Teraz jest 7 sie 2025, o 17:12

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Doogee Y200 ze skanerem lini papilarnych.

Doogee już w październiku wyda swój pierwszy telefon z czytnikiem linii papilarnych.

Obrazek
Doogee serii "Y", został zaprojektowany z myślą o młodzieży i dla wszystkich szukających niedrogiego telefonu.

Doogee Y200 ma pojawić się w sprzedaży już w październiku i będzie wyposażony w duży 5,5-calowy wyświetlacz 720p, procesor MediaTek MT6735 oraz w 2GB pamięci RAM co powinno mu dać niezłą wydajność.

Doogee Y200 będzie wyróżniał się fizycznym przyciskiem HOME z zintegrowanym skanerem linii papilarnych do szybkiego ...
Czytaj więcej : Doogee Y200 ze skanerem lini papilarnych. | Wyświetlone : 1914 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

problem z inew V8

Witam serdecznie, .Moj iNew V8 mam od ok. roku i niestety pare razy udalo mu sie upasc :(, co i tak dzielnie znosil. Niestety po kolejnym upadku telefon dziala mi tylko w trybie glosnomowiacym tzn jak jest w trybie normalnym to ja nie slysze rozmowcy, ale rozmowca mnie slyszy. Czy jest mozliwe naprawienie tego?
I druga sprawa pamiec telefonu 16 Gb podzielona jest u mnie na 1 Gb pamieci wewnetrznej i 15 Gb pam. telefonu, ...
Czytaj więcej : problem z inew V8 | Wyświetlone : 1426 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

telefon z ekranem 3d bez okularów

Zauważyłem promocje na coolicool na "pierwszy" telefon z ekranem 3D bez okularów, technologia ciekawa bo posiada 4 dodatkowe kamery na podczerwień, które śledzą ruch głowy oglądającego, co też zastosował Amazon w swoim telefonie 3D.

Jednak moje pytanie jest inne... czy ktoś widział/posiada taki wynalazek i może powiedzieć jak to działa? w sensie w praktyce jak to wygląda itp. itd., czy daje to jakieś wymierne korzyści podczas używania smartfona lub wręcz przeciwnie, negatywne ( nie wiem ...
Czytaj więcej : telefon z ekranem 3d bez okularów | Wyświetlone : 1747 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

budżetowy Jiayu S4 od grudnia w sprzedaży za 100$

Z Jiayu doszły informacje że Jiayu S4 zostanie uruchomiony na początku grudnia.
Obrazek

Od miesięcy w sieci krążą rózne informacje na temat Jiayu S4. Firma jest znana z odwlekania terminów wydawania swoich nowych smartfonów, jednak tym razem firma zapewnia że S4 wyda na początku grudnia.
Poprzednie doniesienia sugerowały, ze będzie to telefon z wysoką specyfikacją, jednak okazało się że to będzie budżetowy telefon za 100 dolarów.
Niska cena spowodowała, że do budowy użyto tańszych podzespołów. ...
Czytaj więcej : budżetowy Jiayu S4 od grudnia w sprzedaży za 100$ | Wyświetlone : 7219 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Nowości

Płatność niemiecką kartą na aliexpress + vat

Witam,

posiam 2 konta 1 polskie z pln na koncie i 2 konto założone w niemczech z euro. Chciałbym za telefon zapłacić tą niemiecką kartą w alie wybierając opcję euro ale...

Czytałem o całym procesie zakładania konta w banku t-mobile itd. i moje pytanie brzmi czy skoro mam na niemiecki koncie euro to opłaca mi się bawić w przewalutowywanie tego na $? Bo jesli mam na tym zyskać 10 zł to nie warto zachodu ale ...
Czytaj więcej : Płatność niemiecką kartą na aliexpress + vat | Wyświetlone : 1447 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

4-portowy USB Hub 2.0

Ciekawy HUB USB wygrzebałem na GearBest w banalnej cenie, jeśli nie wystarcza wam protów USB w waszym "centrum sterowania wszechświatem" to ten mały HUB powinien się wam spodobać.

