Teraz jest 27 kwi 2025, o 23:25

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Subor s3 pierwszy smartfon bez bocznych ramek

Wśród chińskich producentów zapanował nowy trend na bezramkowe smartfony , poprzednio producenci mieli obsesję na punkcie szczupłości swoich smartfonów, widzieliśmy urządzenia Super Slim takich producentów jak jak Vivo X5 Max , OPPO R5 , a ostatnio Gionee Elife S7 4,6 mm .

Obrazek

Teraz wygląda na to, że producenci skupiają się na innej dziedzinie budowy smartfonów - ramkach. W ciągu ostatnich dwóch lat, rozmiar ramek w smartfonach zmniejszyły się w dużym stopniu. Wczoraj pisałem o ...
Czytaj więcej : Subor s3 pierwszy smartfon bez bocznych ramek | Wyświetlone : 2340 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

Promocja Walentynkowa w Amazon!

PROMOCJA WALENTYNKOWA W AMAZON!

Oferta ważna do 14 lutego - 37 aplikacji całkowicie za darmo, m.in.:
OfficeSuite Professional 8,
Longman Dictionary of Contemporary English 5,
Runtastic PRO,
Doodle Jump,
Cut the Rope: Experiments,
80 days,
Back to Bed,
i wiele więcej.

Link do wszystkich aplikacji: http://www.amazon.com/b/ref=amb_link_42 ... 2350149011
Czytaj więcej : Promocja Walentynkowa w Amazon! | Wyświetlone : 2697 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

problem z autofocusem, zdjęcia makro. Alcatel 8008D

Siemka, od jakiegoś czasu mój telefon cierpi na słabe zdjęcia z bliska, mają one słabą jakość. Byłem naprawdę zadowolony z ostrości zdjęć z bliskiej odległości, jednak nagle w pewnym momencie się ona dosyć znacznie pogorszyła. Nie pomogła zmiana romu, ani backup obecnego.

czy może to być uszkodzenie fizyczne? Po przyłożeniu do ucha w momencie łapania ostrości, aparat wydaje jakieś ciuchutkie dźwięki. Parę razy telefon mi upadł, może tu jest problem?

Dodam tylko, że telefon ten ...
Czytaj więcej : problem z autofocusem, zdjęcia makro. Alcatel 8008D | Wyświetlone : 1556 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

A9+ MTK 6592 jak root-ać ??

Witam.
Od tygodnia czytam i próbuję.
Nic mi nie wychodzi.
Z drugiej strony nie chcę zwalić systemu.
Proszę o pomoc.
Jakieś wskazówki,linki ...
Android 4.4.2
V1.0

Pozdrawiam.
Czytaj więcej : A9+ MTK 6592 jak root-ać ?? | Wyświetlone : 1944 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Serendipity S7, smartfon niemal bez bocznych ramek

Nowe chińskie marki aby zyskać rozgłos i dużą sprzedaż nie mogą oferować przeciętnych urządzeń. Serendipity S7 to Smartfon którego wyświetlacz ma minimalne ramki boczne

Obrazek

W sieci pojawiły się prawdziwe zdjęcia Serendipity S7 ujawniając niesamowicie wąskie ramki wokół ekranu.
Serendipity S7 posiada 5.5-calowy wyświetlacz Full HD, z technologią 2.5D. Producent zdecydował się naprocesor Qualcomm Snapdragon 400 MSM8928 o taktowaniu 1.6GHz wspomagany przez 2GB pamięci RAM i 16GB pamięci wbudowanej. Wydaję się że lepszym rozwiązaniem było ...
Czytaj więcej : Serendipity S7, smartfon niemal bez bocznych ramek | Wyświetlone : 2832 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

