jak wgrać rota w ZTE q705u

Nie piszemy tutaj o problemach typowych dla poszczególnych modeli telefonów

jak wgrać rota w ZTE q705u

Postprzez loney » 29 lis 2014, o 20:40

Witam jak wgrać rota do ZTE q705u ? Pomoże ktoś ?
Avatar użytkownika
loney
 
Posty: 166
Dołączył(a): 15 wrz 2014, o 22:35
Telefon:: Ulefone be pro

Reklama

Re: jak wgrać rota w ZTE q705u

Postprzez bartazzz » 29 lis 2014, o 21:19

A framaroot probowales?
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5394
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 11:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: jak wgrać rota w ZTE q705u

Postprzez loney » 29 lis 2014, o 21:45

Nie próbowałem. A mógł być coś więcej powiedzieć na ten temat ?
Avatar użytkownika
loney
 
Posty: 166
Dołączył(a): 15 wrz 2014, o 22:35
Telefon:: Ulefone be pro

Re: jak wgrać rota w ZTE q705u

Postprzez shayk » 29 lis 2014, o 21:50

vRootem?
MEIZU MX4 < LENOVO K3 NOTE < MEIZU M2 < ELEPHONE P7000 < XIAOMI Mi3 < MEIZU M1 NOTE < EACHINE M1 < P6i < STAR N9800
Pomagam w zakupach z Chin
Avatar użytkownika
shayk
VIP
 
Posty: 1845
Dołączył(a): 4 kwi 2014, o 13:16
Pochwały: 41
Telefon:: elephone

Re: jak wgrać rota w ZTE q705u

Postprzez loney » 29 lis 2014, o 21:56

a czy tym nie uszkodzenie tel ?
Avatar użytkownika
loney
 
Posty: 166
Dołączył(a): 15 wrz 2014, o 22:35
Telefon:: Ulefone be pro

Re: jak wgrać rota w ZTE q705u

Postprzez loney » 29 lis 2014, o 22:03

vRootem nie pomaga
Avatar użytkownika
loney
 
Posty: 166
Dołączył(a): 15 wrz 2014, o 22:35
Telefon:: Ulefone be pro

Re: jak wgrać rota w ZTE q705u

Postprzez shayk » 29 lis 2014, o 22:08

Może nie umiesz wgrywać?
MEIZU MX4 < LENOVO K3 NOTE < MEIZU M2 < ELEPHONE P7000 < XIAOMI Mi3 < MEIZU M1 NOTE < EACHINE M1 < P6i < STAR N9800
Pomagam w zakupach z Chin
Avatar użytkownika
shayk
VIP
 
Posty: 1845
Dołączył(a): 4 kwi 2014, o 13:16
Pochwały: 41
Telefon:: elephone

Re: jak wgrać rota w ZTE q705u

Postprzez loney » 29 lis 2014, o 22:09

ściągnełem program, podłączyłem telefon i w poradniku widziałem że trze ba ten przycisk nacisnąć a ja go klikam i nic się nie dziej :/
Avatar użytkownika
loney
 
Posty: 166
Dołączył(a): 15 wrz 2014, o 22:35
Telefon:: Ulefone be pro

Re: jak wgrać rota w ZTE q705u

Postprzez loney » 29 lis 2014, o 22:17

framaroot też nie działą bo wywala error :/
Avatar użytkownika
loney
 
Posty: 166
Dołączył(a): 15 wrz 2014, o 22:35
Telefon:: Ulefone be pro

Re: jak wgrać rota w ZTE q705u

Postprzez loney » 29 lis 2014, o 22:19

mam też wgraną od razu apke superusera lecz też wywala error przy instalowaniu
Avatar użytkownika
loney
 
Posty: 166
Dołączył(a): 15 wrz 2014, o 22:35
Telefon:: Ulefone be pro

Re: jak wgrać rota w ZTE q705u

Postprzez jerzyf » 29 lis 2014, o 23:30

Spróbuj "King Root"
Jerzy
Avatar użytkownika
jerzyf
 
Posty: 12
Dołączył(a): 26 paź 2014, o 01:50
Lokalizacja: Warszawa
Telefon:: UMI C1


Powrót do ROMy i Modyfikacje



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama