Teraz jest 27 kwi 2025, o 14:27

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

5 nowych telefonów Lenovo z androidem 5.0

Lenovo chce zabłysnąć na zbliżających się targach MWC, firma chce zaprezentować aż 5 nowych smartfonów z serii Vibe.
Obrazek

Lenovo Vibe Shot
Pierwszym z nich jest Lenovo Vibe Shot , telefon z dobrym aparatem i 3 diodami LED ,
Obrazek

Lenovo Vibe X3

Obrazek
Obrazek

Kolejnym bardzo ładnym smartfonem ma być Lenovo Vibe X3. Renderowane obrazy pokazują że smartfon posiada głośniki stereo, 5,5 calowy wyświetlacz, czytnik linii papilarnych i aparat 20 megapikseli.

Boki telefonu, ...
Czytaj więcej : 5 nowych telefonów Lenovo z androidem 5.0 | Wyświetlone : 6454 | Odpowiedzi : 22 | Dział : Nowości

Origibot, zamien tablet w robota.

Dzisiejszy news będzie do oglądania, nie do czytania.
Gadżet do kupienia od 329 USD (przy założeniu że posiadacie już tablet) do 699USD jeśli zdecydujecie się na opcje z ramieniem i chwytakiem.
Miłego oglądania :) T

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cKd1zR96rYg

Źródło: Androidauthority
Czytaj więcej : Origibot, zamien tablet w robota. | Wyświetlone : 1547 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Asus Zenfone 2 i mini lampa błyskowa na USB

Znany nam producent elektroniki przygotowuje kilka nowości na nadchodzące targi w Barcelonie.
Już 9 marca zobaczymy Zenfona 2 w kilku wersjach.
Będzie to Asus Zenfone 2 ZE551ML i ZE550M oba z wyświetlaczami 5.5 cala oraz Zenfone 2 z 5 calowym wyświetlaczem.
Jeśli chodzi o dwa pierwsze modele to ZE551ML bedzie posiadał wyświetlacz FHD i procesor Intel Atom Z3480 z 4 lub 2 GB RAM-u a model ZE550ML wyświetlacz HD i procesor Intel Atom Z3560 CPU ...
Czytaj więcej : Asus Zenfone 2 i mini lampa błyskowa na USB | Wyświetlone : 1973 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

MT6572 SM-G900 Rom potrzebny Pomocy!

Witam potrzebuje rom z polskim językiem do chińskiego s5 wgrany od nich jest częściowo tylko spolszczony co koledze uniemożliwia codzienne użytkowanie z góry dziękuję za pomoc
specyfikacja telefonu z mtka droid tools:
Hardware : MT6572 (UNIVERSAL5410 is Fake!)
Model : SM-G900
Build number : KOT49H.G900DKEU1ANCC
Build date UTC : 20141011-063115
Android v : 4.4.2
Baseband v: MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V1, 2013/07/04 15:16
Kernel v : 3.4.0-1590669 (se.infra@SEP-136) (gcc version 4.6.x-google 20120106 (prerelease) (GCC) ) #1 SMP Sat Oct ...
Czytaj więcej : MT6572 SM-G900 Rom potrzebny Pomocy! | Wyświetlone : 2057 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

OnePlus One we wtorki bez zaproszeń za 299$

OnePlus chyba już nie cieszy się tak ogromnym zainteresowaniem jak to miało miejsce do tej pory, zaproszeń jest więcej niż chętnych na telefon. Firma coraz częściej prowadzi sprzedaż OnePlus One poza systemem zaproszeń.

Obrazek

Cyklicznie co wtorek przez 24 godziny można kupić telefon bez zaproszenia, sprzedaż rozpoczyna się o godzinie 8: 00GMT (czasu uniwersalnego) czyli o 9: 00 czasu środkowoeuropejskiego

Zainteresowani mogą go nabyć OnePlus One za pośrednictwem strony: https://oneplus.net/ ...
Czytaj więcej : OnePlus One we wtorki bez zaproszeń za 299$ | Wyświetlone : 3096 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Dakele 3 mocny klon iPhone 6

W Chinach część producentów od lat próbuje produkować klony telefonów renomowanych marek. O ile przed laty te telefony przypominały oryginały tylko z wyglądu, to obecnie niektóre urządzenia mogą konkurować ze swoim pierwowzorem.

