Teraz jest 29 kwi 2025, o 00:57

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Android 6

Wkrótce ma wystartować Android 6.
Czym się różni od 5.1?
Poniżej krótki opis:
http://technowinki.onet.pl/android-6-0-marshmallow-zmiany-i-nowosci/ze97y9
Czytaj więcej : Android 6 | Wyświetlone : 1425 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Doogee F5, świetny smartfon do kupienia za 140 dolarów

Doogee przygotował na wrzesień kilka nowości od budżetowego X5 Pro po telefon klasy średniej jakim jest Doogee F5. Urządzenie cechuje się wydajną specyfikacją techniczną, skanerem linii papilarnych, łącznością LTE oraz niską ceną.

Obrazek

Poza cena urządzenie wyróżnia się też skanerem linii papilarnych który znajduje się na tyle urządzenia i ma rozbudowane możliwości. W zależności od tego jak długo zostanie przytrzymany, wykonamy inną czynność, pół sekundy odblokuje telefon, dodatkowa sekunda przeniesie nas do listy kontaktów.
Doogee ...
Czytaj więcej : Doogee F5, świetny smartfon do kupienia za 140 dolarów | Wyświetlone : 10109 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Jak skopiować kontakty z tel z uszkodzonym dotykiem

Hej

Mam uszkodzony dotyk w goclever insginia 500 i najnowsze kontakty
(ostatnie 2 tyg) nie zapisały mi się na koncie gmail. W jaki sposób mogę zrobić kopie zapasową kontaktów oraz aplikacji google keep na komputer aby móc potem wykorzystać je w nowym telefonie?
Próbowałem MyPhoneExplorer ale bez kliknięcia na telefonie "Połącz" nie da się zgrać kopi zapasowej.
Czytaj więcej : Jak skopiować kontakty z tel z uszkodzonym dotykiem | Wyświetlone : 1503 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Umi Fair ze skaner lini papilarnych za 99$

Umi podobnie jak inne chińskie firmy zamierza uruchomić telefon w cenie poniżej 100$ , będzie to Umi Fair

Obrazek

Umi w ostatnim czasie zapowiedziało kilka interesujących smartfonów, na przyszły miesiąc zapowiedziano nową mniejszą wersję Umi Emax, UMI Hammer S z 5,5-calowym wyświetlaczem, portem USB typu C i skanerem linii papilarnych, a teraz dowiadujemy siż że będzie jeszcze Umi Fair.
Szczegóły specyfikacji są jeszcze tajemnicą, Wiadomo jedynie że telefon kupić można będzie za jedyne 99 dolarów ...
Czytaj więcej : Umi Fair ze skaner lini papilarnych za 99$ | Wyświetlone : 9323 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Problem z GPS w Eachine M1

Witam,

Mam problem z GPS w Eachine M1, a mianowicie w GPS Test telefon widzi 12 satelitów, ale nie chce złapać fix'a, przez co aplikacje wykorzystujące GPS szukają sygnału w nieskończoność. Ktoś wie jak można zaradzić temu problemowi?

Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Problem z GPS w Eachine M1 | Wyświetlone : 1320 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Opinie o sprzedających z działu Bazar

Zakładam wątek, w którym będziecie mogli umieścić swoją opinię o transakcjach zawartych z innymi użytkownikami forum.
Prosimy aby opinie były rzetelne, obiektywne i uczciwe. Jest to ważne, bo opinie takie pomogą podjąć decyzję o współpracy z daną osobą.

Aby uniknąć możliwości oszustw, tj. wystawiania opinii samym sobie przez nieuczciwych sprzedających, wprowadzamy zasadę, że do opinii MUSI być dołączony tracking związany z transakcją (tracking wysyłki z Chin lub Polski). Posty bez trackingu będą usuwane.
Jednocześnie przypominam ...
Czytaj więcej : Opinie o sprzedających z działu Bazar | Wyświetlone : 106056 | Odpowiedzi : 163 | Dział : BAZAR

Coolpad Tiptop 2, MTK6795, 2GB RAM, 5.5 FHD

Coolpad wydał w tym roku kilka urządzeń pod własną marką jak i kilka telefonów swoich sub-marek.. Teraz firma jest gotowa do uruchomienia nowego smartfona TIPTOP 2, wyciekła specyfikacja.

Obrazek

Coolpad Tiptop 2 będzie wyposażony w 5,5-calowy wyświetlacz Full HD 1080p, procesor okta-core MediaTek MTK6795, 2GB pamięci RAM, 16GB lub 32GB z możliwością rozbudowy, złącze USB typu C oraz 13- megapikselowy aparat z tyłu. Pozostała specyfikacja nie została ujawniona.

Wcześniejsze przecieki sugerowały , że Tiptop 2 ...
Czytaj więcej : Coolpad Tiptop 2, MTK6795, 2GB RAM, 5.5 FHD | Wyświetlone : 10492 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Problem z działaniem forum.

Od kilku dni (gdzieś tak od 26.08) mam ogromny problem z działaniem forum.
W 99 przypadków na 100 odświeżanie strony działa albo bardzo długo (ponad minutę) albo kończy się timeoutem. Dotyczy to wszystkich stron forum wszystkich działów.
Nie zależy to od pory dnia. Nie zależy od IP. Nie zależy od przeglądarki.

Po prostu forum mi zdycha i wraca do życia dosłownie na pojedyńcze sekundy.
Mam nadzieję, że uda mi się trafić z taką sekundą by ...
Czytaj więcej : Problem z działaniem forum. | Wyświetlone : 87174 | Odpowiedzi : 258 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

ADO Mate 3 bezprzewodowego głośnika NFC

Od niedawna można nabyć w kilku sklepach kompaktowy głośnik bezprzewodowy ADO Mate 3, jest to ciekawa pozycja na rynku głośników bezprzewodowych nie tylko ze względu na cenę ( około 20$) ale i jakość wykonania oraz jakość dźwięku jaki oferuje Mate 3.

Obrazek

To kompaktowe urządzenie świetnie się nadaje do słuchania muzyki na wypadzie nad jezioro , rodzinne grille czy słuchanie muzyki lub audiobooków w domu. Spora bateria 1800mAh, która według oficjalnych informacji ma wytrzyma 15- ...
Czytaj więcej : ADO Mate 3 bezprzewodowego głośnika NFC | Wyświetlone : 1144 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Elephone M2 na zdjęciach

Elephone przed premierą telefonu Elephone M2 opublikowało jego zdjęcia, zapowiada się wielki telefon. Ekran na zdjęciach jest wygaszony, więc nie można określić wielkości ramek.

Obrazek

Potwierdzona specyfikacja przedstawia się następująco: ośmiordzeniowy procesor Mediatek MT6753 o taktowaniu 1.5GHz, 5.5 calowy wyświetlacz 1080p, kamera tylna 13MPx i 5MPx z przodu, skaner linii papilarnych oraz, metalową obudowa.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jak widać jest to popularna specyfikacja dla telefonów ze średniej półki, więc telefon musi mieć atrakcyjny sesign lub ...
Czytaj więcej : Elephone M2 na zdjęciach | Wyświetlone : 1773 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570