Teraz jest 14 wrz 2025, o 15:44

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi Redmi Note 2

Znany nam dobrze chiński producent elektroniki użytkowej, Xiaomi, najprawdopodobniej juz około 15 stycznia 2015 wypuści na rynek swój kolejny smartfon: Redmi Note 2.
Według nieoficjalnych informacji będzie to słuchawka Xiaomi mająca oferować dobrą jakość i efektywność za niedużą cenę. Wygląda na to że będzie on oferował 5,5 calowy ekran w jakości 1080p z 2GB RAM i 16ROM. Za zasilanie odpowiadać będzie bateria 3100mAh. Znajdziemy tam też aparat główny 13mpx i frontowy 5mpx. Wygląda na to ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi Note 2 | Wyświetlone : 2411 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

THL T6 Pro za 350 zł

THL to marka obecna na chińskim rynku od wielu lat, jednak nie zdołała osiągnąć tak spektakularnego sukcesu jak Xiaomi. Pomimo tego firma co jakiś czas zaskakuje nas swoimi telefonami, ostatnio zabłysnęli telefonami z ogromnymi bateriami , THL 4000 i THL 5000. Obrazek

Ostatnio w segmencie telefonów budżetowych popularność zyskuje THL T6 Pro, którego producent wyposażył w 5 calowy wyświetlacz IPS w rozdzielczości 1280 x 720 (HD 720) pod którym znajduje się osmiordzeniowy procesor MediaTek MTK6592M ...
Czytaj więcej : THL T6 Pro za 350 zł | Wyświetlone : 6766 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Nowości

do jakiego telefonu to szkło?

Witam.
Zamówiłem szybkę ochronną (kolejną) do mojego Coolpada F1, ale przyszła jakaś od innego telefonu. Pan z Chin już powiedział, że wyśle właściwą. Ale nie powiedział, do jakiego telefonu jest ta, którą otrzymałem. Jestem ją gotów odstąpić za wirtualne piwo. Pytanie jak w temacie :)

rozmiar:
139x66mm

Obrazek
Czytaj więcej : do jakiego telefonu to szkło? | Wyświetlone : 1593 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

MANN ZUG 3 Plus - nowsze ROMy?

Widział ktoś gdzieś jakieś (jakiekolwiek) ROMy do MANN ZUG 3 Plus (wersja z 1GB RAM)?
Czytaj więcej : MANN ZUG 3 Plus - nowsze ROMy? | Wyświetlone : 1652 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

MANN ZUG 3 Plus - cichy mikrofon

Niedawno zakupiłem pancernego MANN ZUG 3 (wersja Plus z MSM8225 i 1GB RAM).
Niestety nie da się go używać jako telefonu - mikrofon działa tak cicho, że rozmówcy po drugiej stronie ledwo mnie słyszą.

Ten model tak już ma? (wina ogumowania?)
Czy może coś tam można przeczyścić / udrożnić? (tylko, że telefon jest nowy...)
Czy po prostu trafił mi się wadliwy egzemplarz?
Czytaj więcej : MANN ZUG 3 Plus - cichy mikrofon | Wyświetlone : 5200 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi MI5

Xiaomi na zbliżających się targach CES 2015 chce zaprezentować kilka nowych urządzeń, słyszeliśmy już o laptopie od xiaomi, ale Xiaomi będzie chciało nas zaskoczyć nowym telefonem MI5.
Obrazek

Ze zdjęć opublikowanych na WEIBO należy sądzić że nowy telefon może mieć rozmiar ekranu od 5,5-cala od 5,7-cala. Widzimy, że ogólna stylistyka MI4 jest zachowana. Widzimy na zdjęciu, że telefon ma bardzo cienką ramkę. Z pogłosek wiadomo, że telefon będzie posiadał wyświetlacz w rozdzielczości 2k, procesor Snapdragon ...
Czytaj więcej : Xiaomi MI5 | Wyświetlone : 5281 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

Roaming Warning.

Witam
Czy ktoś pomoże w tym temacie?
Spoiler:

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Roaming Warning. | Wyświetlone : 3193 | Odpowiedzi : 18 | Dział : ROMy i Modyfikacje

O co chodzi z Coolicool i Antelife

Ktoś wyjaśni? :D

https://www.dropbox.com/s/4ty24oqt8npdvx1/antelife.pdf?dl=0
https://www.dropbox.com/s/2vql8cagau1q5jt/coolicool.pdf?dl=0

Ten sam właściciel?
A może generator kupiony od tego samego typka?
Czytaj więcej : O co chodzi z Coolicool i Antelife | Wyświetlone : 1635 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

TCL i718M dla kobiet

Nieczęsto mamy okazję widzieć telefony wyprodukowane specjalnie z myślą o jednej płci.
TCL to znany nam chiński producent smartfonów który postanowił taki produkt zaprezentować.
Tym razem na rynek trafi ich najnowszy telefon dedykowany kobietom. Jest to TCL i718M.
Oto kilka istotnych faktów na temat tej słuchawki:
64bitowy procesor Mediatek MT6752M 1.5GHz, 2GB RAM i 16GB ROM, Android KitKat 4.4, LTE, aparat główny 13mpx, przedni aparat 8mpx, bluetooth 4.0, WiFi, bateria o pojemności 3500mAh. Ekran wielkości ...
Czytaj więcej : TCL i718M dla kobiet | Wyświetlone : 1902 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Chińskie cuda

Takie tam sobie cuda z chin. Zajumane widać skąd.

http://i.imgur.com/VzlZDuh.jpg
Czytaj więcej : Chińskie cuda | Wyświetlone : 3495 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Humor

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165001 • Liczba wątków: 5377 • Liczba użytkowników: 39583