Teraz jest 28 kwi 2025, o 22:25

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Kolorowy zawrót głowy - Elephone Halo

Elephone przygotowuje sie do rynkowego debiutu swojego nowego modelu Halo.
Elephone Halo ma nas ująć swoim unikalnym designem. Specyfikacja techniczna pozostaje jak narazie tajemnicą ale z pewnością możemy liczyć na zastosowanie 64 bitowego procesora ze stajni MediaTek-a.
Tym co w tym nowym smartfonie przyciąga uwagę jest kolorowy tylny panel i według zapewnień Elephone znajdują się tam wbudowane kolorowe diody LED zapalające się w rytm muzyki. W sposób oczywisty smartfon ten nawiązuje do produktów JBL.
Ale ...
Czytaj więcej : Kolorowy zawrót głowy - Elephone Halo | Wyświetlone : 1770 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Kamera z zewnętrzny wejściem na mikrofon

Cześć,
szukam kamery sportowej, która posiada wejście na zewnętrzny mikrofon. Szukałem dużo modeli na coolicool lub gearbest, jednak nie znalazłem informacji o mikrofonie dodatkowym. Macie może jakieś sprawdzone modele?
Czytaj więcej : Kamera z zewnętrzny wejściem na mikrofon | Wyświetlone : 1847 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Nowy telefon Xiaomi droższy niż zapowiadano.

Niedawno pisałem że Xiaomi planuje wypuścić bardzo tani telefon, teraz mamy kolejne informacje na ten temat.

Obrazek

Seria Redmi sprzedaje się bardzo dobrze, ten tani telefon znalazł wielu nabywców na rynkach rozwijających się. Xiaomi w zeszłym roku nabyło udziały chińskiego producenta procesorów Leadcore i nowe tanie urządzenia maja już być wyposażone w chipy własnej produkcji.

Zwiększenie udziału własnych podzespołów pozwoli produkować smartfony znacznie taniej. Spekuluje się że nowy budżetowy telefon Xiaomi będzie kosztował około 70-75 ...
Czytaj więcej : Nowy telefon Xiaomi droższy niż zapowiadano. | Wyświetlone : 2102 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Most funny nazwa chińskiego sprzętu elektronicznego?

Tknęła mnie taka myśl po tym jak kilka osób próbowało wypowiedzieć MLais :-D- jaka jest wg Was najzabawniejsza/najgłupsza nazwa jeśli chodzi o chińskich producentów elektroniki? Póki co moim faworytem jest producent telefonów Ding Ding ("Jaki masz telefon?" "Ding Ding Pro" :-D).

T
Czytaj więcej : Most funny nazwa chińskiego sprzętu elektronicznego? | Wyświetlone : 1790 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HydePark

[PORADNIK] Jak zrobić z balonu case na telefon

Witam, w swoim poradniku pokazałem jak zrobić z balona pokrowiec na telefon. Zapraszam do oglądania

https://youtu.be/_X64-jIpVPc
Czytaj więcej : [PORADNIK] Jak zrobić z balonu case na telefon | Wyświetlone : 1654 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Bezramkowy phablet od LeTV - pogromca Aquos'a od Sharpa

Obrazek
Twa wyścig producentów smartfonów o jak najcieńszy produkt, ale to LeTV postawnowiło zawalczyć o to, by stworzyć bez ramkowego smarta. Kto z was pamieta Sharp Aquos Crystal, a może nawet tak jak ja, był pod jego wrażeniem? Firma LeTV postanowiła pozbawić swoje dzieło ramek bocznych, a zarazem zachować proporcje góra/dół, co przemawia do mnie, ponieważ znacznie wygodniej będzie go obsłużyć w poziomie, aniżeli przytoczonego Aquos'a. Ten kto zakochał się w dużej powierzchni ekranu, względem ...
Czytaj więcej : Bezramkowy phablet od LeTV - pogromca Aquos'a od Sharpa | Wyświetlone : 2605 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Zamienniki akcesoriów do chińskich telefonów.

Zakładam wątek, w którym będziecie się mogli podzielić ze sobą informacjami, które zamienniki akcesoriów można użyć w chińskich telefonach. Niektóre mniej popularne lub wschodzące marki (Elephone, Ulefone, Mlais itp.) mają bardzo ograniczoną ofertę akcesoriów (szkła, folie, etui) i kupienie czegokolwiek do nich często graniczy z cudem, a często jest tak, że aparaty tych marek to klony innych popularnych telefonów, więc akcesoria mogą (choć oczywiście nie muszą) być takie same.
Można tu też zadawać pytania o ...
Czytaj więcej : Zamienniki akcesoriów do chińskich telefonów. | Wyświetlone : 25171 | Odpowiedzi : 34 | Dział : Akcesoria

Little p***r 7 dla selfie-maniaków

Beidou to producent smartfonów o którym wielu zapewne zapomniało.
Możliwe że zmieni się to za sprawą ich nowego telefonu Little p***r 7.
Jest to smartfon dedykowany fanom zdjęć "selfie" i w tej kwestii z łatwością pokonuje dotychczasowego lidera tej kategorii - HTC Desire Eye z 13 magapikselowym aparatem przednim.
Little p***r 7 za sprawą swojego 20 megapikselowego przetwornika umiejscowionego z przodu urządzenia może stać sie ulubionym smartfonem selfie-maniaków.
Beidou zdecydował się również na dodanie funkcji ...
Czytaj więcej : Little p***r 7 dla selfie-maniaków | Wyświetlone : 1508 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Ulefone z dwuletnią gwarancja w Europie

Kupujący chińskie telefony są często skazani na roczną gwarancję realizowaną w Chinach , Ulefone postanowił to zmienić oferując 2 letnią gwarancję na swoje telefony.

Obrazek

Przedstawiciele Ulefone zdają sobie sprawę, że brak wsparcia po sprzedaży jest poważnym problemem dla chińskich marek, które próbują wejść na rynki międzynarodowe. Firma zaoferowała rozszerzoną gwarancję na ich telefony.

Wszystkie telefony Ulefone objęte są obecnie 2 letnią gwarancją, która będzie realizowana przez międzynarodowych dystrybutorów. Ponadto Ulefone prowadzi rozmowy z centrami ...
Czytaj więcej : Ulefone z dwuletnią gwarancja w Europie | Wyświetlone : 2345 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Mobilna wersja strony

od dziś forum dostępne jest też w wersji na urządzenia mobilne, wykrywane automatycznie.
Jak widzicie jakieś błędy to proszę informować mnie w tym temacie.
Tapatalk nadaj będzie dostępny.
Czytaj więcej : Mobilna wersja strony | Wyświetlone : 5135 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570