Witam, postanowiłem założyć taki temat, bo nie znalazłem nic podobnego, nazwa tematu może być trochę myląca, chodzi mi oczywiście o oferty z których korzystacie wy jako użytkownicy telefonów, w dużej mierze dual sim. W końcu większość z nas stawia dual sim jako priorytet przy zakupie telefonu z chin, a na forum mało jest informacji o korzystnych ofertach internetu i abonamentu. Oczywiście można porównać to samemu, ale często operatorzy opisują to w sposób niejasny i trudno zdecydować się na coś konkretnego, tym bardziej że można korzystać z dwóch sieci. Sam do tej pory korzystałem z single sim - abonament + internet co wychodzi niezbyt korzystnie, ale do tej pory mi to wystarczało, bo nie miałem smartfona z prawdziwego zdarzenia
. Chciałbym, żebyście pochwalili się waszymi konfiguracjami kart sim. Domyślam się, że większość ma aero2/internet na kartę plus tradycyjną kartę do wykonywania połączeń, ale na pewno nie jest to jedyne opłacalne rozwiązanie. Ciekawy jestem też jak wygląda sprawa z LTE, bo do tej pory miałem z nim jednorazowy kontakt na telefonie znajomego i zaimponowała mi jego prędkość, ale trudno mi ocenić po ofertach jego opłacalność.