Teraz jest 27 kwi 2025, o 23:17

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Zakupy na Ali "oryginalnych" przedmiotów

Witam Panowie.
Przymierzam się do pierwszego zakupu na Expressie i mam do was pytanie bo chce kupić zegarek za 60$ i pasek za 15$ na aukcji paska co prawda sa loga "EA"
jak to w ogóle działa, czy paczkę mi przejrzą czy śmiało mogę zamawiać , pytam bo kompletnie nigdy tego nie robiłem a wiem , że niektórzy z Was non stop kupują :)
Czytaj więcej : Zakupy na Ali "oryginalnych" przedmiotów | Wyświetlone : 1707 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Mad Catz dla graczy

Mad Catz, twórca mikrokonsoli M.O.J.O. zaprezentuje dwa nowe kontrolery gry na najbliższym Mobile World Congress 2015 rozpoczynającym się 2 marca w Barcelonie

Obrazek

Pierwszy z kontrolerów to S.U.R.F.R. w stonowanej jak na tego typu gadżet stylistyce spełniający swoje zadania jako miniaturowa klawiatura lub typowy pad do gier.
S.U.R.F.R.jest kompatybilny z każdym urządzeniem wyposażonym w Androida obojętnie czy będzie to smartfon , tablet czy telewizor.
Będzie dostępny w kolorach białym, czarnym i czerwonym. Debiut rynkowy przewidziano ...
Czytaj więcej : Mad Catz dla graczy | Wyświetlone : 1581 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Czy można przerzucić obraz z telefonu na TV za pomocą USB?

Pamiętam, że gdy miałem telefon z microHDMI to mogłem podłączyć telefon pod TV i wrzucić obraz z gry czy filmu na duży ekran.
A czy jest to możliwe w przypadku telefonów na androidzie, które mają złącze microUSB?
Mam tu na myśli odbiorniki LCD tradycyjne bez funkcji wi-fi i tego typu cudactw. Jakieś kable, przejściówki załatwią sprawę czy nie ma takiej opcji i trzeba zaopatrzyć się w dongla, TV-BOX etc.?
Czytaj więcej : Czy można przerzucić obraz z telefonu na TV za pomocą USB? | Wyświetlone : 2482 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Tani telefon z wibracja :)

Pod jakims względem wszyscy interesujemy się telefonami i stąd kieruje do Was pytanie i prośbę :)

Poszukuje telefonu pokroju simensa c35 (to przykład technologii i ceny bo nie wiem czy spełnia wymóg główny), który posiada wibrację, którą można przypisać do danego kontaktu (bądź grupy) czyli by telefon totalnie milczał (wyłączone wszelakie dźwięki, wibracje) a wibracja działała tylko i wyłącznie gdy dzwoni/pisze sms/mms osoba do której jest ustawiona wibracja indywidualnie.

Mam nadzieje, że wiadomo o co ...
Czytaj więcej : Tani telefon z wibracja :) | Wyświetlone : 1681 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Smartfon koncepcyjny YunOS

Wygląd smartfona to jeden z głównych kryteriów wyboru przy jego kupnie. Jest to zupełnie oczywiste i odnosi się szerokiej gamy produktów. Od ponad 60 lat niemiecka iF Design Award to ogólnie uznawana i jedna z najwyżej cenionych nagród dla najlepszych stylistycznie projektów i jest symbolem designerskiej perfekcji.
Wśród tegorocznych finalistów znalazł się koncepcyjny smartfon z systemem operacyjnym Ali Yun.
Ali YunOS, bo taką nazwę otrzymał ten smartfon, cechuje się ciekawym i przyciągającym oko wzornictwem. Najbardziej ...
Czytaj więcej : Smartfon koncepcyjny YunOS | Wyświetlone : 1669 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Nowy Nexus będzie produkowany przez Lenovo?

