Teraz jest 27 kwi 2025, o 14:27

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Technologie przyszłości

Krótki filmik o 10 potencjalnie śmiertelnych technologiach i gadżetach wkraczających w naszą codzienność.
Miłego oglądania :)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y4a0mS7Rio8
Czytaj więcej : Technologie przyszłości | Wyświetlone : 1970 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Rewolucja w ładowaniu smartfonów?

Jak dobrze wszyscy wiemy największym problemem urządzeń mobilnych jest ich źródło zasilania. Metody radzenia sobie z tym problemem są różne, większe baterie, dodatkowe baterie, ładowarka na korbkę i na "słońce".... Takie właśnie rozwiązanie, no może nie do końca, proponuje Sunpartner Technologies.
Wysips® Crystal, bo tak właśnie nazywa się ten produkt to połączenie technologii fotowoltanicznej i optycznej. Komponent wytwarzający energię elektryczną z naturalnego i sztucznego źródła światła będący na tyle cienki i przezroczysty że możliwe jest ...
Czytaj więcej : Rewolucja w ładowaniu smartfonów? | Wyświetlone : 2513 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Nowości

Kingzone Z1, ładny, wydajny i tani smartfon

Kingzone w zeszłym roku zdobył popularność za sprawą telefonu K1 Turbo, w tym roku chcą zabłysnąć słuchawką Z1.
Obrazek
Początek 2015 roku to wysyp telefonów z 64 bitowymi procesorami i obsługą LTE, firma nie chce pozostać w tyle i przygotowała do sprzedaży atrakcyjny telefon Kingzone Z1
Obrazek
Z1 to smukły telefon o grubości 7,5mm, ramki ekranu maja 1mm grubości , a całośc waży 139g. Telefon posiada metalową obudowę, 5,5-calowy wyświetlacz HD od JDI, 13-megapikselowy aparat ...
Czytaj więcej : Kingzone Z1, ładny, wydajny i tani smartfon | Wyświetlone : 4533 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Nowości

Flagowiec od Ulefone już w marcu

Dobrze znana wśród czytelników Telchina firma Ulefone zapowiada na początek marca debiut swojego flagowego smartfona.
Jak dotąd szczegóły nie są znane, ujawniono jedynie że będzie to smartfon działający w oparciu o procesor Mediatek MT6752 lub MT6732 co sugeruje technologię dual sim i LTE a całość będzie zarządzana Androidem 5.0 . Znajdziemy tu także skaner linii papilarnych.
Trudno w tej chwili powiedzieć coś więcej na temat wielkości wyświetlacza czy samego wyglądu smartfona ale ze zdjęć a ...
Czytaj więcej : Flagowiec od Ulefone już w marcu | Wyświetlone : 2069 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Win a chance to review $299.99 latest smartphone

Would you like to have a chance to review the latest smartphone? Get your hands on this brand new gadget? Well, here’s your chance! We’re holding a contest to look for good smartphone reviewer at tinydealforum.com

You only need to join the contest, and then you will probably win a chance to review the phone which has high specifications.

The contest will valid to March.12

Join the contest and konw more details via follow link: ...
Czytaj więcej : Win a chance to review $299.99 latest smartphone | Wyświetlone : 7761 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Tinydeal.com

Xiaomi walczy z nieoficjalnymi sprzedawcami telefonów.

Xiaomi zawdzięcza swój sukces własnemu modelowi sprzedaży internetowej. Dzięki re-sprzedawcom można kupić telefon Xiaomi w dowolnym zakątku świata.
Obrazek

Dobra opinia o produktach Xiaomi sprawia że ceny poza granicami Chin osiągają bardzo wysoki poziom.
Niestety dla Xiaomi, a tym samym jego potencjalnych klientów, wiele z jej telefonów jest sprzedawane poprzez nieoficjalne kanały dystrybucji przy zaskakująco wysokich cenach. Przez takie działania Xiaomi traci część swoich klientów, a także cierpi na tym wizerunek firmy.
Firma wytoczyła proces ...
Czytaj więcej : Xiaomi walczy z nieoficjalnymi sprzedawcami telefonów. | Wyświetlone : 2262 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

jiayu g2f problem z baterią

witam. od kilku dni jestem posiadaczem jiayu g2f. niestety mam powazny problem z bateria która trzyma ok połowy dnia. dzisiaj w nocy tel naładowałe z 0 do 100%, rano wstaje a tam 86% podczas czuwania 50% i 50 % telefon nieaktywny ]tak dzisiaj rano bylo w ustaewienia, bateria]

co moge zrobic aby bateria dzialala prawidlowo? na goclever q500 miałem 2000mah i podczas tego uzytkownika ktore teraz mam 3g+internet przez ok polowy dnia telefon mial ok ...
Czytaj więcej : jiayu g2f problem z baterią | Wyświetlone : 1742 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Doogee Dg310 /Nie ładuje

witam mam dziwny problem doogee dg310 ładuje się tylko na wyłączonym telefonie zadziało się tak samo z siebie soft fabryczny nic nie grzebane
Czytaj więcej : Doogee Dg310 /Nie ładuje | Wyświetlone : 1585 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Czo ten Qualcomm?

Czy tylko ja mam takie dziwne wrażenie z tyłu głowy, że u tego producenta dzieje się coś niedobrego? Ostatnio praktycznie wszystkie nowe "Czajnofony" wychodzą z CPU Mediateka, Samsung niedawno postanowił znacząco zmniejszyć wielkość zamówień od QC (podobno ze względu na jakieś problemy z przegrzewaniem się GPU) a telefony oparte na ich nowych średniej klasy prockach (taki np. Coolpad F2) są ok. 20% mniej wydajne od MTK, który z kolei nadrobił braki w zakresie GPS. Ktoś ...
Czytaj więcej : Czo ten Qualcomm? | Wyświetlone : 1811 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Jak zrobić kopię zapasową stock ROMu?

Cześć.

Mój telefon odzyskał sprawność i tym razem chciałbym się zabezpieczyć, i zrobić kopię zapasową stock ROMu.
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak? Smartfon to Eachine M1, zrootowany, debugowanie włączone. Android 4.4.2.
Czytaj więcej : Jak zrobić kopię zapasową stock ROMu? | Wyświetlone : 1621 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570