Teraz jest 3 lis 2025, o 19:41

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi wprowadzi w 2015r na rynek telefon za 81 dolarów

Xiaomi w przyszłym roku chce na rynku chińskim sprzedawać smartfona za 500 Yuan czyli 81 dolarów..
Obrazek
Xiaomi jest obecnie trzecim producentem telefonów na świecie i aby w przyszłym roku pozostać w TOP 5 zamierza wprowadzić na rynek więcej nowych smartfonów.

Według dostawców podzespołów z Tajwanu, Xiaomi pracuje obecnie nad tanim wyświetlaczem dla nowego telefonu Xiaomi. Nowe urządzenie klasy podstawowej będzie znacznie tańsze niż obecne smartfony z serii Redmi. Szacunkowa cena detaliczna nowego telefonu Xiaomi ...
Czytaj więcej : Xiaomi wprowadzi w 2015r na rynek telefon za 81 dolarów | Wyświetlone : 2811 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

INEW V7

Cześć.

Co tu będę dużo pisał. Zajrzyjcie sami i wypowiedzcie się.
http://www.aliexpress.com/item/Original ... 96213.html

Jak dla mnie to zbyt piękne, a Wam?
Czytaj więcej : INEW V7 | Wyświetlone : 2825 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Jaką kupić szczoteczkę ultrasoniczną ?

Witam,
Nie miałem styczności z szczoteczkami elektrycznymi jestem raczej tradycjonalistą w tym temacie ale córka nastolatka chce szczoteczkę do zębów elektryczną.

Wyczytałem że szczoteczki ultrasoniczne to nowszy typ szczoteczek elektrycznych miej-więcej wiem jaka jest różnica w działaniu ale nie mam pojęcia jakiej marki kupić.
Cena do 200zł
Szczoteczkę chcę kupić w POLSCE żeby nie było że od Chińczyków :-)

Jeżeli macie doświadczenie w tym temacie to proszę ...
Czytaj więcej : Jaką kupić szczoteczkę ultrasoniczną ? | Wyświetlone : 9954 | Odpowiedzi : 34 | Dział : HydePark

Elephone P5000 z ogromną baterią 5350 mAh

Firma Elephone nie przestaje nas zaskakiwać. Dopiero co zaprezentowano P3000S, tani telefon z LTE, chwilę później zapowiedziano Elephone P6000 z 64 bitowym procesorem, a teraz firma zaskoczyła nas telefonem z ogromną baterią o pojemności 5350mAh.Obrazek

Elephone P5000, bo o nim mowa, posiada także 5-calowy ekran o rozdzielczości FHD (1080p), 8-rdzeniowy procesor tajwańskiego producenta Mediatek – MT6592, 2 GB pamięci RAM i , 16 GB pamięci wewnętrznej z możliwością rozbudowy poprzez gniazdo MicroSD.

Główna kamera w ...
Czytaj więcej : Elephone P5000 z ogromną baterią 5350 mAh | Wyświetlone : 5108 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

Serwis "chińczyka" - gdzie ?

Witam, mam do wymiany gniazdo słuchawkowe, telefon DooGee DG2014 - czy orientuje się ktoś gdzie w wawie można to zrobić ? Czy serwis będzie miał (czy to standardowe elementy) gniazdo na wymianę ? A może jest to kwestia tylko naprawienia ? Objawy: po włożeniu wtyczki słuchawek, nie rozłącza się głośnik zewnętrzny w telefonie.
Czytaj więcej : Serwis "chińczyka" - gdzie ? | Wyświetlone : 1671 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Dakele 3 w cenie 750pln

w nowym roku 2015 szykuje się wysyp słuchawek z 3gb ramu i 64bit procesorem. Dakele 3 może zapewne stanie się w centru zainteresowania na forum technika, a zatem szykuje się znów walka cenowa. To dobry znak dla Nas konsumentów. Pierwsza specyfikacja pod linkiem.

http://www.gizchina.com/2014/12/03/dake ... fications/
Czytaj więcej : Dakele 3 w cenie 750pln | Wyświetlone : 2583 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Nowość od Zopo. Dla fotografa?

Na 25 grudnia Zopo zapowiada premierę swojego nowego telefonu.
Tym razem wysiłki firmy skupiły się na aparcie fotograficznym.

Obrazek

W wolnym tłumaczeniu powyższe słowa mają znaczyć: naciśniecie migawki nie wywoła wstrząsu.

Obrazek
Obrazek

Najprawdopodobniej znaczy to że nowe Zopo będzie wyposażone w OIS ( optyczną stabilizację obrazu) czyli coś nieczęsto idącego w parze z procesorem Mediateka.
Czy tym razem zobaczymy Zopo ze Snapdragonem? Jeśli tak to może to być 615 choć nie należy tu całkowicie ...
Czytaj więcej : Nowość od Zopo. Dla fotografa? | Wyświetlone : 2176 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Pytanie o waluty na Ali

Witam,
Jezeli na Ali zmienie walute na np.
109 $ AUD Wychodzi mi 301 zl
Za to jak wezme 109 $ Usd czyli zwykly amerykanski wychodzi 335 zl

Roznica jak widac jest i tu pytanie, o co chodzi?
Czytaj więcej : Pytanie o waluty na Ali | Wyświetlone : 1737 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HydePark

Popsuty mikrofon

Witam, gdy wyszedłem dziś na dwór i próbowałem zadzwonić do znajomego nie słyszał mnie, w domy sprawdziłem i słychać tylko bardzo cicho i to tylko gdy się krzyczy do słuchawki, mogę to jakoś naprawić czy muszę odsyłać do chin? mój telefon to kingsing s2
Czytaj więcej : Popsuty mikrofon | Wyświetlone : 1683 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Elephone P6000 jednak bez androida 5.0

Wczoraj media obiegła informacja że Elephone P6000, będzie dostarczony z systemem Android 5.0 Lollipop jednak Elephone poinformowało ze tak nie będzie.

Obrazek

Na oficjalnej stronie produktu widać informacje że telefon będzie posiadał 64bitowy procesor , LTE i Androida 5.0 Lollipop (jest nawet zdjęcie lizaka na stronie!).
Obrazek

Elephone twierdzi że telefon otrzyma wkrótce aktualizacja OTA do Androida 5.0 Na stronie w specyfikacji telefonu widać że będzie sprzedawany z Android 4.4.4.

Elephone P6000 będzie jednym z ...
Czytaj więcej : Elephone P6000 jednak bez androida 5.0 | Wyświetlone : 2771 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165093 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39588