Najnowsze plotki które pojawiły się na chińskim portalu Weibo sugerują że w drugiej połowie tego roku nowego Nexusa zaprezentuje jeden z chińskich producentów. W czołówce największych światowych producentów jest wiele chińskich firm, wśród nich Lenovo, Huawei, ZTE, Coolpad i Xiaomi. Wydaje się że głównym pretendentem jest Lenovo, który jest właścicielem Motoroli, a jak wiemy motorola miała już romans z nexusem.
Obrazek

Smartfony z rodziny Nexus były dotychczas produkowane przez takie firmy jak Motorola, Samsung i ...
Czytaj więcej : Nowy Nexus będzie produkowany przez Lenovo? | Wyświetlone : 1641 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Kitkat dla Gionee Elife E7

Zapewne dla wielu z Was wiadomość ta wygląda jak żart w momencie gdy mówi się już o Lolipopie w wersji 5.1 ale zapewniam że posiadacze Gionee Elife E7 będą z tego powodu bardzo szczęśliwi. Dotychczas musieli zmagać się z systemem Amigo bazującym na Androidzie 4.3 który pełen jest błędów i niedociągnięć co w zestawieniu z tym jak wyposażony jest ten smartfon boli jeszcze bardziej.
Gionee potwierdziło marcowy update do Amigo opartym na Kitkacie 4.4
Producent ...
Czytaj więcej : Kitkat dla Gionee Elife E7 | Wyświetlone : 1569 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Huawei Ascend G620s - znikające polskie znaki

Witam.
Od niedawna korzystam z telefonu Huawei Ascend G620s. Mam problem z "uciekającymi" polskim znakami, tj. podczas pisania SMSa pojawiają się wszystkie "ł, ą, ę, ń,..." , jednak przy wysyłaniu znikają zastępowane przez "l, a, e, n,...". Niestety nie znam się na tym, a żmudne poszukiwania w ustawieniach nic nie dały. Wszystkie ustawienia mam domyślne, metoda wprowadzania Swype for Huawei (nie wiem jakie informacje są jeszcze potrzebne do zdiagnozowania mojego problemu).
Z góry bardzo dziękuję ...
Czytaj więcej : Huawei Ascend G620s - znikające polskie znaki | Wyświetlone : 4834 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Co potrafi MediaTek MT6795 ?

MediaTek ujawnił interesujący szczegół dotyczący najnowszego procesora MT6795.
Procesor ten będzie umożliwiał nagrywanie wideo w trybie slow-motion na 1/16 prędkości. Jeśli doniesienia te okażą się prawdą będzie to nowość w świecie smartfonów gdyż żaden inny producent nie wyprodukował jeszcze procesora nagrywającego i odtwarzającego 480 klatek na sekundę.
Dodatkowe informacje mówią o wsparciu dla wyświetlaczy 2K i taktowaniu do maksymalnie 2.2 GHz.
W związku z ostatnimi problemami Qualcomma z ich Snapdragonem 810 wszystko wskazuje na to ...
Czytaj więcej : Co potrafi MediaTek MT6795 ? | Wyświetlone : 4057 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

ZTE Q7-C 5,5 calowa odmiana ZTE Blade S6

ZTE wywołało spore zainteresowanie smartfonem Blade S6, teraz chcą odnieść podobny sukces z większym 5,5-calowym ZTE Q7-C.
Obrazek
Pomimo że Blade S6 jest klonem iPhone'a 6, to ma wysoką specyfikację i działa z Androidem 5.0 Lollipop , a to wystarczyło aby zebrać pozytywne opinie i spore zainteresowanie

ZTE P7-C jest podobnym telefonem do Blade S6 tylko ma większy 5,5 calowy wyświetlacz, procesor 64bit Qualcomm Snapdragon 615 ze wsparciem LTE. Fablet posiada również 2GB RAM, 16GB ...
Czytaj więcej : ZTE Q7-C 5,5 calowa odmiana ZTE Blade S6 | Wyświetlone : 2676 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570