Obrazek

Jednym z takich smartfonów jest Dakale 3, który dostępny jest w dwóch wersjach.
Droższa wersja Dakele 3 wyposażona została w obudowę z tytanu i aluminium. 5-calowy wyświetlacz Full HD 1080p został zabezpieczony szafirowym szkłem. Pozostała specyfikacja obejmuje 64-bitowy procesor MT6752, który wspomagany ...
Czytaj więcej : Dakele 3 mocny klon iPhone 6 | Wyświetlone : 2164 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Obudowa z szybką xiaomi redmi note

Witam
Mam telefon xiaomi redmi note lte. Kupiłem sobie etui z klapka w której jest szybka dokładnie tą:
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Original-S-View-S-View-Window-Classic-Stand-Flip-back-Cover-Case-For-Xiaomi/2049153806.html

Po zamknięciu klapki myślałem że jak ktoś zadzwoni albo przyjdzie SMS to pokaże się jakieś info w tym okienku. Może w telefonie trzeba coś przestawić?
Koledzy maja takie etui i u nich obraz minimalizuje sie do tego małego okienka.

Z góry dzięki za pomoc.
Czytaj więcej : Obudowa z szybką xiaomi redmi note | Wyświetlone : 1618 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

KingZone N3 Plus 64bit, 2GB RAM za 160$

KingZone do tej pory uchodził za producenta dobrych telefonów, lecz drogich jak na chińskich producentów.
Obrazek

KingZone N3 Plus to kolejny telefon tej firmy który trafił do sprzedaży i tym razem jest tani.. Telefon jest zasilany przez 64-bitowy procesor MediaTek MT6732 ( ten sam SoC, który zasila Elephone P6000 i Ulefone Be Pro ), i ma też taką samą ilość pamięci RAM , czyli - 2GB. Jak nazwa wskazuje , N3 Plus jest aktualizacją oryginalnego ...
Czytaj więcej : KingZone N3 Plus 64bit, 2GB RAM za 160$ | Wyświetlone : 18126 | Odpowiedzi : 96 | Dział : Nowości

MIUI 6 OS dla Xiaomi Redmi 1S

Pomimo że Xiaomi oficjalnie zaprezentował MIUI 6 OS w sierpniu, to do tej pory wiele telefonów Xiaomi nie otrzymało aktualizacji.

Obrazek

Na szczęście ma to się szybko zmienić, spółka rozpocznie dystrybucje aktualizacji MIUI do telefonów Xiaomi Redmi 1S. Użytkownicy będą mogli pobrać i zainstalować nową wersję systemu MIUI v6 beta już w tym tygodniu. Mówi się w ciągu najbliższych kilku tygodni, więcej smartfonów dostanie aktualizacje do nowej wersji MIUI.
Tymczasem, użytkownicy, którzy nie chcą czekać ...
Czytaj więcej : MIUI 6 OS dla Xiaomi Redmi 1S | Wyświetlone : 2331 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Telefon uruchamia się ponownie - usunięte pliki

Pomocy!

Mój nowy smartfon padł. Historia przedstawia się tak.

Zgodnie z sugestią jednego z użytkowników chciałem skorzystać z poleconej aplikacji Link2sd. Telefon wcześniej zrootowałem. Kartę SD wyczyściłem i przygotowałem, pobrałem program i odpaliłem. Na tym etapie wszystko wykonałem raczej dobrze.
Korzystałem z tego tutoriala https://www.youtube.com/watch?v=JHsHiXDgSy4. Z tym, że w 3:05 po wybraniu ext2 (wyczytałem dosłownie przed chwilą na forum, że ktoś sugerował wybrać opcję FAT 32/16), wyskoczył mi jakiś komunikat i przeoczyłem fakt, że trzeba ...
Czytaj więcej : Telefon uruchamia się ponownie - usunięte pliki | Wyświetlone : 2831 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570