Teraz jest 28 kwi 2025, o 08:58

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Coolpad X7 (8690) MT6595 2GB RAM FHD

Coolpad nie miał ostatnio dobrej prasy, może kolejny telefon będzie bez niespodzianek zaszytych w sofcie. Najnowsze dzieło Coolpada z procesorem MT6595 to Coolpad X7.

Obrazek

Coolpad X7 jest również nazywany Coolpad 8690, telefon posiada 5.2-calowy wyświetlacz 1920 x 1080, 2GB RAM, 16GB pamięci p wewnętrznej i działa z Androidem 4.4.2 KitKat. Dane techniczne aparatu nie zostały jeszcze ujawnione, ale widzimy podwójną lampą błyskową LED.Ponad to telefon ma LTE i ma miejsce dla dwóch kart SIM. ...
Czytaj więcej : Coolpad X7 (8690) MT6595 2GB RAM FHD | Wyświetlone : 11475 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Błędny link

Witam,
W stopce jest błędny adres podpięty pod keyword "Zakupy z Chin"
Kieruje na : http://http//telchina.pl/zakupy-w-chinach-f46.html

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Błędny link | Wyświetlone : 4675 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

[Ostrzeżenie] Podróbki telefonów Lenovo i innych marek

W ostatnim czasie na Forum widać coraz więcej zapytań o telefony, które sprawiają wrażenie produktów firmy Lenovo, w istocie są tylko ordynarnymi podróbkami. Ich wspólną cechą jest atrakcyjna cena (100-130$) i wypasiona specyfikacja dorównująca (a często przewyższająca) flagowcom znanych firm. Specyfikacja umieszczona na aukcji obiecuje nam zwykle 8-rdzeniowy procesor, 3 a nawet 4 Gb RAM, 16 lub 32 Gb pamięci wewnętrznej, do tego ekran Full HD. W rzeczywistości otrzymujemy telefon napędzany 2-rdzeniowym procesorem, 512 Mb ...
Czytaj więcej : [Ostrzeżenie] Podróbki telefonów Lenovo i innych marek | Wyświetlone : 67374 | Odpowiedzi : 241 | Dział : Lenovo

Nadchodzi IOcean M6752 64bit LTE 3GB RAM

Poznaliśmy szczegóły nowego flagowego telefonu iOcean M6752 64bitowym procesorem.
Obrazek

IOcean M6752 będzie pierwszym 64 bitowym smartfonem z LTE w portfolio iOcean.
Sercem telefonu jest 64 bitowy chipset Mediatek MT6752 który działa z taktowaniem 1,7 GHz i wspierany jest przez 3GB pamięci RAM, firma chce również wydać model 2 GB pamięci RAM.

Z chipsetem MT6752, iOcean będzie w stanie zaoferować transmisje danych w standardzie GSM, WCDMA i LTE, funkcję przesyłania plików HotKnot zbliżoną w użycie ...
Czytaj więcej : Nadchodzi IOcean M6752 64bit LTE 3GB RAM | Wyświetlone : 5496 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Nowości

ASUS ZenFone 2 z 4 GB RAM

Asus doskonale przygotował się do trwających właśnie targów CES. Jednym z bardziej interesujących premierowych produktów jest dla czytelników Telchina ASUS ZenFone 2. Występuje on w dwóch wariantach, ten najlepszy oferuje aż 4 GB RAM-u. Telefon prezentuje się bardzo elegancko za sprawą wąskich ramek i przyjemnego dla oka tylnego panelu na którym znajdziemy też przycisk głośności. Do wyboru są kolory czarny, czerwony, srebrny i złoty. Ekran to 5.5 FHD, procesor intel atom Z3560 lub Z3580 64bitowy. ...
Czytaj więcej : ASUS ZenFone 2 z 4 GB RAM | Wyświetlone : 6099 | Odpowiedzi : 35 | Dział : Nowości

Zapłata za towar

Cześć
Z góry przepraszam za zawracanie tyłka ale po raz pierwszy chce coś kupić na aliexpres i z tad moje pytanie czy da się zapłacić normalną koartą kredytową z millenium bank czy trzeba zakladać ta walutową

http://www.bankmillennium.pl/documents/ ... 1358832037

posiadam takową karte czy jesli wpisze jej dane na koncu dokonywanej transakcji uda mi sie zakupić towar ? Czy konieczna jest ta walutowa ?
Czytaj więcej : Zapłata za towar | Wyświetlone : 1395 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Pojedynek Meizu i Xiaomi

Dziś dyrektor generalny Meizu ogłosił że ich najnowszy 5calowy smartfon, który trafi do sprzedaży przed 18.02.2015, będzie lepszy od Xiaomi Redmi 2. Nie należy się tymu dziwić bo już teraz wiemy że Meizu M1 Note to konkurent dla Redmi Note.

Obrazek

Według zapewnień ich najnowszy wyrób będzie posiadał 5 calowy ekran (wg niektórych źródeł 4.7cala) FHD w jakości 1080p i procesor Mediatek MT 6752 z 13mpx aparatem głównym.
Ma to być smartfon konkurencyjny cenowo w ...
Czytaj więcej : Pojedynek Meizu i Xiaomi | Wyświetlone : 2089 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

ECOO Aurora

Chińska firma Ecoo powstała w 2004 roku w Shenzhen ale mimo tak długiego okresu działania jest nam, forumowiczom Telchina, mało znana.
Ich pierwszy nowy smartfon na 2015 rok to ECOO AURORA występujący w dwóch wariantach.

Obrazek

Wizualnie nie różnią się niczym, obydwa prezentują się elegancko, posiadają 5.5 calowe wyświetlacze a w przycisku home ukryty jest skaner linii papilarnych.
To co je rozróżnia to zastosowane procesory a co za tym idzie pozostałe parametry.
Dla tańszego modelu ...
Czytaj więcej : ECOO Aurora | Wyświetlone : 2119 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Leagoo Lead 2

Telefon nowy, na drugi dzień po zakupie przestał działać klawisz "wstecz" na panelu dotykowym pod ekranem. Home i settings działają , ekran też i cała reszta funkcji a strzałka w ogóle nie reaguje. Próbowałem restartować, przywracałem ustawienia fabryczne, zainstalowałem aktualizację ze strony leagoo i dalej nic. Czy może to być jakiś problem z softem czy uszkodzenie panelu dotykowego? Czy da się to naprawić u nas czy odsyłać słuchawkę do chińczyka.
Telefon kupiony na geekbuying - ...
Czytaj więcej : Leagoo Lead 2 | Wyświetlone : 1562 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Desay Mirror X5 najtańszy smartfon pokryty szkłem szafirowym

W momencie gdy większość świata oczekuje od znanych producentow spopularyzowania szkła szfirowego do pokrycia wyświetlaczy smartfonów to chińscy wytwórcy nie mają zamiaru czekać i prezentują takie oto perełki

Obrazek
Obrazek

Desay Mirror X5 to telefon którego 5calowy ekran jest pokryty szkłem szafirowym a dla wzmocnienia odczucia że mamy doczynienia z produktem luksusowym i dopracowanym producent pokusił się również o wykonanie tylnego panelu ze szkła. Całość uzupełnia metalowa obwódka. Jak dotąd jest to chyba najtańszy telefon ...
Czytaj więcej : Desay Mirror X5 najtańszy smartfon pokryty szkłem szafirowym | Wyświetlone : 1477 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165494 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570