Teraz jest 17 maja 2025, o 01:42

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Będzie to miało mobilny net w Pl?

Witam,
Sprzedawca zaznacza w ofercie na ali: General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100

W razie czego to ta oferta:
http://www.aliexpress.com/item/i9100-Sa ... 88330.html

No i moje pytanie: czy na tym telu mobilny net w Polsce zadziała?
Czytaj więcej : Będzie to miało mobilny net w Pl? | Wyświetlone : 1392 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Elephone partneram ZUK

Elephone ogłosił, że stał się oficjalnym partnerem ZUK, który to z kolei jest submarką Lenovo.

Obrazek

O ZUK słyszymy ostatnio często, firma zaprezentowała niedawno telefon z transparentnym ekranem, a w sprzedaży jest już ZUK Z1.

Z1 w chinach kosztuje 1799 Yuan i oferuje 64GB ROM, 3GB RAM, 5,5-calowy wyświetlacz FHD, procesor Snapdragon 801, baterię o pojemności 4100mAh oraz skanera linii papilarnych. Jak widać firma stawia na telefony z górnej półki.

Na razie nie wiadomo na ...
Czytaj więcej : Elephone partneram ZUK | Wyświetlone : 1652 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Blokada telefonu po włożeniu karty SIM

Witam
Nie wiem czy już ktoś pisał w tym temacie ale nie mogłem znależć tu żadnego postu na ten temat.
Tak jak wiele osób tu zarejestrowanych na stronie zdecydowałem się na zakup chinskiego telefonu.
Problem mój polega na tym iż po włożeniu karty SIM pojawia mi się komunikat "the current network does not comply with this unit standard" i niestety z telefonem nic nie mogę zrobić. Po wyjęciu karty telefon działa tzn widzi WFi i ...
Czytaj więcej : Blokada telefonu po włożeniu karty SIM | Wyświetlone : 4307 | Odpowiedzi : 38 | Dział : Pytania, problemy

Bateria do GoClever Quantum 500

Poszukuje bateri do goclever quantum 500 na allegro nie można znaleść. Telefon ma 5 cali

Obrazek

Czy bateria właśnie od Zoppo będzie pasować do GoClever Quantum 500?
http://www.buysku.com/wholesale/original-3-7v-2000mah-rechargeable-li-polymer-battery-for-zopo-zp980-5-0-inch-3g-smartphone-blue.html
Czytaj więcej : Bateria do GoClever Quantum 500 | Wyświetlone : 2107 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Rom do s6 clone

https://mega.co.nz/#!r50yHQyL!pf40a7A9Q ... o0ZMeE9Zfk

OctaCore 8 x 1,9Ghz
HD IPS 1280x720
MediaTek MTK6592
Android 5.0.1 Lollipop

w paczce znajduje sie dokladna kopia systemu wraz z programem SPMultiPortFlashDownloadProject

oraz opis po angielsku krok po kroku
Czytaj więcej : Rom do s6 clone | Wyświetlone : 1859 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Redmi Note 2: sprzewdano 800000 sztuk w 12 godzin

Chińskie firmy uwielbiają bić rekordy sprzedaży, obecnie co drugi smartfon w Chinach jest sprzedawany w "flash sales"

Obrazek

Błyskawiczna sprzedaż internetowa ma spore zalety dla producenta, można sprzedać telefon którego fizycznie nie ma, a ilość internetowej sprzedaży jest równa zamówieniu produkcyjnemu. Rozwiązanie to daję ogromne oszczędności na zamawianych częściach jak i eliminuje zapasy produkcyjne. Taka forma sprzedaży owocuje niskimi cenami telefonów. Mistrzem takiej sprzedaży jest Xiaomi. Redmi Note 2 został sprzedany w ilości 800 tysięcy ...
Czytaj więcej : Redmi Note 2: sprzewdano 800000 sztuk w 12 godzin | Wyświetlone : 1665 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

clon s6 uwalony

witam mam problem z klonem s6

telefon dotarł do mnie jako nowy po tygodniu sam sie zaczoł restartowac do ustawien fabrycznych kasując wszystko co było zainstalowane wiec wpadłem na genialny pomysł aby go z aktualizowac niestety tylko pogorszyłem prawdopodobnie wgrałem fleschem zły rom

na chwile obecna telefon sie nie wlancza po podłaczeniu ładowarki ledwo co swieci czerwona dioda
po podłączeniu pod komputer zaczyna go wykrywac jest dzwiek w kompie ze cos podlaczono zaczyna szukac jakiegos ...
Czytaj więcej : clon s6 uwalony | Wyświetlone : 2702 | Odpowiedzi : 19 | Dział : Pytania, problemy

Landvo L500 s potrzebuje backup.

Witam
Potrzebuję backup do Landvo L 500 s . Telefon został uceglony poprzez wgranie złego romu , następnie wgrałem orginalny rom który jeszcze bardziej spieprzył sprawe :roll:
Jeśli ktoś posiada taki telefon , proszę żeby zrobił backup i wrzucił pliki .
Czytaj więcej : Landvo L500 s potrzebuje backup. | Wyświetlone : 1719 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Innos D6000 telefon który się wyróżnia

Ostatnimi czasy wyszło kilka telefonów które miały zaspokoić głód wielu użytkowników smartfonów, którzy narzekali na kiepskie baterie w swoich telefonach. Dobrym przykładem takiego urządzenia może być właśnie Innos D6000, porównując go do takich telefonów jak Mlais MX Base z baterią 4300 mAh, czy THL 5000 z bateria 5000 mAh, można spokojnie powiedzieć ze przebija je pojemnością baterii i nie tylko !

Obrazek

Innos D6000 oferuje baterię o pojemności 6000 mAh, warto przy tym dodać, że ...
Czytaj więcej : Innos D6000 telefon który się wyróżnia | Wyświetlone : 1469 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165507 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39572