Teraz jest 29 kwi 2025, o 11:18

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Mlais m7plus problem z ladowaniem

Witam. Jestem od wczoraj posiadaczem w/w telefonu. Dzis zauwazylem pewien problem. I nie wiem czy to wina bateri czy telefonu. Telefon posiada dosc mala baterie i poziom energii spada bardzo szybko. Ze 100% do 70% spadek w ciagu 30min i telefon sie wylacza z powodu rozladowania. Podpinam ladowarke i pokazuje przy wylaczonym systemie 1%. Wlaczam telefon po minucie i bateria naladowana juz do 81%. Wczesniej pokazywalo mi tez rozne poziomy naladowania raz 87% po restarcie ...
Czytaj więcej : Mlais m7plus problem z ladowaniem | Wyświetlone : 1448 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Lenovo Vibe X3. Muzyczno-fotograficzy smartfon.

Lenovo wypuszcza nowe telefony częściej niż jakakolwiek inna firma, w natłoku kilkudziesięciu telefonów wydanych w tym roku pojawiają się ciekawe perełki jak Vibe X3.
Obrazek

Nowy smartfon wyposażono został w wyświetlacz w najpopularniejszym w Chinach rozmiarze 5,5cala o rozdzielczości Full HD. Pod Ekranem umieszczono procesor Qualcomm Snapdragon 808 który będzie współpracował 3 GB pamięci RAM. Najbardziej imponuje pozostała część specyfikacji, Lenovo wyposażył smartfon w sensor Sony IMX230 o rozdzielczości 21 Mpix któremu towarzyszyć będzie podwójna ...
Czytaj więcej : Lenovo Vibe X3. Muzyczno-fotograficzy smartfon. | Wyświetlone : 2401 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Blackview Ultra Plus Rose klon Gold iPhone 6S ?

Telefon bardzo podobny do innej znanej marki to nic nowego na rynku Chińskich telefonów, tak więc pojawienie się Blackview Ultra Plus Rose który łudząco przypomina iPhone 6S nie dziwi specjalnie, a niektórych może nawet cieszyć.

Obrazek

Nie wiadome jeszcze jest czy telefon otrzyma metalową obudowę, sądząc po cenie, raczej nie, ale wszystko jest możliwe, z rzeczy które są już potwierdzone to, to że będzie posiadał 5,5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości HD 720p z szkłem 2.5D, sercem ...
Czytaj więcej : Blackview Ultra Plus Rose klon Gold iPhone 6S ? | Wyświetlone : 3842 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Nowa technologia Quick Charge od Huawei

Pomimo tego że Huawei jeszcze nie nazwała oficjalnie swojej nowej technologi ładowania to jest już dostępny filmik z możliwości jakie daje ich nowy Quick Charge.

Obrazek
Wideo (może bardzo długo się ładować):
http://v.qq.com/boke/page/f/0/u/f0172ovjg0u.html

Na wideo widać wyraźnie że baterię 3000mAh w 5 min można naładował od 0% do 48%, taka możliwość robi dość spore wrażenie, dzięki takiej technologi życie stało by się prostsze nawet z telefonami o niewielkich pojemnościach ...
Czytaj więcej : Nowa technologia Quick Charge od Huawei | Wyświetlone : 1631 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

W Xiaomi Mi 5 zobaczymy procesor Mediatek Helio X20

Xiaomi Mi 5 miał zadebiutować zaraz po premierze procesora Snapdragon 820. Okazuje się jednak że Mi5 może być napędzany przez procesor tajwańskiego producenta Mediatek
Obrazek

Chiński tygrys Xiaomi nie jest zbyt zadowolony z wysokiej ceny jaką Qualcomm życzy sobie za procesor Snapdragon 820. Xiaomi jest firmą która sprzedaje tanie telefony z niską marżą, każdy grosz zyskany na podzespołach przy milionach sprzedanych urządzeń da odpowiedni zysk. Silna konkurencja ze strony Meizu , LeTV i innych chińskich ...
Czytaj więcej : W Xiaomi Mi 5 zobaczymy procesor Mediatek Helio X20 | Wyświetlone : 2801 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Ręczny statyw żyroskopowy do telefonu/kamerki sportowej