Obrazek

Biorąc pod uwagę że kosztuje coś koło 10 zł jest wart zobaczenia, oczywiście o ile nie zależy wam koniecznie na większej prędkości przepływu danych, ponieważ ten konkretny model ma porty USB 2.0.

Link do sklepu 4-port USB 2.0 Hub

Type: Hub USB
Feature: LED
Interface: USB2.0 ...
Czytaj więcej : 4-portowy USB Hub 2.0 | Wyświetlone : 4168 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Elephone Vowney Mocna specyfikacja, 4GB RAM, 21MPx

Znam szczegóły specyfikacji Elephone Vowney, smartfon będzie dostępny w dwóch wersjach. Urządzenie posiada bardzo dobrą specyfikację, zapowiada się świetny telefon.
Obrazek
Urządzenie będzie wydane w dwóch wersjach, słabsza wersja będzie posiadała 3GB RAM i 16 GB pamięci wewnętrznej oraz wyświetlacz 1080p. Flagowy model będzie miał 4GB pamięci RAM i 32GB ROM. Pozostała specyfikacje w obu wersjach jest taka sama i obejmuje 5.5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości WQHD czyli aż 2560 x 1440 pikseli, w technologii IPS. ...
Czytaj więcej : Elephone Vowney Mocna specyfikacja, 4GB RAM, 21MPx | Wyświetlone : 4669 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Nowości

ZTE - 5.2" SuperAmoled - Axon Mini z technologią Force Touch

Nowa marka, którą powołało do życia ZTE, zaczyna działać... po flagowcu, oraz niedawno pokazanym zegarku, pora na smarfona o mniejszym rozmiarze ekranu, mianowicie AXON Mini.

Obrazek

Z 5.2" calowym wyświetlaczem, technologią Force Touch, slotem kart pamięci microSD i obsługą dual SIM LTE, nowy ZTE Axon Mini wnosi powiew świeżości w świecie 5,5" calowych konstrukcji, których na rynku nam się namnożyło.

Około 3 tygodnie temu, pojawiły się pierwsze pogłoski na temat mniejszego brata flagowego ZTE Axon. ...
Czytaj więcej : ZTE - 5.2" SuperAmoled - Axon Mini z technologią Force Touch | Wyświetlone : 2578 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

IUNI N1 5-cali w ładnej obudowie

IUNI ma sporą rzeszę fanów którzy przywitają N1 z wielkim uśmiechem na twarzy, pozycje takie jak IUNI U2, która posiada świetny aparat oraz obudowę z dobrej jakości materiałów czy IUNI U3 z ekranem 2K i bardzo przystępną ceną tylko mogą utwierdzić w przekonaniu, że N1 może się okazać świetną pozycją w kategorii telefonów (budżetowych) 5-calowych.

Obrazek

Telefon ma posiadać 5-calowy wyświetlacz Super AMOLED (z gęstością pikseli 296ppi), sercem telefonu będzie osmio-rdzeniowy procesor Mediatek MT6753, wspomagany ...
Czytaj więcej : IUNI N1 5-cali w ładnej obudowie | Wyświetlone : 2087 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Bluboo Xfire telefon z LTE i androidem 5.1 za 330zł

Firma Bluboo w najbliższym czasie wprowadzi na rynek dwa nowe produkty, flagowy Bluboo Xtouch i budżetowy Bluboo Xfire który jest już w przedsprzedaży
Obrazek
Obrazek

Urządzenie reklamowane jest jako najtańszy telefon 4G, co jest prawdą, bowiem wyceniono go na zaledwie 89 dolarów.
Telefon wyposażono w 5 calowy wyświetlacz w rozdzielczości 960 x 540 który zajmuje 80% przedniego panela. Smartfon napędzany jest przez 4-rdzeniowy 64 bitowy procesor MTK6735 który wspomagany jest przez układ graficzny Mali-T720 i ...
Czytaj więcej : Bluboo Xfire telefon z LTE i androidem 5.1 za 330zł | Wyświetlone : 4629 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579