Brak google play store

Witam, posiadam klona iphone 6, prawdopodobnie jest to goophone. Po zrobieniu roota i wgraniu wszystkich ciekawszych aplikacji zacząłem czyścić system. Przez przypadek usunąłem Google Play Store :-/
Aktualnie nie mogę używać komunikatorów typu GG - wyskakuje "google services missing"
Nie mogę też dostać się do trybu recoery żeby zrobić reset.
Wgrywanie ręczne nie przynosi również skutku, chociaż przyznaje się, że robiłem to "na czuja".
Poradzicie jak przywrócić ...
Czytaj więcej : Brak google play store | Wyświetlone : 3444 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Pytania, problemy

Gionee Elife S7 mierzy 4.6 mm grubości

Tytuł najcieńszego smartfona na świecie od lat należy do chińskich marek, Gionee (Elife S5.5, S5.1), OPPO (R5) i vivo (X5Max), a ostatnio na chwilę koronę przejął Coolpad ze swoim IVVI K1 mini mierzącym zaledwie 4.7 mm grubości.
Obrazek

Gionee planuje na zbliżających się targach MWC ponownie zaprezentować najcieńszy na świecie telefon.
Według doniesień, Gionee Elife S7 będzie mierzył zaledwie 4,6 mm grubości, niedawno wyciekły zdjęcia tego telefonu.
ObrazekObrazekObrazek

Oczekuje się, że telefon będzie posiadał 2GB ...
Czytaj więcej : Gionee Elife S7 mierzy 4.6 mm grubości | Wyświetlone : 1692 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Gionee Elife S7 mierzy 4.6 mm grubości

Tytuł najcieńszego smartfona na świecie od lat należy do chińskich marek, Gionee (Elife S5.5, S5.1), OPPO (R5) i vivo (X5Max), a ostatnio na chwilę koronę przejął Coolpad ze swoim IVVI K1 mini mierzącym zaledwie 4.7 mm grubości.
Obrazek

Gionee planuje na zbliżających się targach MWC ponownie zaprezentować najcieńszy na świecie telefon.
Według doniesień, Gionee Elife S7 będzie mierzył zaledwie 4,6 mm grubości, a niedawno wyciekły już zdjęcia tego telefonu.
Oczekuje się, że telefon będzie posiadał ...
Czytaj więcej : Gionee Elife S7 mierzy 4.6 mm grubości | Wyświetlone : 1631 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

UWAGA! REGULAMIN I SZABLON ZAPYTAŃ! Przeczytaj i stosuj!

Regulamin działu Tablety w kwestii zapytań

Stosowanie szablonu jest obowiązkowe, ułatwi on doradzenie Wam w kwestii wyboru tabletu.
Pamiętajcie, szablon jest nie dla Was, tylko dla tych, którzy mają Wam pomóc.
Parametr cena jest OBOWIĄZKOWY! Inne parametry proszę uzupełniać w miarę potrzeb, pamiętając, że im ich więcej, tym łatwiej zawęzić wybór.
Tytuł wątku musi zawierać w miarę możliwości jak najwięcej naprowadzających informacji.
Zanim dodasz nowy wątek, upewnij się czy już ktoś nie zadał podobnego zapytania. ...
Czytaj więcej : UWAGA! REGULAMIN I SZABLON ZAPYTAŃ! Przeczytaj i stosuj! | Wyświetlone : 7736 | Odpowiedzi : 0 | Dział : TABLETY

Prestigio PAP5450 problem flashtool

Witajcie, wiem że prestigio to nie chińska firma, ale telefon ma chip MTK, więc postanowiłem tutaj zwrócić się z prośbą. Mój telefon to prestigio PAP5450, działał normalnie gdy od pewnego czasu nie zaczął się sam wyłączać i nie można go było włączyć(np dopiero po 2 godzinach lub po 2óch dniach można było włączyć). Teraz prawie tydzień nie działa i walczę z nim, próbowałem już flashować każdą wersją flashtoola, na różnych romach, na różnych sterownikach, na ...
Czytaj więcej : Prestigio PAP5450 problem flashtool | Wyświetlone : 1898 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570