W ostatnich dniach Chiński Elephone zalewa nas różnego rodzaju produktami: elektroniczny papieros, sportowa kamerka 4K, power banki czy liczne telefony.
Dzisiaj jednak pokazano ręczny żyroskop, który jak już ktoś zauważył jest łudząco podobny do Lanparte HHG01 RR-G3Ultra.
Coraz więcej osób używa sportowych kamerek lub telefonów do kręcenia filmów, jednak ceny takich akcesoriów to wydatek minimum 200 dolarów.
Na szczęście dzięki coraz większej konkurencji, ceny powinny znacząco spaść i każdy zainteresowany tym tematem będzie mógł się ...
Czytaj więcej : Ręczny statyw żyroskopowy do telefonu/kamerki sportowej | Wyświetlone : 5068 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Laptop do 1000-1100 zł

Witam, poszukuje ojcu Laptopa, nie to że nie znam się na markach itp ale zastanawiam się czy może ktoś z was zamawiał coś z rynku Chińskiego co by mogło mnie zainteresować ?
ma być w miarę szybkie ( co by 7-demka śmigał na tym), i koniecznie 15" musi być, cena jak w temacie 1000-1100 zł
---------
W "aledrogo" patrzyłem i coś takiego nieźle wygląda tylko ten procesor nie powala.

http://allegro.pl/laptop-lenovo-g50-30- ... ...
Czytaj więcej : Laptop do 1000-1100 zł | Wyświetlone : 4550 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Komputery i internet

Nadchodzi Xiaomi Redmi Note 2 Pro

Chiński hit, Xiaomi Redmi Note 2 sprzedaje się bardzo dobrze, telefon dostępny jest w dwóch wersjach: standardowej i Prime. Już niebawem zobaczymy też wersja Pro, która wyróżniała się będzie metalową obudową oraz skanerem linii papilarnych.

Obrazek

Nowy telefon Xiaomi będzie posiadał metalową obudowę o wymiarach 149,98 x 75,96 x 8,75 mm, będzie grubszy, niższy i delikatnie cięższy od standardowej wersji. Wyraźnie widać tu odpowiedz na Meizu Metal który również wzbudził ogromne zainteresowanie.
Pozostała specyfikacja będzie ...
Czytaj więcej : Nadchodzi Xiaomi Redmi Note 2 Pro | Wyświetlone : 1844 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Xiaomi Redmi Note 2 Pro z czytnikiem biometrycznym i metalow

Xiaomi Redmi Note 2 Pro z czytnikiem biometrycznym i metalową obudową

Wszystko wskazuje na rychłą premierę Xiaomi Redmi Note 2 Pro. Phablet przeszedł już proces certyfikacji w TENAA, dzięki czemu znana jest nie tylko jego specyfikacja techniczna, ale także wygląd. Potwierdziła się również informacja na temat zastosowania metalowej obudowy.

Xiaomi Redmi Note 2 Pro, który charakteryzować się będzie obecnością czytnika linii papilarnych, wyposażony zostanie w 5,5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 pikseli). ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi Note 2 Pro z czytnikiem biometrycznym i metalow | Wyświetlone : 2931 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Elephone QQ - koncept

Elephone udostepnił dzisiaj zdjęcia modelu QQ.

Jest to koncept nowego telefonu o futurystycznym wyglądzie. Widoczne pomarańczowe akcenty z tyłu obudowy są najprawdopodobniej zrobione z plastiku imitującego skórę.
Elephone chciałby znać waszą opinie na temat telefonu oraz wiedzieć jaka opcja kolorystyczna była by popularna.

Więcej informacji wkrótce...

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Czytaj więcej : Elephone QQ - koncept | Wyświetlone : 1849 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Elephone

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570