więc przez chwile miałem cegłe ale recover się spidał na medal. Niby wujek pokazuje że MT6589 ale MTK Toll ...
Czytaj więcej : potrzebna pomoc w celu zidentyfikowania urządzenia | Wyświetlone : 1727 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Elephone z Alledrogo...

Witam. Czy ta oferta nie wydaje się ciut podejrzana??

http://allegro.pl/show_item.php?item=5015779351
Czytaj więcej : Elephone z Alledrogo... | Wyświetlone : 1672 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HydePark

SwiftKay problem na coolpad f1

problem wygląda następująco
Obrazek
Obrazek

te większe emoty są na samsungu s4 a te małe na coolpad f1, ta sama wersja swiftkaya wiec jakim cudem emoty są inne? co z moim coolpadem nie tak?
Czytaj więcej : SwiftKay problem na coolpad f1 | Wyświetlone : 1647 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi Redmi Note 2 Specyfikacja rozczarowuje

Fani Xiaomi czekający na następną generację Xiaomi Redmi Note 2 mogą zostać trochę rozczarowani, jeśli ta specyfikacja okaże się prawdziwa.

Obrazek

Xiaomi Redmi 2 jest już w sprzedaży, a wersja z 2GB pamięci RAM ukaże się wkrótce. Teraz prace trwają nad następcą Redmi Note. TENAA opublikował specyfikacje Redmi Note 2, ale specyfikacja jest trochę rozczarowująca.

Patrząc na specyfikacje widzimy, że wymiary, pojemność baterii i wiele innych szczegółów Redmi Note pozostają bez zmian. Procesor bedzie taktowany ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi Note 2 Specyfikacja rozczarowuje | Wyświetlone : 3915 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Nowości

Ulefone Be X do kupienia za 90 dolarów,

Ulefone chce zdobyć silą pozycję wśród chińskich telefonów budżetowych, ich nowy telefon kosztuje tylko 89,99 dolarów w sprzedaży międzynarodowej.

Obrazek

Ulefone Be X zadebiutował kilka dni temu, a już jest oficjalnie sprzedawany za pośrednictwem sklepów internetowych za 89,99$. Od wczoraj testuje Ulefone Be Pro który zrobił na mnie dobre wrażenie. Firma przywiązuje duża wagę do jakości wykonania i estetyki. Być może podobnie będzie i z tym tanim telefonem.
Obrazek

Specyfikacja Ulefone Be X obejmuje 4,5 ...
Czytaj więcej : Ulefone Be X do kupienia za 90 dolarów, | Wyświetlone : 1905 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Wgrywanie miui - problem

Witam.

Chcialbym wgrac miui do mojego telefonu, lecz nie wiem za bardzo jak sie za to zabrac. Probowalem sciagnac CWM Recovery, i TWRP probujac zainstalowac to przez MTK Droid Tool, Recovery Update. Nietesty po instalacji nic sie nie dzieje, widoczne jest tylko standardowe recovery. Moze trzeba zrootowac telefon i dopiero wtedy wgrywac przez MTK? Prosze o pomoc.

Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Wgrywanie miui - problem | Wyświetlone : 1809 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165507 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39572